اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

تعرض به دختر جوان توسط مدرس زبان انگلیسی

  • کد خبر: ۲۹۱۱۸۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۶
تعرض به دختر جوان توسط مدرس زبان انگلیسی
مدرس زبان انگلیسی که دختر جوان را هدف آزار و اذیت قرار داده بود، دستگیر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چندی قبل دختر جوانی هراسان به یکی از کلانتری‌های جنوب غرب استان تهران رفت و هنگامی که مقابل افسر نگهبان قرار گرفت، گفت: برای آموزش زبان انگلیسی یک مدرس را از طریق فضای مجازی استخدام کردم.

این مدرس یک روز در میان به خانه ما می‌آمد و تدریس می‌کرد. یک روز که برای تدریس به خانه‌مان آمده بود، خانواده‌ام برای خرید از خانه خارج شدند که ناگهان این مدرس زبان به سمت من حمله کرد و بعد از کتک زدن، آزارم داد.

پس از ثبت شکایت و تشکیل پرونده در دادگاه، دختر جوان برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متخصصان در این شاخه از تحقیقات صحت ادعای شاکی را تایید کردند که بدین ترتیب پرونده وارد فاز جنایی شد.

تیم جنایی در نخستین گام هویت واقعی مرد شیطان‌صفت را شناسایی کردند و مشخص شد او مدرس یک درس دیگر بوده، اما به خاطر اینکه بر زبان انگلیسی تسلط داشته، خود را مدرس زبان معرفی کرده بود!

مأموران درگام بعدی، خانه مرد شیطان‌صفت را شناسایی کردند، اما متوجه شدند پس از ارتکاب جنایت سیاه، دیگر به خانه خود برنگشته است.

سرانجام متهم در شمال تهران منطقه زعفرانیه شناسایی و دستگیر شد؛ متهم پس از انتقال به اداره پلیس، منکرجرم خود شد، اما پس از مواجهه حضوری با شاکی و نتایج آزمایش‌های پزشکی قانونی، چاره‌ای جز بیان حقیقت نداشت و به آزار شیطانی دختر جوان در خانه اعتراف و عنوان کرد که به خاطر وسوسه‌های شیطانی دست به این جنایت سیاه زده است.

با صدور قرار بازداشت موقت از سوی مرجع قضایی، متهم تا روز محاکمه در دادگاه کیفری یک استان تهران به زندان اعزام شد و سیر مراحل قانونی پرونده ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->