ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: اربعین حسینی؛ جریان آگاهی بخش برای تمام بشریت | اربعین کربلا، قدس را آزاد خواهد کرد

  • کد خبر: ۲۴۷۱۴۷
  • ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
آیت‌الله علم‌الهدی: اربعین حسینی؛ جریان آگاهی بخش برای تمام بشریت | اربعین کربلا، قدس را آزاد خواهد کرد
نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی گفت: مسئله نابودی و سقوط صهیونیزم احتیاج به حرکت جمعی و مردمی دارد که اربعین سازنده و رشد دهنده آن است، خوشبختانه امروز ما مظاهر این حرکت جمعی را در پیاده‌روی اربعین شاهد هستیم.

 به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه ( ۴ شهریور ۱۴۰۳)در مراسم اربعین حسینی که در حرم مطهر رضوی برگزار شد با بیان اینکه باید مراتب ارادت و عشق خود را به ساحت سیدالشهدا (علیه‌السلام) با شور عاشورایی حفظ کنیم، اظهار کرد:  اربعین به دلیل تثبیت جریان انقلاب کربلا و مظلومیت امام حسین (علیه‌السلام) توسط اهل‌بیت ایشان تأسیس شد.

وی  با بیان اینکه علت دیگر برگزاری اربعین توسط اهل‌بیت (علیه‌السلام) تجدید حرکت و یادآوری اتفاقات روز عاشورا بوده است، افزود: اهل‌بیت (علیه‌السلام) با این اقدام خواستند تا جریان به پا خواستن را در مردم تجدید کنند تا خصوصیات سیدالشهدا(علیه‌السلام) در کانون اندیشه و ذهن مردم پرورش پیدا کند.

هدف اصلی قیام مبارزه با ناآگاهی مردم نسبت به شناختن حق و باطل بود

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ادامه داد: مسئله اصلی در قیام سیدالشهدا (علیه‌السلام)  تنها جنگیدن با یزید و نابودی دستگاه حکومتی او نبود، بلکه هدف اصلی قیام مبارزه با جهل و ناآگاهی مردم آن زمان نسبت به شناختن حق و باطل بود.

وی  فلسفه اربعین امام حسین (علیه‌السلام)  را گره‌خورده با فلسفه عاشورا دانست و گفت: در زیارت مقدسه روز اربعین هدف قیام کربلا نجات دادن مردم از جهل نسبت به جریان فرهنگی حاکم بر سیاست بود که افرادی چون شمر و عمر بن سعد را پرورش می‌داد و در نهایت باعث سرگردانی مردم بین حق و باطل می‌شد.

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به واژه مُهجه و معنای آن در زیارت اربعین بیان کرد: تعبیر نخست از واژه مُهجه همان آخرین خون بسته شده در کبد انسان است که وقتی منبع خون‌سازی بدن تمام می‌شود، کبد از آن لخته خون برای خون‌رسانی به قلب استفاده می‌کند؛ این مُهجه و خون بسته آخرین سرمایه کبد است.

وی  اضافه کرد: منظور از واژه مُهجه در زیارت اربعین این است که امام حسین (علیه‌السلام)  تمام خون بدن خود را تا آخرین قطره در راه ایثار و نجات مردم از جهل فدا کرد، تا بندگان خدا را از ناآگاهی، جهالت و سرگردانی در میدان ضلالت و گمراهی نجات دهد.

اربعین حسینی؛ جریان آگاهی بخش برای تمام بشریت

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه وقتی مردم نسبت به حق و باطل جاهل باشند و جنایت و بیدادگری در بین آنان رواج پیدا کند، سرنوشت آن مردم چراگاه ظالمان خواهد شد که اسلام و آینده مردم را ملعبه قدرت خواهی خود می‌کنند، ابراز کرد: در زیارت مقدسه اربعین خداوند متعال دو پرده از کربلا را نشان می‌دهد نخست نشان دادن اصل قیام برای نابودی جهالت مردم و حکومت ظالم یزیدیان است که می‌تواند در تمام طول تاریخ برای جوامع بشری آگاهی ساز باشد.

وی  با اشاره به سخن امام خمینی (ره) مبنی بر اینکه راه قدس از کربلا می‌گذرد، تصریح کرد: شاید آن زمان که ایشان این موضوع را بیان کردند، تصور همه این بود که امام خمینی (ره) منظورشان ابتدا شکست دشمن بعثی و نجات مردم عراق از دست صدام و سپس نجات مردم فلسطین از چنگال صهیونیزم است درحالی‌که امروز پیاده‌روی اربعین نشان می‌دهد که چگونه جمعیت چندمیلیونی زائران یک‌صدا شعار مرگ بر اسرائیل سر می‌دهند و آزادی قدس را دنبال می‌کنند.

اربعین کربلا، قدس را آزاد خواهد کرد

آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به اینکه اربعین کربلا قدس را آزاد خواهد کرد، افزود: مسئله نابودی و سقوط صهیونیزم احتیاج به حرکت جمعی و مردمی دارد که اربعین سازنده و رشد دهنده آن است، خوشبختانه امروز ما مظاهر این حرکت جمعی را در پیاده‌روی اربعین شاهد هستیم.

وی  با اشاره به پرده دوم قیام کربلا که نشان‌دهنده سه مؤلفه شخصیتی دشمنان امام حسین (علیه‌السلام) بود، اضافه کرد: نخست این افراد فریب‌خورده دنیا شدند و اصل حیات آخرت را نادیده گرفتند، دوم تمام امکانات زندگی و سعادت خود را با قدرت چندساله دنیوی معامله کردند، سوم نیز چنان در جهالت خود فرو رفتند که در هوای نفس خود که ابزار شیطان بود به کلی سقوط کردند.

امام‌جمعه مشهد مقدس با بیان اینکه دو چیز در دنیا مرز ندارد، تأکید کرد: نخست ایثارگری و فداکاری در مسیر دین است و دیگری هواپرستی و آبادسازی دنیا تا آنجا که بالاترین جنایت‌ها صورت می‌گیرد، همانند اتفاقی که در کربلا رخ داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->