شهردار مشهدمقدس: تقاطع انقلاب اسلامی گره‌گشای ترافیک مناطق جنوبی و مرکزی شهر است تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد مشهد در وضعیت قرمز آلودگی | امروز نفس‌کشیدن سخت شد! (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مسیر دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد بازگشایی شد پایان انتظار و نفس تازه در بولوار شهید فخرایی مشهد | ۵ سال خاک و تاریکی به آسفالت و روشنایی رسید ضرورت تأمین منافع مردم مشهد در طرح بلندمرتبه‌سازی شهر بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان
سرخط خبرها

تخصیص اعتبار به مسجد مرویهای مشهد تا یک ماه آینده + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۵۰۱۸۱
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۲
تخصیص اعتبار به مسجد مرویهای مشهد تا یک ماه آینده + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۳)
رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از تخصیص اعتبار به مسجد مرویهای مشهد تا یک ماه آینده، به منظور آغاز عملیات مرمت مسجد خبر داد.

الهام اسماعیلی | در جریان بازدید از مسجد مرویها در مشهد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرالله پژمان‌فر در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به رعایت ملاحظات ترافیکی و تأمین نیاز‌های عمرانی برای بازسازی این مجموعه، افزود: در این پروژه علاوه بر درنظرگرفتن مسیری مناسب برای عابران پیاده، پیش‌فضایی نیز برای ورود مردم به مسجد از سمت دیگر فراهم خواهد شد.

پژمان‌فر همچنین اعلام کرد: در ابتدای سال، دو میلیارد تومان اعتبار برای مرمت این مسجد در نظر گرفته شده است و برای تکمیل بخش‌های دیگر، سه میلیارد تومان دیگر نیز تخصیص یافته است. اعضای محترم شورای اسلامی امسال اولین سالی است که در منطقه ثامن پروژه‌های بازآفرینی محلات را پیگیری می‌کنند و برای مسجد مرویها نیز سه میلیارد تومان به‌عنوان پروژه زودبازده تصویب شده است.

نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات موجود در روند اجرای طرح معماری مسجد، اظهار کرد: در جلسه‌ای که هفته آینده برگزار خواهد شد، با حضور نمایندگان اوقاف و سایر مسئولان، موضوع طرح معماری به‌طور کامل بررسی می‌شود و به جمع‌بندی نهایی خواهیم رسید. پس از تخصیص اعتبارات، عملیات ادامه مرمت و بازسازی این مسجد آغاز می‌شود.

پژمان‌فر در پایان افزود: رعایت نکات تخصصی ترافیکی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در جلسه‌ای که با معاونت حمل‌ونقل و سازمان ترافیک خواهیم داشت، در صورت امکان، تغییراتی در نقشه اعمال خواهد شد. در غیر این صورت، نقشه فعلی با توجه به شرایط ایمنی پیاده‌سازی خواهد شد.

نهایی‌شدن طرح مرمت و تأمین اعتبارات

در ادامه این بازدید، حجت‌الله قاسمی، سرپرست منطقه ثامن مشهد، تأکید کرد که تلاش‌ها بر این است تا در جریان بازسازی و احیای محوطه مسجد، هم الزامات سازمان ترافیک رعایت شود و هم زیرساخت‌های لازم برای تسهیل دسترسی عابران و مراجعان به مسجد فراهم گردد.

سرپرست منطقه ثامن همچنین به احداث پیش‌فضایی برای ورود مردم از سمت شمالی مسجد اشاره کرد و گفت که سرویس‌های بهداشتی ویژه خواهران و برادران نیز در این فضا پیش‌بینی شده است. 

وی افزود: برای این منظور، دو میلیارد تومان اعتبار در ابتدای سال جاری تخصیص داده شده و پیش‌فاکتور‌های لازم برای تأمین هزینه‌های مرمت نیز از سوی مسئولان ارائه شده است.

قاسمی با اشاره به برآورد سه میلیارد تومان دیگر برای مرمت اساسی، اعلام کرد: امسال، با توجه به اینکه اعتبارات مشخصی به پروژه‌های بازآفرینی محلات اختصاص داده‌ایم، موضوع تأمین این اعتبار نیز در کمیته نظارت مطرح شده و در توافق با شورای اجتماعی محله، قرار است این مبلغ در بودجه محلات بازآفرینی منطقه ثامن به‌عنوان پروژه‌ای زودبازده در نظر گرفته شود.

وی همچنین به مشکلات مرتبط با طرح معماری مسجد که از سوی اداره اوقاف مطرح شده است، اشاره کرد و افزود: هفته آینده جلسه‌ای با حضور حاج‌آقا پژمان‌فر برگزار خواهد شد تا طرح معماری نهایی شود و با تخصیص اعتبارات لازم، عملیات مرمت مسجد به‌سرعت آغاز گردد.

سرپرست منطقه ثامن در پایان تأکید کرد که مسائل مرتبط با ترافیک و حمل‌ونقل نیز باید با هماهنگی سازمان ترافیک بررسی و حل شود و اگر تغییرات لازم از سوی این سازمان تأیید شود، طرح‌های ترافیکی اجرایی خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->