تشریح برنامه‌ها و اقدامات شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴) پرچم‌های سیاه عزا بر فراز گلدسته‌ها و ایوان‌های حرم رضوی برافراشته می‌شود + زمان وقتی همه تخم مرغ‌ها در یک سبدند ادای احترام به شهدای والامقام حملات رژیم صهیونی، در قاب مفاخر شهری مشهد مشروح مصوبات یکصدوپنجاه‌وچهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد | تصویب بسته رونق سرمایه‌گذاری برای تولید تأکید استاندار خراسان رضوی بر حفظ آمادگی کامل دستگاه‌های اجرایی و امنیتی استان برای مواجهه با هرگونه حادثه احتمالی
سرخط خبرها

سرویس‌دهی شبانه‌روزی اتوبوسرانی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۸۹۶۰
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۶
سرویس‌دهی شبانه‌روزی اتوبوسرانی مشهد در دهه آخر صفر ۱۴۰۳
مدیر کل راهبری و نظارت بر حمل و نقل و ترافیک مشهد از سرویس‌دهی ۲۴ ساعته اتوبوسرانی تا پایان روز شهادت امام رضا (ع) خبر داد.

هادی عطارزاده طوسی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص جابجایی زائران اظهار کرد: تا امروز با ۴۵۰ دستگاه اتوبوس در مجموع تقریبا ۱۵ هزار نفر از زائران پیاده در مسیر‌های منتهی به مشهد از جمله ملک‌آباد، فرهادگرد، جاده سرخس در شهر رضویه، سه‌راه فردوسی بیمارستان طالقانی، جاده کلات و سه‌راه طرقبه-شاندیز به سمت حرم مطهر به صورت رایگان برای زائران پیاده سرویس‌دهی داریم.

وی با اشاره به ورود سیل عظیم زائران امام رضا (ع) به مشهد، گفت: سرویس دهی در محور جاده قدیم قوچان به زائران پیاده همچنان در حال انجام است.

مدیر کل راهبری و نظارت بر حمل و نقل و ترافیک مشهد همچنین در خصوص سرویس دهی اتوبوس‌های درون شهری اظهار کرد: روزانه بالغ بر ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر در سطح شهر مقدس و محور‌های مواصلاتی با اتوبوس جابجا می‌شوند. در حوزه‌ی قطار شهری روزانه بالغ بر ۵۰۰ هزار نفر از طریق خطوط ۱و ۲ قطار شهری سرویس‌دهی می‌شوند. سرویس‌دهی اتوبوسرانی و قطار شهری در ۳ روز پایانی ماه صفر رایگان است. 

عطارزاده طوسی در ادامه از سرویس‌دهی ۲۴ ساعته و یکسره اتوبوسرانی به زائران و مجاوران تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه خبر داد و گفت: در صورت افزایش حجم زائر، امکان افزایش یک ساعته سرویس‌دهی خطوط یک و دو قطار شهری وجود دارد.

وی با اشاره به فعالیت تاکسیرانی با ۱۰ هزار تاکسی در سطح شهر، از آغاز سرویس دهی صلواتی تاکسی‌ها خبر داد و اعلام کرد: پیش بینی‌های لازم جهت استقبال از زائران در هنگام ورود زائران و نیز بدرقه آن‌ها صورت گرفته است. همچنین آمادگی سازمان اتوبوسرانی جهت ارائه سرویس دهی در سطح استان وجود دارد و در صورت افزایش حجم زائر پیش‌بینی ناوگان برای اتصال زائر به شهر‌های نزدیک از جمله نیشابور، چناران، ملک آباد، و فریمان صورت گرفته است.

مدیر کل راهبری و نظارت بر حمل و نقل و ترافیک مشهد در ادامه با اشاره به تکمیل ظرفیت پارکینگ‌های هسته مرکزی شهر مشهد و ترافیک سنگین در خیابان‌های اطراف حرم مطهر رضوی از شهروندان و زائران خواست برای رفع مشکل ترافیک هسته مرکزی شهر مشهد از وسایل نقلیه عمومی استفاده کنند و از آوردن خودرو‌های شخصی به سطح شهر بویژه هسته مرکزی شهر جلوگیری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->