تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

گسترش خدمات در پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهدمقدس در تابستان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۵۰۶۶۷
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵
گسترش خدمات در پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهدمقدس در تابستان ۱۴۰۳
مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد از ارائه خدمات ویژه به مسافران و زائران در ایام پایانی سفر‌های تابستانی ۱۴۰۳ و همچنینی افزایش رضایتمندی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد علیزاده در ارتباط با اقدامات این سازمان در تابستان ۱۴۰۳ اظهار کرد: با توجه به اینکه در ایام تعطیلات فصل تابستان مسافرین و زائران فرصت کافی برای انجام سفر‌های خود داشتند و تقریبا این سفر‌ها در طول فصل تقسیم‌شده بود، عملا با یک حجم روبه رشد و افزایشی ملایم مسافرین در پایانه‌های مسافربری مشهد مواجه بودیم که بر اساس آن سازمان نیز خدمات خود را به نسبت میزان حضور مسافرین افزایش داد.

وی افزود: البته در تابستان امسال با مناسبت‌هایی خاصی مانند ایام تاسوعا و عاشورای حسینی، اربعین حسینی، شهادت امام رضا (علیه السلام) نیز مواجه بودیم که در این ایام نیز شاهد افزایش حضور زائران در شهر مشهد و درنتیجه در سطح پایانه‌های مسافربری مشهد مقدس بودیم.

علیزاده با بیان اینکه میانگین ورود و خروج مسافر در طی ۵ ماهه ابتدایی امسال حدود ۷۳ هزار مسافر در طی روز بوده، تصریح کرد: این تعداد مسافر به وسیله حدود ۴۱۵۰ وسیله نقلیه اعم از اتوبوس، مینی‌بوس و سواری به‌صورت روزانه جابه‌جا شدند.

مدیرعامل سازمان پایانه‌های مسافربری شهرداری مشهد با اشاره به ادامه ستاد سفر‌های تابستانی گفت: این ستاد همچون سال‌های گذشته فعال و به‌منظور ارائه خدمات بهتر به زائرین و مسافرین در قالب عناوین مختلف امنیتی و انتظامی، فرهنگی و رسانه‌ای، خدمات شهری و حمل‌ونقلی انجام فعالیت کرد.

وی ادامه داد: همچنین طرح اسکان ارزان‌قیمت همراه با ارائه خدمات تغذیه‌ای در رستوران این مکان در پایانه مسافربری امام رضا (ع) جهت ارائه خدمات مطلوب به زائرین و مسافرین برای ایام تابستان از دیگر کار‌ها برای سفر‌های تابستانی بود. حضور فعال کارکنان سازمان، هماهنگی و ضرورت حضور نیرو‌های ارگان‌ها و نهاد‌های مستقر در پایانه جهت ارائه خدمات بهتر از دیگر برنامه‌های تابستان است.

مدیرعامل پایانه‌های مسافربری مشهد بیان کرد: برای رفاه بیشتر زائرین و مسافرین و اتصال سفر‌های برون‌شهری به سفر‌های درون‌شهری در پایانه هماهنگی لازم را به جهت افزایش تعداد خطوط تاکسی و اتوبوس را در پایانه‌های مسافربری در دستور کار قرار گرفت و خدماتی در این راستا ارائه شد.

وی با تأکید بر نظرسنجی از مسافرین خاطرنشان کرد: در نظرسنجی صورت گرفته در ایام تابستان میزان رضایتمندی از خدمات پایانه‌های مسافربری مشهد ۷۵ درصد بود که سعی شده است بااطلاع از نقاط ضعف در خدمات‌رسانی‌های گذشته و رفع این معضلات موجب رضایتمندی بیشتر مراجعین به پایانه‌های مسافربری در ایام تابستان باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->