افشاگری ابوشادی: گزارش آژانس بین المللی انرژی اتمی آغازگر جنگ اسرائیل علیه ایران بود تعیین موعد جدید انتخاب رئیس‌جمهور عراق پوتین: محصولات نظامی روسیه در سال ۲۰۲۵ به بیش از ۳۰ کشور عرضه شد جنجال تازه در کاخ سفید؛ افشای تجاوز ترامپ به دختر ۱۳ ساله در اسناد جدید اپستین گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه امارات و آمریکا درباره تحولات منطقه ترامپ رئیس جدید فدرال رزرو آمریکا را معرفی کرد خط و نشان شمخانی برای آمریکا: طرح‌های دشمن را در نطفه خفه خواهیم کرد بمباران شدید مناطقی از جنوب لبنان (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ خواستار بازداشت اوباما شد هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف برخی فرآورده‌های پوستی فاقد مجوز + اسامی ادعای ترامپ: امیدواریم با ایران به توافق برسیم (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) دیدار لاریجانی با پوتین (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) عطوان: ایران نقطه ضعف آمریکا را می‌داند؛ ترامپ عقب‌نشینی می‌کند جزئیات توافق قسد و دمشق تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران؛ وزیر کشور و بابک زنجانی تحریم شدند (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) بیانیه هیئت دولت در محکومیت تصمیم وزیران خارجه اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران بیانیه تولیت‌های آستان‌های مقدس ایران در محکومیت اهانت به رهبر معظم انقلاب پیکر مرحوم آیت‌الله عبدخدایی فردا (شنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۴) در مشهد تشییع می‌شود گودرزی: همراهی اروپا با دشمنان سپاه، ایستادن در سمت تروریست‌هاست آفریقای جنوبی، کاردار سفارت اسرائیل را عنصر نامطلوب اعلام کرد اردوغان در دیدار با عراقچی: دیپلماسی، تنها راه حل موضوع هسته‌ای ایران است تلگراف: تهدیدات ترامپ علیه ایران برای کشاندن به میز مذاکره بود برلین خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها پیرامون ایران شد رئیس جمهور مصر از تلاش برای کاهش تنش بین ایران و آمریکا خبرداد پزشکیان در گفت‌وگو با رئیس امارات: به هرگونه حمله به ایران، بی‌درنگ و با قاطعیت پاسخ داده خواهد شد عراقچی: آمریکا از طریق واسطه‌ها درخواست مذاکره داشته | توانمندی دفاعی ایران موضوع هیچ مذاکره‌ای نخواهد بود ارتش: مدعیان مبارزه با تروریسم، حامیان رژیم تروریستی صهیونی هستند
سرخط خبرها

تشریح وضعیت خدمت مشمولان کنکوری/ مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها

  • کد خبر: ۲۶۲۰۵
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
تشریح وضعیت خدمت مشمولان کنکوری/ مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها
رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا به تشریح وضعیت خدمت مشمولانی پرداخت که به دلیل جلوگیری از شیوع کرونا هنوز نتوانسته‌اند کنکور بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار تقی مهری، با اشاره به وضعیت خدمت مشمولانی که امسال کنکوری بودند، اظهار کرد: برابر قانون کسانی که به سن بیست سالگی می‌رسند، ۱۸ سال آن‌ها تمام می‌شود و حداکثر تا بیست سالگی باید وضعیت سربازی خود را معلوم کنند، البته از هجده تا بیست سالگی می‌توانند معافیت تحصیلی بگیرند.

وی افزود: افرادی هستند که به عنوان به مثال امسال خرداد ماه امسال دیپلم می‌گیرند، این افراد یک سال زمان دارد تا به خدمت سربازی بیاید یعنی تغییر تاریخ کنکور تغییری در وضعیت این‌ها ندارد، چراکه تا خرداد سال آینده این افراد مهلت دارند تا دانشگاه قبول شوند.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: بنابراین کسانی که در خرداد امسال دیپلم گرفتند یک سال زمان و مهلت معرفی دارند که برای خدمت سربازی بیایند. در واقع می‌توانند در کنکور امسال که شهریور ماه برگزار می‌شود، شرکت کنند.

ارائه مهلت یک‌ساله به لیسانسه‌ها از سوی دانشگاه

سردار مهری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه وضعیت خدمت مشمولان دانشجو که در مقطع کارشناسی یا کارشناسی‌ارشد در حال تحصیل هستند و باید کنکور ارشد و یا دکترا می‌دادند و الان زمان این آزمون هم به تأخیر افتاده است، گفت: کسانی که در مقطع دکترا هستند یا مقاطع کارشناسی‌ارشد می‌خواهند شرکت کنند بستگی به شرایط فرد داد. به عنوان مثال لیسانسه‌ها ۵ سال وقت دارند. حتی اگر دچار مشکل شوند مانند کرونا که پیش آمده دانشگاه اجازه دارد، کمیسیون برگزار می‌کنند و یک سال به آن‌ها اجازه دهد که ادامه تحصیل بدهند.

وی خاطرنشان کرد: اگر مدت زمان تحصیل فردی بیشتر از ۵ سال برای گرفتن کارشناسی پیوسته طول کشید و به دلیلی عقب افتاد در کمیسیون یک سال دیگر هم به او اجازه می‌دهند. یعنی ۶ سال وقت دارد کارشناسی خود را بگیرد و هیچ مشکلی هم از نظر وظیفه عمومی ندارد.

به گفته رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در حال حاضر دیپلمه‌ای نداریم که اجازه شرکت در کنکور را نداشته باشد، چراکه هر کسی الان دیپلم گرفت یک سال فرصت دارد تعیین تکلیف سربازی خود را انجام دهد و یک بار هم کنکور را اجازه دارد شرکت کند.

احتمال‌دادن یک بازه زمانی به مشمولانی که برای بار دوم می‌خواهند کنکور بدهند

سردار مهری در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر این که آیا احتمال دارد ستاد کل نیروهای مسلح برای کسانی که کنکور سال گذشته را قبول نشدند و امسال قصد داشتند تا بار دیگر در کنکور شرکت کنند، ولی به دلیل کرونا و تعویق آزمون‌ها این شانس را از دست دادند، مهلتی در نظر بگیرد تا بتواند از شانس خود استفاده کنند، گفت: این را مطلع نیستم مگر آموزش و پرورش یا هر نهاد دیگری از ستاد کل نیروهای مسلح درخواست کند و آن‌ها تصمیم جدیدی در این باره بگیرند.

به گفته وی تا به این لحظه هنوز نه آموزش و پرورش و نه وزارت علوم و نه هیچ نهاد دیگری این درخواست را نه از ستاد کل نیروهای مسلح و نه از سازمان وظیفه عمومی ناجا نداشته است.

رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا در پایان گفت: تمام دیپلمه‌ها نگران نباشند و استرس هم نداشته باشند چراکه همه می‌توانند یک بار در کنکور شرکت کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->