مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از بحث تنش‌زا و همراه‌داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت ۴ نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما، با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرائم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

اعمال محدودیت ترافیکی در برخی محور‌های جاده‌ای خراسان‌رضوی در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۸۳۰۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
اعمال محدودیت ترافیکی در برخی محور‌های جاده‌ای خراسان‌رضوی در دهه پایانی صفر ۱۴۰۳
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا محدودیت‌های ترافیکی مناسبت‌های روزهای پایانی ماه صفر را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ احمد شیرانی درباره محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور در دهه آخر صفر، گفت: بنابر تدابیر اتخاذشده، تردد موتورسیکلت از ساعت ۱۲ظهر یکشنبه (۱۱ شهریورماه) تا ساعت ۶صبح شنبه (۱۷ شهریورماه) از محورهای کرج-چالوس، هراز، فیروزکوه و محور تهران-سمنان-مشهد و بالعکس ممنوع است. البته تردد موتورسیکلت‌های انتظامی و امدادی برای انجام مأموریت‌های ضروری در مسیر مجاز جریان ترافیک بلامانع خواهد بود.

وی درباره محدودیت‌های ترافیکی پیش‌بینی‌شده برای محور کرج-چالوس نیز گفت: در این محور، تردد انواع تریلر، کامیون و کامیونت کماکان ممنوع است. همچنین در صورت پرحجم‌بودن ترافیک، در روز جمعه (۱۶ شهریورماه) ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه در این محور اجرا می‌شود. در روزهای یکشنبه (۱۱ شهریور) و سه‌شنبه (۱۳ شهریور) ممنوعیت تردد، از ساعت ۱۲ در مسیر شمال به جنوب این محور، از مرزن‌آباد به سمت تهران اجرا و این مسیر کاملاً مسدود می‌شود. همچنین از ساعت ۱۵، این مسیر از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس)، یک‌طرفه شده و از ساعت ۲۴، از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دوطرفه می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: روزهای دوشنبه (۱۲ شهریور) و چهارشنبه و پنجشنبه (۱۴ و ۱۵ شهریور) نیز در صورت افزایش حجم ترافیک و صلاحدید مأموران پلیس‌راه، محدودیت یک‌طرفه مقطعی به صورت رفت‌وبرگشت اعمال خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا با اشاره به  محدودیت قطعی تردد گفت: روز جمعه (۱۶ شهریور)، ممنوعیت تردد برای انواع وسایل نقلیه اعمال می‌شود. از ساعت ۱۱ از ابتدای آزادراه تهران-شمال اعمال محدودیت تردد به مقصد چالوس انجام می‌شود. همچنین از ساعت ۱۲ از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) به صورت کامل مسدود می‌شود.

شیرانی گفت: از ساعت ۱۴ از مسیر شمال به جنوب، مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه می‌شود؛ البته از ساعت ۲۳، طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد مسیر دوطرفه می‌شود. این نکته قابل ذکر است که در صورت کم‌حجم‌بودن ترافیک محور، طرح یک‌طرفه زودتر از زمان اعلامی پایان می‌یابد.

شیرانی با اشاره به محدودیت‌های ترافیکی روز شنبه (۱۷ شهریور) در آزادراه تهران-شمال گفت: از ساعت ۱۴ در آزادراه تهران-شمال اعمال محدودیت تردد برای خودروها به مقصد چالوس انجام می‌شود. همچنین از ساعت ۱۵ این محور از ابتدای پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز به سمت چالوس) کاملاً مسدود می‌شود.

وی افزود: از ساعت ۱۷ در محور آزادراه تهران-شمال، مسیر شمال به جنوب از مرزن‌آباد به سمت تهران یک‌طرفه شده و از ساعت ۲۳ طرح اتمام یافته و از پل زنگوله تا مرزن‌آباد دوطرفه خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا درباره محور هزار اظهار کرد: تردد کلیه کامیون‌ها و کامیونت‌ها به‌استثنای حاملان موادسوختی و فاسدشدنی از این محور، از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روز یکشنبه (۱۱ شهریور) و از ساعت ۶ الی ۲۴ روزهای دوشنبه، چهارشنبه، جمعه و شنبه ممنوع است. در صورت افزایش حجم ترافیک، محدودیت یک‌طرفه مقطعی از  روز یکشنبه (۱۱ شهریور) تا روز جمعه (۱۶ شهریور) به صورت رفت‌وبرگشت از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان و بالعکس انجام خواهد شد.

شیرانی با اشاره به محدودیت‌های تردد در محور فیروزکوه، گفت: در صورت پرحجم‌بودن ترافیک، تردد انواع تریلرها و کامیون‌ها به‌استثنای حاملان موادسوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲ الی ۲۴ روز یکشنبه (۱۱ شهریور) ممنوع است.  

وی افزود: در محور قدیم رشت-قزوین و بالعکس نیز تردد کلیه کامیون و تریلر به‌استثنای حاملین موادسوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۸ الی ۲۴ روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه ممنوع است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا اظهار کرد: در محور آستارا-اردبیل و بالعکس نیز تردد کلیه کامیون و تریلر به‌استثنای حاملین موادسوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۸ الی ۲۴ روزهای دوشنبه، چهارشنبه و جمعه ممنوع خواهد شد.  

شیرانی درباره محدودیت‌های ترددی به‌مناسبت دهه آخر صفر گفت: در استان خراسان‌رضوی نیز به‌مناسبت ایام شهادت آخر صفر و شهادت امام‌رضا(ع)، محدودیت‌های ترددی اعمال خواهد شد. در مرحله اول، تردد کلیه وسایل نقلیه باری شامل کامیونت، کامیون و تریلر به‌استثنای حاملین موادسوختی و فاسدشدنی از ساعت ۸ الی ۲۰ روزهای شنبه، یکشنبه، دوشنبه، سه‌شنبه، چهارشنبه (۱۰ و ۱۱ و ۱۲ و ۱۳ و ۱۴ شهریورماه) در محورهای اصلی استان ممنوع است. همچنین تردد کلیه وسایل نقلیه از محور قدیم مشهد‌-مُلک‌آباد به‌صورت شبانه‌روزی از دهم تا چهاردهم شهریور، ممنوع بوده و این مسیر به تردد زائران پیاده اختصاص می‌یابد.

وی افزود: محور مشهد-مُلک‌آباد از ساعت ۱۲ روز شنبه (۱۰ شهریورماه) تا پایان ترافیک، به سمت جنوب (ملک‌آباد) به‌صورت یک‌طرفه خواهد بود؛ ضمن اینکه برای تخلیه ترافیک خروجی مشهد از این محور به‌عنوان مسیر جانبی و کمکی آزادراه شوشتری (در صورت انسداد مقطعی) استفاده خواهد شد.

رئیس پلیس راهور فراجا همچنین گفت که مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با شماره تلفن ۱۲۰ و ۸۸۲۵۵۵۵۵ به‌طور شبانه‌روزی پاسخگوی سؤالات درباره وضعیت راه‌های کشور و امدادرسانی احتمالی به هم‌وطنان عزیز است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->