دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان و عید نوروز ۱۴۰۴ ابلاغ شد گیرکردن دست زن جوان افغانستانی در چرخ‌گوشت صنعتی (۴ اسفند ۱۴۰۳) فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) حراج سکه برگزار می‌شود + لینک سفارش تصادف ساینا و پراید در محور قوچان- مشهد با ۶ مصدوم (۴ اسفند ۱۴۰۳) ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

بیش از یک میلیون و ۶۴ هزار نفر در خراسان‌رضوی تحت پوشش بیمه سلامت هستند

  • کد خبر: ۲۴۶۷۳۳
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
بیش از یک میلیون و ۶۴ هزار نفر در خراسان‌رضوی تحت پوشش بیمه سلامت هستند
مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان‌رضوی از پوشش بیمه سلامت برای افراد فاقد بیمه در قالب دهک‌های درآمدی ۱ تا ۵ خبر داد.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

محمد وجدانی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، درخصوص پوشش بیمه افراد در خراسان‌رضوی اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون، سازمان بیمه سلامت ایران بالغ بر ۱۳ میلیون و ۳۲۱ هزار و ۳۲۵ نفر فاقد پوشش بیمه در سطح کشور را شناسایی و نسبت به پوشش بیمه سلامت همگانی رایگان در قالب دهک‌های درآمدی ۱ تا ۵ برای این افراد اقدام کرده که در این راستا سهم اداره کل بیمه سلامت خراسان‌رضوی، یک میلیون و ۶۴ هزار و ۹۰۶ نفر است.

وی افزود: پس از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری میان سازمان بیمه سلامت ایران با سازمان بهزیستی کشور، ارائه خدمات توان‌بخشی برای بیماران اوتیسم و همچنین افراد دارای برخی معلولیت‌ها همچون اختلالات جسمی‌حرکتی، بینایی، صوت‌وگفتار، شنوایی، روانی و کم‌توان ذهنی نیز تحت پوشش بیمه سلامت ایران قرار گرفت؛ لذا تاکنون، ۶۱ هزار و ۳۳ بیمار اوتیسم در استان خراسان‌رضوی شناسایی و نشان‌دار شده‌اند که خدمات موردنیاز خود را دریافت می‌کنند.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان‌رضوی بیان کرد: تاکنون در مجموع، ۷۳۷ هزار و ۷ نفر بیمار نیازمند به دریافت خدمات توان‌بخشی در استان خراسان‌رضوی شناسایی شده‌اند که از این تعداد، ۶۴ هزار و ۴۸۰ نفر توان‌خواه به ۹۳ مرکز توان‌بخشی طرف قرارداد مراجعه داشته‌اند و برای این اداره کل رقمی بالغ بر ۲۸۹ میلیارد تومان سند هزینه‌ای ایجاد شده است. در این طرح، خراسان‌رضوی جایگاه اول را در میان استان‌های کشور، دارد.

وجدانی بیان کرد: سال ۱۴۰۱ صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج با هدف جبران هزینه‌های مالی این بیماران در ۱۲۹ نوع بیماری توسط هیئت دولت تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفت و تاکنون ضمن بررسی بالغ بر ۱۶ هزار و ۹۰۸ پرونده و سند پزشکی در استان، بیش‌از ۹۴۸ میلیارد ریال به بیماران مشمول در شهرستان‌های مختلف استان پهناور خراسان‌رضوی پرداخت شده است.

وی افزود: در راستای اجرای تبصره ۱۷ نیز تمهیدات نرم‌افزاری و سامانه‌ای لازم برای کاهش پرداخت فرانشیز بیمه‌شدگان خاص و صعب‌العلاج اتخاذ شده است و افزایش پوشش بیمه‌ای بیماری‌های خاص از ۵ بیماری به ۱۲۹ بیماری در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

وی افزود: سازمان بیمه سلامت ایران متولی پرداخت هزینه‌های درمان ناباروری به تمامی بیمه‌شدگان تحت پوشش و ایجاد پوشش بیمه‌ای برای افراد فاقد بیمه شده است. در سال ۱۴۰۲ در سطح استان، با ۱۱ مرکز ناباروری قرارداد همکاری منعقد و تعداد ۱۱ هزار و ۶۱۴ بیمار (نابارور) نشان‌دار شدند و مبلغی بالغ بر ۵۲۶ میلیارد و ۵۱۰ میلیون ریال در بخش سرپایی و بستری برای درمان بیماران پرداخت شده است. در سال ۱۴۰۳ نیز تعداد ۱۸ هزار و ۴۸۹ بیمار (نابارور) نشان‌دار شدند و مبلغی بالغ بر هزار و ۵۳۷ میلیارد ریال در بخش سرپایی و بستری برای درمان بیماران هزینه پرداخت شده است و در رابطه با این طرح، خراسان‌رضوی رتبه یک را در میان سایر ادارات کل بیمه سلامت کشور داراست.

مدیرکل بیمه سلامت استان خراسان‌رضوی با بیان اینکه بستری موقت، تحت نظر اورژانس و سرپایی، شیرخواران و کودکان زیر ۷ سال (به‌استثنای داروی سرپایی) در مراجعه به مراکز تشخیصی و درمانی بخش دولتی دانشگاهی، رایگان است، ادامه داد: با هدف ایجاد دسترسی آسان و با رویکرد ارائه خدمات سطح اول درمان به بیمه‌شدگان به‌ویژه دهک‌های اول تا پنجم جامعه و نیز بیمه‌شدگان تحت پوشش کمیته امداد امام(ره)، اداره کل بیمه سلامت خراسان‌رضوی به عقد قرارداد با بیش‌از ۴۰۰ پزشک عمومی و متخصص در سطح استان اقدام کرد. با اجرای برنامه مذکور، بیمه‌شدگان گروه هدف می‌توانند با پرداخت ۱۳ هزار تومان، توسط پزشک خانواده خود ویزیت شوند و خدمات سطح اول را دریافت کنند و در صورت لزوم و پس‌از ارجاع پزشک خانواده، می‌توانند به متخصص مراجعه کنند.

وجدانی با بیان اینکه تا پایان سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۲۰ نفر از افراد مجهول‌الهویه و از فروردین تا تیرماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۶۱ نفر از افراد مجهول‌الهویه توسط سازمان بهزیستی معرفی شده و تحت پوشش خدمات بستری بیمه سلامت قرار گرفته‌اند، گفت: از تحولات مهم ایجادشده در سازمان بیمه سلامت، حمایت ویژه دولت در تخصیص اعتبارات موردنیاز سازمان و پیگیری‌ها و تلاش‌های مؤثر برای جذب اعتبارات و پرداخت بموقع مطالبات ارائه‌کنندگان خدمات بوده است؛ به‌طوری‌که در سال جاری، بالغ بر ۱۹۹۸ میلیارد تومان جذب اعتبار در استان داشته‌ایم که ۱۸۱۴ میلیارد تومان آن بابت سطح ۲ و ۳ و حدود ۱۸۴ میلیارد تومان بابت سطح یک روستایی پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه بر این اساس، مطالبات مؤسسات غیردانشگاهی در بخش سرپایی و بستری، پاراکلینیک و بستری و درمانگاه تا فروردین ۱۴۰۳ و مطب پزشکان و دیالیز تا اردیبهشت ۱۴۰۳ و داروخانه‌ها تا خرداد ۱۴۰۳ تسویه شده است، تصریح کرد: در بخش دانشگاهی نیز مطالبات سرپایی و بستری تا فروردین ۱۴۰۳ تسویه شده است. همچنین مطالبات دانشگاه‌های علوم پزشکی بابت سطح یک تا خرداد ۱۴۰۳ به‌صورت علی‌الحساب پرداخت شده است. با عنایت به توافقات صورت‌گرفته با وزارت کشور، پناهندگان و بیمه سلامت ایران، پناهندگان افغانستانی و عراقی تحت عناوین «اتباع خارجی آسیب‌پذیر»، «اتباع خارجی بیماران خاص» و «اتباع خارجی غیرآسیب‌پذیر» معرفی شده و با پرداخت حق‌بیمه مصوب در صندوق سایر اقشار ۱۵ هزار و ۶۵۶ نفر از پوشش بیمه سلامت برخوردار شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->