علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ اتحادیه اروپا: توافق اسرائیل و حماس پیشرفتی قابل توجه است
سرخط خبرها

تاکید یک نماینده مجلس برضروت توجه ویژه به مشهد در ردیف‌های بودجه‌ای

  • کد خبر: ۲۴۸۷۴۳
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
تاکید یک نماینده مجلس برضروت توجه ویژه به مشهد در ردیف‌های بودجه‌ای
نماینده مردم شهرستان‌های رباط‌کریم و بهارستان و پرند در مجلس شورای اسلامی گفت: مشهد و استان خراسان رضوی نمایندگان فعالی در مجلس شورای اسلامی دارد که با پیگیری آنها ما نیز در کنار آنها حمایت خواهیم کرد تا در ردیف‌های بودجه‌ای به پایتخت فرهنگی ایران توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسن قشقاوی پس از بازدید ستاد اجرایی خدمات سفر زائرین خراسان رضوی، اظهار کرد: پاسخگویی و راهنمایی تلفنی زائران از اقدامات شایسته است که به صورت منسجم زائران را به مکان اسکان هدایت می‌کند.

نماینده مردم شهرستان‌های رباط‌کریم و بهارستان و پرند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: شهروندان پس از تماس با شماره تلفن ۳۷۰۴۵ -۰۵۱ در صورتی که نیاز به اسکان داشته باشند به مراکز اسکان پیش‌بینی شده هدایت می‌شوند، همچنین در صورتی که شکایتی داشته باشند، به شکایت و انتقاد زائران رسیدگی می‌شود.

وی درباره تامین زیرساخت‌های لازم برای توسعه گردشگری اظهار کرد: باید شرایط اقتصادی مردم بهبود پیدا کند تا سفر نیز در سبد نیاز‌های مردم قرار گیرد، البته در شهر مشهد در زمان غیر پیک حدود ۴۰ درصد از ظرفیت واحد‌های اقامتی رسمی خالی است که با برنامه ریزی می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

قشقاوی با بیان این‌که توسعه گردشگری فرصتی برای سرمایه‌گذاری زود بازده است، تصریح کرد: مشهد و استان خراسان رضوی نمایندگان فعالی در مجلس شورای اسلامی دارد که با پیگیری آنها ما نیز در کنار آنها حمایت خواهیم کرد تا در ردیف‌های بودجه‌ای به پایتخت فرهنگی ایران توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

نماینده مردم شهرستان‌های رباط‌کریم و بهارستان و پرند در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر بخواهیم گردشگری ما توسعه پیدا کند، گردشگری ما که مبتنی و متکی به گردشگری مذهبی است لذا باید به مشهد توجه کنیم. در همین راستا هماهنگی بین ارگان‌ها و در اختیار گذاشتن امکانات به آنها از اهمیت زیادی برخوردار است.

وی تاکید کرد: برای ادامه حیات گردشگری باید به هتلداران و بخش خصوصی مرتبط با این حوزه به صورت ویژه توجه داشته باشیم.برنامه‌های بسیار خوبی را وزیر در حوزه معاونت گردشگری دارد که به پیشرفت حوزه گردشگری به خصوص گردشگری مذهبی امیدوارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->