تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

آیا غذا‌های آماده کودک سالم هستند؟

  • کد خبر: ۲۴۸۲۵۳
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
آیا غذا‌های آماده کودک سالم هستند؟
مشغله فکری و کاری مادران کارمند، آنان را به استفاده هرچه بیشتر از غذا‌های آماده برای کودکان سوق داده است به طوری که ناگزیر هستند در برنامه غذایی خود چند وعده غذای آماده را بگنجاند.

به گزارش شهرآرانیوز، تغذیه سالم، رکن اساسی رشد سالم یک کودک و پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های زمینه‌ای و غیرواگیر آنان در بزرگسالی است؛ به همین دلیل کارشناسان تغذیه و بهورزان در خانه‌های بهداشت بویژه به نومادران آموزش می‌دهند که چگونه غذا‌های مکمل سالم برای کودکانشان تهیه کنند.

اما برای مادران شاغل اندکی داستان متفاوت است؛ آنان به دلیل شرایط کاری مجبور هستند فرزندان خود را به مهدکودک بسپارند و حتی برای برخی وعده‌های غذایی به قفسه غذا‌های آماده و کمکی کودکان در فروشگاه‌ها متوسل می‌شوند. اما آیا این غذا‌های آماده به قدری سالم هستند که نیاز‌های تغذیه‌ای کودکان را برآورده سازند؟

اغلب شرکت‌های تولیدکننده غذا‌های آماده کودکان در بسته بندی محصولات خود برای ترغیب مادران از عناوینی، چون «ارگانیک»، «بدون شیرین کننده‌های اضافه شده»، «بدون مواد نگهدارنده» و «سالم» استفاده می‌کنند، اما طبق یک مطالعه جدید که بیش از ۶۰۰ محصول از ۱۰ فروشگاه مواد غذایی برتر در ایالات متحده را مورد بررسی قرار داد، حدود ۶۰ درصد غذا‌های کودک با استاندارد‌های تغذیه‌ای تعیین شده توسط سازمان جهانی بهداشت (WHO) مطابقت ندارند.

به گزارش وبگاه «وب‌مد» این مطالعه که به تازگی در نشریه Nutrients منتشر شده است، نشان داد ۷۰ درصد محصولات برای نوزادان و کودکان نوپا نتوانستند نیاز‌های پروتئینی سازمان را برآورده کنند و ۴۴ درصد قند موجود بیشتری داشتند.

دکتر الیزابت دانفورد، نویسنده اصلی این مطالعه که کارشناس سیاست سلامت غذایی و دانشیار دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل، که خود مادر دو فرزند خردسال است، این تحقیقات را انجام داده است؛ هنگامی که او از فروشگاه‌های بزرگ خرید می‌کرد، مجذوب گزینه‌های آماده برای خوردن در راهرو‌های غذای کودک شد و از روی کنجکاوی تمام محصولات غذایی کودک را جمع آوری کرد و پس از آن بود که بررسی‌ها را کلید زد.

منطبق نبودن غذا‌های کمکی موجود در بازار با استاندارد‌های مورد نظر سازمان جهانی بهداشت پیامد‌های کوتاه مدت و بلندمدت بر سلامتی کودکان دارد. دکتر دنیس دیاز پایان، استاد سیاست‌های سلامت با تخصص در تغذیه و نابرابری‌های بهداشتی در دانشکده جو سی ون می‌گوید: معرفی غذا‌ها در آن سن، کام آینده آنها را شکل می‌دهد و بر طعم‌ها و مواد اولیه‌ای که آنها ترجیح می‌دهند تأثیر می‌گذارد.

دانفورد توصیه می‌کند که وقتی والدین برای بچه‌هایشان خرید می‌کنند، نگاهی گذرا به پشت بسته بیندازند تا ببینند کل قندی که از این وعده غذایی وارد بدن کودک می‌شود، چقدر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->