هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توجه به زمان طلایی با «پویش صدای سکته مغزی»

  • کد خبر: ۲۵۷۴۱
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۷
توجه به زمان طلایی با «پویش صدای سکته مغزی»
انجمن سکته مغزی ایران با انتشار بیانیه‌ای ضمن دعوت از همگی مردم برای حمایت از «پویش صدای سکته مغزی» بیان کرد: زمان طلایی را در درمان سکته حاد مغزی از دست ندهیم. یادمان باشد صدای سکته مغزی را در دوران کرونا بلندتر بشنویم.
به گزارش شهرآرانیوز، در این بیانیه آمده است: دورانی سخت و تجربه‌ای دردناک پیش روی جهان است. بحرانی که همه دنیا را غافل‌گیر کرد و نشان داد که هنوز طبیعت قدرت آن را دارد که نیروی علم و تکنولوژی بشر را به چالش جدی بکشد.
انجمن سکته مغزی در کنار دیگر انجمن‌های علمی و مردم نهاد کشور، تمام تلاش خود را در این دوران سخت و پر التهاب بیماری کرونا به کار گرفته تا سلامت بیماران برقرار شود. در همین راستا با وجود اولویت قطعی بر درمان کرونا، مراقبت از بیماران دیگر را نباید فراموش کنیم.
متأسفانه در طی این مدت شمار زیادی از بیماران سکته مغزی از مراجعه به مراکز درمانی خواسته یا ناخواسته چشم‌پوشی کرده‌اند و این امر باعث افزایش عوارض و ناتوانی‌های ناشی از سکته مغزی در این بیماران شده است. نکته مهم گزارش‌های نگران‌کننده از نقش احتمالی کرونا در افزایش سکته مغزی به‌ویژه در افراد جوان است.
حال که به همت وزارت بهداشت و انجمن سکته مغزی در طی ۳ سال اخیر پیشرفت شایانی در درمان بیماران سکته مغزی صورت گرفته است، حیف است که این نهال نوپا در سیلاب سهمگین کرونا پژمرده و نحیف شود.
در این میان انجمن سکته مغزی ایران ضمن قدردانی و سپاس از زحمات کادر درمانی کشور، اعلام‌ می‌کند همکاران ما در حیطه درمان سکته مغز ی، شبانه‌روز آماده پذیرش بیماران سکته حاد مغزی می‌باشند. درمان بیماران سکته حاد مغزی را فراموش نمی‌کنیم، هرچند کرونا را هم شکست می‌دهیم.
در پایان این بیانیه انجمن سکته مغزی ایران از همگی دعوت کرده تا با حمایت از «پویش صدای سکته مغزی» زمان طلایی را در درمان سکته حاد مغزی از دست ندهیم، یادمان باشد صدای سکته مغزی را در دوران کرونا بلندتر بشنویم.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->