به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدمحمدمهدی احمدی روز چهارشنبه (۷ شهریور ۱۴۰۳) با اعلام این خبر افزود: بدین منظور، اکنون ۶۹ گروه ثابت و ۱۵۵ گروه سیار در استان بر ذبح دام و تأمین و عرضه محصولات دامی نظارت میکنند.
وی بیان کرد: این گروهها با حضور ۹۷ دامپزشک، ۱۲۹ بازرس و ۳۴ ناظر شرعی در حال ارائه خدمت به شهروندان هستند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی ادارهکل دامپزشکی خراسانرضوی با تأکید بر ضرورت رعایت بهداشت در هیئتهای مذهبی در جریان تهیه غذا، گفت: فراوردههای خام دامی ازجمله تخممرغ، گوشت سفید و قرمز صرفاً باید از فروشگاههای مجاز یا کشتارگاههای زیر نظارت دامپزشکی تهیه شوند و به تاریخ تولید و انقضا در گوشتهای بستهبندی توجه شود.
وی افزود: همچنین نگهداری مواد پروتئینی در دمای مناسب و رعایت اصول نظافت شخصی و بهداشتی در تهیه موادغذایی از دیگر مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: طبق برنامه، روند نظارتها در همه بخشها تشدید میشود، ضمن اینکه با توجه به شمار بالای زائران پیاده در دهه آخر صفر، در مسیرهای مواصلاتی مشهد نیز در مواکب و محل استقرار زائران، ناظران دامپزشکی حضور دارند.
احمدی ادامه داد: با توجه به حجم بالای زائران ورودی به مشهد و اهمیت حفظ سلامت آنان، بر روند تهیه، تولید و عرضه گوشت با حساسیت و دقت بالایی، نظارت میشود.
منبع: ایرنا