سومین جشنواره «عطر و طعم پاییز» مشهد با نمایش ۲۰۰ گونه گل داوودی برگزار می‌شود ۳۵ دستگاه اتوبوس جدید در راه مشهد | ناوگان اتوبوسرانی تقویت می‌شود افزایش آماده‌باش قطار شهری مشهد همزمان با اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات اصلاحات جدید در خطوط ۲۹، ۸۱ و ۱۰۹۳ اتوبوسرانی مشهد تامین ۶۰ واگن جدید برای خط یک مترو مشهد وارد فاز اجرایی شد (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) جهش بی‌سابقه شهرداری مشهد در توسعه زیرساخت‌های ورزشی بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم
سرخط خبرها

 آمادگی کامل پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) مشهد برای استقبال از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۳ + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۸۴۷۵
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
 آمادگی کامل پایانه مسافربری امام‌رضا(ع) مشهد برای استقبال از زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۳ + فیلم
شهردار مشهد مقدس گفت: پایانه مسافربری امام رضا (ع) آماده‌ی پذیرایی از زائران است و برنامه خدمتی خوبی برای آنها تدارک دیده است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

محمدرضا قلندرشریف در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز درحاشیه بازدید از فعالیت‌های خدمتی پایانه مسافربری امام رضا(ع) اظهار کرد: در دهه‌ی آخر صفر، مرکز ثقل عشق و دلدادگی، شهر مشهد است. 

شهردار مشهدمقدس بیان کرد: بعد از ایام عزاداری اربعین، زائرین آقا علی بن موسی الرضا(ع) از روز‌های گذشته از مسیر‌های مختلف مانند راه آهن و خصوصا راه‌هایی که با اتوبوس وارد پایانه مسافربری مشهد می‌شوند، به تدریج به مشهد آمدند. 

وی افزود: امروز نیز ما به همراه برخی اعضای شورای شهر مشهد از پایانه‌ی مسافربری امام رضا(ع) بازدید داشتیم و موارد و مسائل را بررسی کردیم که خوشبختانه مشکلی وجود نداشت. 

رئیس ستاد دهه آخر صفر شهرداری مشهد ادامه داد: همکاران ما در پایانه مسافربری امام رضا(ع) آماده‌ی پذیرایی از زائرین هستند و برای بدرقه آنها به شهرهایشان نیز برنامه‌ریزی‌های لازم صورت گرفته است. 

شهردار مشهد تاکید کرد: اوج ورود زائران طی امشب و فردا خواهد بود و خروج هم در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه اتفاق خواهد افتاد؛ به ویژه زائرینی که پیاده مشرف شدند برای بازگشت خود به شهرشان از اتوبوس استفاده خواهند کرد. 

قلندر شریف تصریح کرد: برنامه ریزی لازم توسط همکاران در پایانه مسافربری و حوزه حمل و نقل درون شهری صورت گرفته است و تمام امکانات مهیاست تا مشکلی برای زائرین پیش نیاید. 

وی با بیان این مطلب که پایانه‌ی مسافربری امام رضا(ع) بخشی از خدمات معاونت حمل و نقل در مشهد را به عهده دارد، افزود: تمام امکانات و ظرفیت‌های شهرداری مشهد در حوزه‌های مختلف از روز اربعین برای دهه‌ی آخر صفر بسیج شده است. همکاران ما همانطور که در ایستگاه‌ها و موکب‌های خدمت به زائر  پذیرایی خوبی از آنها خواهند داشت، بدرقه‌ی خوبی هم برای زائرین خصوصا زائرین پیاده تدارک خواهند دید تا خاطره‌ی خوبی برایشان به جای بماند و رزق و روزی خود را از مشهد و این سفر معنوی به سوغات ببرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->