جزئیات حراج گسترده سکه در مرکز مبادله از فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) بهره‌برداری از ۳۶ کلان‌پروژه برق‌رسانی شهری و روستایی هم‌زمان با دهه فجر در خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) بخشودگی جرائم کشاورزان خسارت‌دیده خراسان رضوی تا پایان سال ۱۴۰۲ ارتباط بیمه بیکاری با حق بیمه ناقص چیست؟ فاصله هزار تومانی دلار تهران تا ۹۰ هزارتومانی‌شدن | سکه از ۷۴ میلیون تومان هم عبور کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) نرخ دام کشتار افزایشی شد | قیمت امروز مرغ، تخم مرغ، گوشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جایگاه‌های مخصوص عرضه بنزین سوپر وارداتی به زودی اعلام می‌شود اقساط وام ۲ میلیاردی خرید مسکن اعلام شد؛ اقساط ماهانه ۳۸.۶ میلیون تومانی اعلام نرخ طلا در مشهد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | حباب سکه چقدر است؟ توزیع گوشت گرم گوساله تنظیم‌بازار در مشهد آغاز شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تداوم رشد نرخ خودرو‌های خارجی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش ۱۲ تا ۹۰ میلیونی قیمت‌ها رونمایی از کارت رفاهی با سقف اعتبار فردی ۳۰۰ میلیون تومان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات درخواست مجلس برای ساماندهی نیرو‌های نهضتی و پیش‌دبستانی تا نیمه اول ۱۴۰۴ پرداخت ۳ میلیون تومان عیدی به کارمندان منطقی نیست! | ۱۵ کالای اساسی به کارگران و ۵ دهک پایین جامعه پرداخت می‌شود رشد عجیب قیمت خودرو‌های داخلی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | سورن ۲۷ میلیون گران شد قیمت برنج ایرانی قد کشید + علت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود دلار به کانال ۸۸ هزار تومان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | طلا ۶ میلیونی و سکه ۷۰ میلیونی شد ثبت ۸ هزار و ۲۰۰ مأموریت اورژانس اجتماعی ۱۲۳ در خراسان رضوی | بیشترین تماس‌ها در حوزه کودک‌آزاری و خودکشی ثبت می‌شود + فیلم آخرین وضعیت پرواز‌های فرودگاه مشهد با توجه به شرایط جوی امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز حراج سکه‌های ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲ امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) برای ششمین هفته متوالی صعودی ماند نرخنامه پایان سال ۱۴۰۳ قالیشویی‌های مشهد اعلام شد | قیمت‌ها نسبت به سال گذشته افزایش نداشته است عیدی کارمندان و بازنشستگان دولت ابلاغ شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) +زمان پرداخت  قیمت امروز میوه و صیفی جات (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش قیمت ۵ قلم میوه در مشهد کشف ۱۳ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز در ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ زمان واریز یارانه بهمن‌ماه ۱۴۰۳ تغییر کرد؟ + مبلغ دقیق بازار مبادله ارز، سکه و طلا فردا (شنبه ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) فعال است
سرخط خبرها

آغاز به کار معاملات خودرو در سکو‌های بخش خصوصی (۷ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۷۹۳۰
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۹
آغاز به کار معاملات خودرو در سکو‌های بخش خصوصی (۷ شهریور ۱۴۰۳)
سکو‌های اینترنتی با همکاری سازمان توسعه تجارت الکترونیک، شرایطی مهیا کرده‌اند که معامله گران خودرو بتوانند بسیاری از موارد معامله نظیر اصالت مالک، اصالت وسیله نقلیه، خلافی، سابقه تصادفات و ... را از بانک اطلاعاتی فراجا استعلام کرده و در بستری امن‌تر معامله کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک در نشست خبری رونمایی از دستاورد‌های مرکز توسعه تجارت و رونمایی از آغاز به کار معاملات خودرو در سکو‌های بخش خصوصی، اعلام کرد: این کار باهدف ایجاد شفافیت بیشتر در معاملات و جلوگیری از موارد تخلف انجام شده و تاکنون از بین ۹ شرکت درخواست‌کننده که برای همه آنها امکانات الکترونیک مورد نیاز مهیا شده، دو شرکت موفق شده‌اند تست‌های ابتدایی را پاس کرده و از سوی وزارت صمت مجوز فعالیت و معاملات خودرو را کسب کنند.

امین کلاهدوزان همچنین رونمایی از امکان برگزاری مزایده‌های اجرای ثبت قوه قضائیه در سامانه تدارکات الکترونیکی با حضور معاونت راهبردی قوه قضائیه و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری را دستاورد دیگری برشمرد که آماده فعالیت شده است.

وی با اشاره به اینکه هر یک از این دستاورد‌ها سابقه پیگیری بیش از یک‌ساله دارد، گفت: بحث معاملات تجاری کشور در حوزه‌های مختلف شکل می‌گیرد که یکی از مهم‌ترین آنها، حوزه خودرویی کشور است که سالانه میانگین شش الی هفت میلیون صرفاً تعویض پلاک صورت می‌گیرد و بیش از این بحث خود معاملات است که بیش از اینهاست.

وی تصریح کرد: تجارت الکترونیکی برای حوزه خودرو منجر به ارتقای شفافیت و تقویت اعتمادسازی در بازار خواهد شد و در این سکوها، شخصی که معامله می‌کند، به موضوع معامله یعنی خودرو آگاهی کامل پیدا خواهد کرد و در مواردی نظیر احراز مالکیت خودرو، وضعیت توقیف با عدم توقیف خودرو، بدهی و خلافی آن، داده‌های ثبت‌اسناد و... آگاهی پیدا خواهد کرد.

کلاهدوزان ادامه داد: همچنین از طریق سکو‌های اینترنتی، دو طرف معامله اطمینان خاطر پیدا می‌کنند که پس از عقد قرارداد اولیه در این سکوها، قرارداد و معامله دیگری برای این خودرو انجام نخواهد شد و با استفاده از امضا دیجیتال و احراز هویت، هیچ‌گونه مسئله حقوقی همچون جعل امضا، فروش مال غیر و ... از سوی دو طرف معامله اتفاق نخواهد افتاد.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک ادامه داد: باوجوداینکه هماهنگی چندین دستگاه برای اجرای این پروژه کار سختی بود، با همت همکاران فراجا و معاونت راهبردی قوه قضائیه، کار به سرانجام رسید و نتیجه این همت و هماهنگی‌ها تصویب آیین‌نامه این کار در اواخر پاییز سال گذشته و ابلاغ شیوه‌نامه اجرایی آن در اواخر سال گذشته بود.

وی اظهار کرد: در ادامه، مرکز توسعه تجارت الکترونیک فراخوانی منتشر کرد و از سکو‌های بخش خصوصی که تمایل دارند به حوزه معاملات خودرو ورود کنند، دعوت کرد تا کار خود را آغاز کنند که در وهله اول، ۹ شرکت تقاضای اولیه خود را ارسال کردند و برای هر ۹ شرکت، زیرساخت‌های فنی و مستندات اتصال کامل در اختیار قرار داده شد که تاکنون دو شرکت تست‌های مربوطه را پاس کردند که از امروز اعلام رسمی آغاز به کار این سکو‌ها خواهد بود.

وی تصریح کرد: البته تقاضا‌هایی هم بعدازاین ۹ شرکت ارائه شد که آنها هم بررسی می‌شود و طبیعتاً باقی شرکت‌هایی که کار را آغاز کرده‌اند، به‌تدریج که آماده باشند و تست‌های اولیه را پاس کنند، می‌توانند وارد بازار شده و بستر ثبت معاملات خودرو را فراهم کنند.

وی اظهار کرد: فعالیت این سکو‌ها به‌هیچ‌عنوان انحصاری نخواهد بود و محدودیتی برای ورود شرکت‌های جدید وجود ندارد. شرکت‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند، کاملاً با رویکرد بخش خصوصی کار می‌کنند و هیچ‌گونه الزامی برای مشتریان وجود ندارد که حتماً از این طریق معاملات خود را انجام دهند و معاملات خود را ثبت کنند؛ بلکه چنانچه تمایل داشته باشند همچنان به روش سنتی معاملات خودرویی خود را انجام دهند، الزام قانونی وجود ندارد که حتماً از طریق این سکو‌ها ثبت معامله داشته باشند، اما کار از طریق سکو‌های تجارت الکترونیک، به‌صورت شفاف، راحت‌تر و مطمئن‌تر فعالیت کنند.

وی همچنین تأکید کرد: فعالیت سکو‌های تجارت الکترونیک در حوزه معاملات خودرو، با فعالیت پلتفرم‌های آگهی خودرو منافاتی ندارد.

کلاهدوزان ادامه داد: به لحاظ استاندار‌های فنی و حقوقی، در سکو‌ها تلاش شده که با همفکری تمامی صاحب‌نظران و ذینفعان و دستگاه‌های ذی‌ربط، این امر تدوین و اقدام شود؛ به‌گونه‌ای که حداقل‌های اطمینان برای مردم ایجاد شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیک ابزار امیدواری کرد که به‌زودی شاهد حضور چندین سکوی دیگر علاوه بر دو شرکتی که از امروز فعال شده‌اند خواهیم بود و نوآوری‌های جدیدی را در حوزه بازار الکترونیک داشته باشند. این بازار به‌شدت ظرفیت رشد و نوآوری در آن وجود دارد.

کلاهدوزان گفت: مطالبه و نیاز مردمی است که از این سرویس‌ها و خدمات بخش خصوصی استفاده کنند و بسیار امیدواریم که ظرف دو- سه سال آینده، این بازار معاملات برخط و الکترونیک خودرو، جزو بازار‌های اصلی و شاخص حوزه تجارت الکترونیک کشور باشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->