فعالیت رایگان حمل‌و نقل عمومی مشهد | افزایش فعالیت خط ۳ قطارشهری تا ساعت ۲۲ امشب و فردا شب (۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه شورای اسلامی شهر مشهدمقدس در محکومیت تجاوز رژیم صهیونی به جمهوری اسلامی ایران مردم مشهد مقدس در محکومیت حمله وحشیانه اسرائیل به خیابان آمدند + فیلم (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) سرویس‌دهی رایگان حمل‌ونقل عمومی مشهد برای راهپیمایی مردم مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری راهپیمایی گسترده مردم مشهد در محکومیت حمله اسرائیل به ایران (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) تمام پرواز‌های فرودگاه مشهد لغو شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به ایران (جمعه ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس جلوگیری از هدر رفت ۶ هزار مترمکعب آب با ذخیره‌سازی در دریاچه بوستان غدیر ابراز امیدواری معاون ترامپ درخصوص به‌نتیجه‌رسیدن مذاکره با ایران سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در روز عید غدیر (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های ترافیکی شب عید غدیرخم ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد افزایش سه‌برابری بودجه حمایت از ورزش بانوان در دوره ششم مدیریت شهری مشهد شهردار مشهد مقدس: شهرداری و شورای شهر حامی ورزش بانوان است +فیلم انتصاب سرپرست شهرداری منطقه ۲ مشهد مقدس (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) همدلی زوج‌های جوان مشهدی در پویش اطعام عید غدیر ۱۴۰۴ ۲ یادمان بزرگ شهدا در مشهد هم‌زمان با کنگره ۱۸ هزار شهید استان افتتاح خواهد شد اجرای عملیات تعریض خیابان خیام شمالی در مشهد (۲۱ خردادماه ۱۴۰۴) علت نقص فنی خط یک مترو مشهد چه بود؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | تحول ترافیکی بزرگراه پیامبر اعظم (ص) مشهد با ساخت ۶ پل جدید تا شاهنامه برگزاری جشنواره گل در باغ گل‌های مشهد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روش‌های قدیمی برای ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن‌خواب جوابگو نیست

  • کد خبر: ۲۴۸۷۲
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۶
روش‌های قدیمی برای ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن‌خواب جوابگو نیست
رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهدمقدس گفت: در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن‌خواب باید با بهره‌گیری از سمن‌ها و تشکل‌های مردمی فعال در این حوزه به سمت روش‌ها نو برویم چراکه اگر روش‌های قبلی تاثیرگذار بودند، امروز شرایط بهتری را شاهد بودیم.
به گزارش شهرآرانیوز، رمضانعلی فیضی در حاشیه بازدید از محل اتراق معتادان متجاهر و کارتن‌خواب‌های اسماعیل‌آباد، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا موجب شده تا شرایط این افراد، خاص‌تر و دشوارتر از گذشته شود، اظهارکرد: اخیرا بازدیدی هم از بلوار توس، پشت دیوار اروند و انتهای خیابان کشاورز و شهرک شهید باهنر داشتیم که وجه مشترک آنها، حضور پرتعدادتر و وضعیت نامناسب‌تر کارتن‌خواب‌ها در این نقاط، در شرایط کروناست.

وی در ادامه گفت: شورای شهر مشهد و مدیریت شهری هرساله کمک مالی به بهزیستی دارد که در سال ۹۶، ۲ میلیارد تومان، سال ۹۷، ۲.۵ میلیاردتومان و سال ۹۸ نیز ۳ میلیاردتومان برای حمایت مالی مصوب کردیم.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای شهر مشهد افزود: در زمینه ساماندهی معتادان متجاهر و کارتن‌خواب‌ها باید به سمت بهره‌گیری و مشورت و مشارکت سمن‌ها و تشکل‌های مردمی حرکت کنیم که خود به خوبی آن‌ها را لمس کرده و با شرایطشان آشنایی دارند.

فیضی تاکید کرد: اگر روش‌های قدیمی جواب می‌دادند، امروز باید وضعیت بهتری شاهد بودیم؛ پس روش‌های جدید را باید جایگزین آن‌ها کنیم و نهاد‌های دخیل با اعمال تغییراتی در روش‌ها به صورت مشارکت تشکل‌های مردم‌نهاد و هم‌افزایی نهاد‌های دخیل، نسبت به ساماندهی شرایط اقدام کنند.

وی افزود: از تشکل‌ها و سمن‌های فعال در حوزه معتادان متجاهر و کارتن‌خواب‌ها می‌خواهیم روش‌های نو و پیشنهادات خود را به شورای شهر ارائه دهند تا پس از بررسی در کمیسیون‌های مربوطه، وارد فاز اجرایی شوند و شاهد اقداماتی با هزینه‌های کمتر، برد بیشتر و موثرتر باشیم.
 
منبع:پایگاه اطلاع رسانی شورای شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->