اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد
سرخط خبرها

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدیریت شهری در پی میزبانی شایسته از عزاداران رضوی است

  • کد خبر: ۲۴۷۸۱۶
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدیریت شهری در پی میزبانی شایسته از عزاداران رضوی است
نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: شهرداری مشهد بسته کامل و جامعی برای میزبانی شایسته از عزاداران رضوی در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۳ پیش‌بینی کرده و آماده حضور میلیونی زائران است.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید طهوریان‌عسکری با بیان اینکه پس از راهپیمایی میلیونی و باشکوه اربعین حسینی، چشم عاشقان اهل‌بیت(ع) به مشهدالرضا(ع) و روز‌های پایانی ماه صفر است، اظهار کرد: آنچه مسلم بوده این است که باید در ایام پیش‌رو، به بهترین و شایسته‌ترین شکل ممکن میزبان زائران رضوی باشیم.

وی افزود: برهمین‌اساس، برنامه‌ریزی جامع و کاملی در مدیریت شهری مشهد صورت گرفته و شهرداری سعی کرده از جنبه‌های مختلف آمادگی لازم را به سهم خود کسب کند. یکی از مهم‌ترین موضوعات در روز‌های پایانی ماه صفر و ایام شهادت امام‌رضا(ع)، موضوع «اسکان» است. نظر به این مهم، ۵۰ مرکز اسکان موقت با ظرفیت ۶۳ هزار نفرشب تجهیز و برای این ایام در نظر گرفته شده است که در صورت نیاز، در اختیار عموم قرار می‌گیرد.

نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: یکی دیگر از مسائل مهم، تأمین مایحتاج و ارزاق عمومی است که در همین راستا، در منطقه ثامن شهرداری، ۱۰ بازار ارزاق عمومی و ۷ نانوایی سیار پیش‌بینی شده است.

طهوریان‌عسکری با بیان اینکه بسته کاملی از خدمات رفاهی را شهرداری مشهد برای زائران دهه پایانی ماه صفر در نظر گرفته است، گفت: تمام تلاش مدیریت شهری، میزبانی شایسته از عزاداران رضوی است و از زحمات و تلاش‌های ارکان مختلف شهرداری ویژه این ایام کمال تقدیر و تشکر را دارم.

وی در پایان گفت: افتخار ما خادمی زائران بارگاه منور رضوی است و دهه پایانی ماه صفر فرصت مهمی برای ما مشهدی‌ها جهت ارائه خدمات متنوع مردمی و دلی به زائران بارگاه امام‌هشتم(ع) است و جا دارد از تلاش‌های شورای هیئات مذهبی مشهد، خیرین، مساجد، تکایا، حسینیه‌ها و کسبه مشهدی که در این ایام به‌صورت ویژه به زائران خدمت می‌‎نمایند نیز تشکر نمایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->