راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

باز شدن یک پرونده قتل در بولوار توس مشهد | نشستن تیر مرگ بر سینه یک جوان

  • کد خبر: ۲۴۹۶۶۰
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۰
باز شدن یک پرونده قتل در بولوار توس مشهد | نشستن تیر مرگ بر سینه یک جوان
تیراندازی در  یک باغچه حوالی بولوار توس مشهد، جان جوانی را گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حادثه، خیلی ناگهانی رخ داده بود. صدای شلیک‌های پیاپی، خون را در رگ‌های دو جوان منجمد کرده بود. آنها نمی‌دانستند در واقع پا درون دامی پهن‌شده گذاشته‌اند و عده‌ای انتظارشان را می‌کشند. مرد جوان سلانه‌سلانه به در باغ کوچک می‌رود و کلید را درون قفل می‌چرخاند، همین که در باز می‌شود چندین گلوله به سمتش شلیک می‌شود تا جایی که مرد جوان بدون اینکه بتواند از خودش دفاعی کند، روی زمین می‌افتد.

فرد همراهش نیز کناری پناه می‌گیرد و مترصد فرصتی تا بتواند از آنچه در جریان بوده سردربیاورد. همین که صدا‌ها می‌خوابد و سکوت، مهمان دوباره منطقه می‌شود، او از پناهگاهش سرک می‌کشد و تازه متوجه زخمی‌شدن دوستش می‌شود. دوستی که ساعتی بعد در مرکز درمانی جان خود را از دست می‌دهد و این‌گونه یک پرونده جنایی در مشهد گشوده می‌شود.

حوالی ساعت ۲۲ بود که ماجرای مرگ مشکوک فردی در یکی از بیمارستان‌های مشهد به پلیس اعلام شد. با حضور مأموران در مرکز درمانی مشخص شد که پیکر متعلق به مردی حدودا سی‌ساله است که بر اثر اصابت گلوله و خونریزی شدید جان خود را از دست داده است.

برخورد تیر به کتف چپ

بلافاصله موضوع به بازپرس جنایی اعلام شد و قاضی وحید خاکشور به همراه تیم جنایی راهی محل شدند. پس از معاینات جسد که مشخص شد تیر به کتف چپ مقتول خورده است، در حالی پیکر این جوان برای بررسی‌های بیشتر راهی پزشکی قانونی شد که بررسی‌ها نشان داد محل این جنایت حوالی بولوار توس بوده است.

تیم جنایی شبانه به سمت بولوار توس رفته و پس از عبور از توس ۴۲ نرسیده به روستای کلاته نوری، مقابل یک باغ کوچک متوقف شد، مکانی که این جنایت در آن رخ داده بود. خون ریخته بر روی زمین نشان می‌داد که تیم جنایی آدرس را درست آمده است.

آمده بودیم به باغ سر بزنیم

تنها شاهد ماجرا فردی بوده که همراه مقتول به این سمت آمده بود. او در پاسخ به مقام قضایی مدعی می‌شود که «حدود ساعت ۵ عصر همراه مقتول برای سرزدن از این باغ به محل آمده بودیم، اما وقتی دوست من به باغ نزدیک شد و در را باز کرد، ناگهان صدای گلوله‌ها فضای ساکت منطقه را پر کرد و دوست من روی زمین افتاد. من ترسیده بودم و نمی‌دانستم چه کنم و از آنجا که امکان داشت به سمت من نیز شلیک شود، خودم را مخفی کردم. لحظاتی بعد چند نفر به‌سرعت از باغ بیرون آمدند و از محل متواری شدند.»

بررسی صحنه و محل افتادن مقتول نشان می‌داد که طبق گفته شاهد ماجرا او در بدو ورود به باغ مورد حمله قرار گرفته است.

آغاز واکاوی یک معما

بررسی‌های بعدی برای شناسایی مالک باغ و ارتباطش با مقتول نیز نشان داد که این باغچه متعلق به یکی از دوستان متوفی بوده و او تنها برای سرکشی و بازدید از این محل وارد آنجا شده است.
پس از جمع‌آوری تمام سرنخ‌های موجود در صحنه از جمله پوکه‌های گلوله‌های شلیک شده، با دستور قاضی خاکشور تحقیقات گسترده‌ای در این زمینه آغاز شد تا عوامل دخیل در این جنایت شبانه شناسایی شوند و پای میز محاکمه قرار بگیرند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->