اعزام ۶۰ تیم امداد و نجات هلال احمر از استان‌های مختلف به گیلان در پی جاری شدن سیل (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دستگیری اعضای باند تهیه عکس و فیلم از زنی نیمه عریان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) جان باختن سه نفر در تصادف جاده‌ای استان گلستان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) ورود مه شدید به مشهد | هشدار کاهش دید افقی رانندگان در جاده‌های خراسان رضوی (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پلیس خاطیان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمان را معرفی خواهد کرد آیا زمان برگزاری آزمون‌های ارشد ۱۴۰۳ و دکتری ۱۴۰۴ تغییر خواهد کرد؟ دختر پزشکیان در منزل جان‌باختگان حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی حضور یافت آیا مدارس و ادارات استان گیلان فردا یکشنبه (۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پیاده‌راه‌های حیاتی پوشش شبکه بهداشت در روستا‌های کشور کامل شد آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (یکشنبه - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ آیا استفاده از مواد نگهدارنده در صنایع غذایی سلامت را تهدید می‌کند؟ آماده باش کامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد در پی بارش برف و یخبندان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) واکنش قاطع وزیر آموزش و پرورش به قصور در حادثه دانش‌آموزان کرمانی شناسایی حدود ۳۰۰۰ منزل شخصی مسافرپذیر در مشهد افزایش توان امدادی با استقرار دو بالگرد‌ سنگین در مناطق دوردست گیلان (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) احتمال افزایش مبلغ ۷۰۰ هزارتومانی حکمت کارت کارکنان و بازنشستگان نیرو‌های مسلح (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) چرا سازمان برنامه طلب تأمین اجتماعی را نمی‌پردازد؟ | بازنشستگان برای تأمین هزینه‌های روزانه خود «وام» می‌گیرند! آیا فردا (یکشنبه، ۲۱ بهمن ۱۴۰۳) مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی تعطیل است؟ واریز حقوق بهمن‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) آغاز شد پلیس فتا: مراقب پیامک‌های جعلی قطع یارانه باشید آماده‌باش ستاد بحران مشهد و خراسان رضوی درپی سرمای هوا و بارش برف راز قتل پیرمرد ۹۱ ساله افغانستانی در شعله‌های سرکش آتش فاش شد کردستان، با دمای منفی ۲۱ درجه رکورددار سرما در کشور شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) مواد شوینده و ترکیبات اسیدی را دور از دسترس کودکان قرار دهید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۰ بهمن ۱۴۰۳) | تا صبح دوشنبه، بر حجم بارش‌ها افزوده خواهد شد سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در یوم‌الله ۲۲بهمن سال ۱۴۰۳ معرفی مواد ممنوعه خطرناک در مکمل‌های ورزشی  آماده‌باش کامل نیرو‌های خدمات شهری برای مراسم ۲۲بهمن ۱۴۰۳ در مشهد تمامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی مرخص شدند
سرخط خبرها

علت حذف مستمری ۱۳ هزار نفر از مددجویان بهزیستی چیست؟

  • کد خبر: ۲۴۸۹۰۳
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
علت حذف مستمری ۱۳ هزار نفر از مددجویان بهزیستی چیست؟
معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور از قطع مستمری ۱۳ هزار نفر از مددجویان بهزیستی از جمله افراد دارای معلولیت خبر داد و گفت: حذف این مستمری‌ها توسط سازمان هدفمندی یارانه‌ها انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا آنجلاسی با بیان این مطلب اظهار کرد: اطلاعات مربوط به مددجویان حائز شرایط بهره‌مندی از مستمری طبق روال همیشه و مطابق با پرداختی تیرماه، تقدیم سازمان هدفمندی شد اما تخصیص صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه تکافوی پرداخت مستمری را نمی‌کرد.

وی ادامه داد: بر همین اساس تعداد مستمری‌بگیران براساس تخصیص صادره از سوی سازمان برنامه و بودجه و نقدینگی سازمان هدفمندی تنظیم و اعلام شد. تیرماه سال‌ جاری، مستمری افراد حذف شده از سوی سازمان هدفمندی پرداخت شده بود.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: پیش از این به همت دولت و سازمان برنامه و بودجه و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در سال ۱۴۰۳ و برای اولین بار افزایش مستمری مددجویان که معادل ۳۰ درصد بوده است در فروردین ماه سال جاری اعمال و از طریق سازمان هدفمندسازی به صورت مستقیم به حساب مددجویان واریز شد.

آنجلاسی افزود: بر این اساس خانوار‌های یک نفره ماهیانه یک میلیون تومان، خانوار‌های دو نفره یک میلیون و ۴۲۰ هزار تومان، خانوار‌های سه نفره ۲ میلیون تومان، خانوار‌های چهار نفره دو میلیون و ۵۵۰ هزار تومان و خانوار‌های پنج نفره و بالاتر سه میلیون و ۱۵۰ هزار تومان دریافت خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: براساس جز ۲ بند الف تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور مبنی بر پرداخت مستقیم به ذی‌نفع نهایی مقرر شده از فروردین‌ماه یارانه نقدی- معیشتی و مستمری مددجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی کشور از طریق سازمان هدفمندی یارانه‌ها به طور مستقیم به حساب مددجویان پرداخت شود و سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها موظف است با ابلاغ و تخصیص سازمان برنامه و بودجه کشور نسبت به پرداخت مصارف در حدود منابع وصولی اقدام کند، این در حالی است که پیش از این و طی سال‌های گذشته این اقدام توسط سازمان بهزیستی کشور صورت می‌گرفت.

همچنین بهروز مروتی، مدیر کمپین معلولان پیش از این گفته بود که دیوان محاسبات اواخر اردیبهشت‌ماه قول داده بود مددجویانی که مستمری آنها قطع شده است، خردادماه به چرخه حمایتی برمی‌گردند که به تازگی متوجه شدیم سازمان هدفمندی قصد به چرخه اضافه کردن این تعداد را ندارد.

مروتی تصریح کرده بود که با وجود برگزاری جلسه مسئولان ارشد سازمان برنامه و بودجه، دیوان محاسبات، سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و بهزیستی برای حل این مشکل، همچنان ۱۳ هزار نفر از مددجویان بدون اطلاع از قطع مستمری خود با بحران معیشتی مواجه شده‌اند. این موضوع نه تنها معیشت این خانوار‌ها را به خطر انداخته، بلکه موجب ایجاد اضطراب و نگرانی عمیقی در میان تمامی مددجویان و خانواده‌هایشان شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->