رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب ۴۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دستگاه‌های دولتی به مدیریت شهری مشهد تأکید شهردار مشهد بر تسریع بر اجرای مصوبات مرتبط با خدمت‌رسانی به زائران و مجاوران تداوم همکاری‌های بانک شهر و شهرداری مشهد در توسعه پروژه‌های عمرانی و حمل‌ونقل شهری یعقوبی: مشهد به‌زودی در تمام مناطق خود بوستان بانوان خواهد داشت پرستاران، فرشتگان ایثار | اکران تصاویر شهدای پرستار در مشهد شهردار مشهد مقدس: بوستان «شهربانوی بسیج» فردا (۶ آبان ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود ارتباط مستقیم با مردم، کلید تصمیم‌گیری دقیق در مدیریت شهری مشهد ارمنستان محدودیت‌های ترانزیتی با آذربایجان را لغو کرد پرستاران، جلوه‌ی عینی مهربانی و ایثار زمین های رها شده محله پورسینای مشهد و تردد دانش آموزان در اراضی خاکی | ۱۰۰  متر خاکی تا مدرسه!
سرخط خبرها

ممنوعیت تردد وسایل نقلیه عمومی در خیابان اندرزگو مشهد از امروز (۱۱ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۸۵۲۸
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۱
ممنوعیت تردد وسایل نقلیه عمومی در خیابان اندرزگو مشهد از امروز (۱۱ شهریور ۱۴۰۳)
رئیس پلیس راهور مشهد گفت: درپی افزایش تعداد زائران و ازدحام جمعیت در مشهد به‌مناسبت عزاداری‌های پایان ماه صفر، خیابان اندرزگو این شهر کاملاً مسدود شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محسن موسی‌آبادی امروز ضمن بازدید از معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد، در جریان فعالیت‌های این معاونت قرار گرفت و اظهار کرد: تمهیدات لازم برای دهه آخر صفر در سه بازه برنامه‌ریزی شده است. بحث اول ورود زائران پیاده به معابر درون‌شهری است.

وی افزود: مرحله دوم بحث پیرامون حرم امام‌رضا(ع) است که به دلیل افزایش تعداد زائران پیاده در این قسمت شهر، محدودیت‌های ترافیکی را در اطراف حرم اعمال کردیم.

رئیس پلیس راهور مشهد در خصوص مرحله سوم تصریح کرد: در مسیر‌هایی که تردد مشترک زائر پیاده و وسیله نقلیه اجتناب‌ناپذیر است، مدیریت ترافیک، جداسازی موقت و ممنوعیت و محدودیت ساعتی اعمال می‌شود تا زائران، ایمن به محدوده حرم مطهر برسند و جریان ترافیکی شهر مشهد مقدس را مدیریت کنیم.

موسی‌آبادی اعلام کرد: در حال حاضر تردد خودرو‌های شخصی و موتورسیکلت از میدان پانزده‌خرداد تا حرم مطهر، خیابان شهید گمنام تا حرم مطهر، میدان شهید گمنام تا حرم مطهر و از میدان شهدا تا حرم مطهر و همچنین طول خیابان اندرزگو از چهارراه خسروی تا حرم مطهر و از چهارراه خسروی تا تقاطع شهدا ممنوع است.

وی با بیان اینکه در زمان ازدحام جمعیت، وسایل نقلیه عمومی نیز اجازه ورود به محدوده طرح را ندارند، گفت: فقط در مسیر اندرزگو (باب‌الجواد(ع)) به دلیل افزایش تعداد زائر، تردد وسایل نقلیه عمومی ممنوع است. در حال حاضر، عبور و مرور وسایل نقلیه عمومی در تمامی مسیر‌های منتهی به حرم، طبق روال انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->