۱۰ کارشناس آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد 
سرخط خبرها

برنج پاکستانی در مشهد نایاب شد/ بیشترین مصرف برنج پاکستانی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۵۷۴۳
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۴۶
برنج پاکستانی در مشهد نایاب شد/ بیشترین مصرف برنج پاکستانی در خراسان رضوی
معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی با تأیید خبر نایاب‌شدن و افزایش قیمت برنج پاکستانی در روز‌های اخیر در بازار مشهد گفت: به علت ترخیص نشدن کالا‌های اساسی و محموله‌های جدید برنج در داخل بازار و شبکه توزیع، برنج پاکستانی طی چند روز گذشته در خراسان رضوی قدری با کمبود عرضه مواجه شد.

نجمه سرباز/شهرآرانیوز، علی غفوری‌مقدم، در گفتگو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه خراسان رضوی استانی است که بیشترین مصرف برنج پاکستانی را دارد، افزود: سازمان صنعت و معدن استان، همیشه این موضوع را در مکاتبات با تهران و وزارتخانه اعلام می‌کند و در گذشته سهمیه خوبی برای برنج پاکستانی به استان تعلق می‌گرفت، اما از اواخر اسفند به بعد، تقریبا سهمیه آن‌چنانی به ما تعلق نگرفت، بلکه سهمیه‌ها خیلی مختصر و محدود بود و برای همین بازار ما به مشکل خورده است.


او با بیان اینکه کرونا نیز از عواملی است که باعث کمبود برنج پاکستانی در بازار مشهد شده است، ادامه داد: کرونا ترخیص کالا‌ها و مبادلات خارجی از جمله برنج پاکستانی را با مشکل مواجه کرده است. حمل‌ونقل و کالا دچار مشکل شد و ترخیص این کالا‌ها در بنادر با مشکلاتی مواجه شد. این عوامل باعث شد تا ترخیص برنج از بنادر و ورودش به بازار با کمی وقفه انجام شود.


به گفته وی، دلیل اصلی‌ای که باعث افزایش قیمت برنج پاکستانی شد، همین کمبود و وقفه‌ای بود که در شبکه ایجاد شد. برنج پاکستانی به شبکه توزیع نیامد و طبیعتا باتوجه‌به تقاضایی که اکنون در بازار وجود دارد، قیمت برنج پاکستانی افزایش یافته است.


وی با بیان اینکه پیگیر مصوبات تنظیم بازار کشور دراین‌باره هستیم که خوشبختانه تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شده است تا سریع‌تر کالا‌های اساسی از جمله برنج پاکستانی که در بنادر دپو هستند، ترخیص شوند، افزود: اکنون این اقدام به سرعت در حال انجام است و البته ما نمی‌توانیم پیش‌بینی کنیم این فرایند چند روز زمان می‌برد، اما مطمئنا به استان ما نیز سهمیه برنج پاکستانی اختصاص خواهد گرفت و قیمت‌ها نیز تعدیل خواهد شد.

 

به گفته وی، باتوجه‌به شرایط فعلی و کمبود شدید برنج پاکستانی و افزایش قیمتش در استان، موضوع را با وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت درمیان گذاشته‌ایم و با ستاد تنظیم بازار کشور نامه‌نگاری‌هایی کرده‌ایم تا اجازه ترخیص و توزیع برنج پاکستانی به شکل ویژه و استثنایی به استان ما داده شود.


وی ادامه داد: اکنون قیمت یک کیسه ۱۰ کیلویی برنج پاکستانی در بازار مشهد ۱۷۰ هزار تومان است و این در حالی است که تا قبل از این قیمت آن حدود ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزار تومان بوده است.


وی در ادامه با اشاره به اینکه در روز‌های اخیر برنج هندی وارد بازار شده است تا کسری برنج پاکستانی جبران شود، خاطرنشان کرد: سهمیه خیلی خوبی به عنوان سهمیه ماه رمضان به خراسان رضوی اختصاص یافته است، سهمیه برنج ماه رمضان هفته اول قبل ماه رمضان ۴۰۴۴ تن با قیمت مصرف‌کننده ۷۸ هزار تومان اعلام شد. سهمیه مرحله اول تقریبا به اندازه ۳۸۰۰ تن حواله صادر شده است و در حال توزیع هستیم.


وی ادامه داد: با موافقت مسئولان در مرکز کشور سهمیه جدیدی از برنج هندی به این استان اختصاص یافت که با توزیع آن از مشکل کمبود این محصول در بازار کاسته می‌شود. خوشبختانه روز گذشته، سهمیه جدید ۳۲۵۰ تنی برنج هندی به این استان تعلق گرفت که از روز گذشته آغاز به صدرو حواله کردیم و در مرحله توزیع قرار داریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->