قتل هولناک یک زن با ضربات چاقو در مشهد | آیا انگیزه قتل سرقت النگوهای مقتول بود؟ دستگیری «شبح مرگ» در مشهد؛ سرنوشت شوم انتقام‌جوی ۲۶ ساله پس از دو دهه توهم! درمان گرمازدگی حدود ۳۰۰۰ زائر اربعین در خاک ایران | انتقال ۶۷ نفر از زائران از عراق به کشور بهترین هتل های استانبول برای سفرهای خانوادگی؛ تجربه اقامتی راحت و امن نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است
سرخط خبرها

مدارک لازم برای تعویض پلاک+ لیست

  • کد خبر: ۲۶۲۹۸
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۲
مدارک لازم برای تعویض پلاک+ لیست
رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور گفت: فردی که قولنامه رسمی با کد رهگیری و یا سند مالکیت نداشته باشد نمی‌تواند از پلیس راهور پلاک دریافت کند، این یک قانون است و نظر شخصی پلیس نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ علی محمدی، با اشاره به مدارک لازم برای افرادی که می‌خواهند تعویض پلاک داشته باشند، اظهار کرد: این مدارک چند بخش است. یک بخش مدارک احراز هویت خود فرد است که شامل شناسنامه و کارت ملی، هم خریدار و هم فروشنده، می‌شود، همچنین افرادی که وکالت دارند باید وکالت از فروشنده را همراه داشته باشند.


وی افزود: بخش دیگر مدارک هویتی خودرو و یکسری مدارکی که قانون ملزم کرده است. مدارک هویتی همانند سند خودرو و کارت خودرو است که مدارک هویتی خودرو محسوب می‌شوند، البته مدارک دیگری از جمله بیمه شخص ثالث هم باید همراه آن‌ها باشد.


رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور ادامه داد: یکسری دیگر از مدارک مربوط به احراز سکونت است، مدارکی که برای احراز سکونت سند مالکیت است باید به نام مالک یا به نام پدر و مادر و یا همسر باشد. یعنی سند اجاره باید به نام یکی از این‌ها باشد و یا جواز کسب معتبر ارائه دهند.


سرهنگ محمدی خاطرنشان کرد:، اما دقت کنید که اصل قضیه اجاره‌نامه معتبر یا سند منزل است. اگر اجاره‌نامه‌ها نظر کارشناس فنی را تأمین نکند قطعاً مدارک تکمیلی مذکور باید ارائه شود. وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه متقاضیان برای تعویض پلاک باید به چه مراکزی مراجعه کنند، گفت: حدود ۳۵۰ مرکز تعویض پلاک و خدمات خودرو در کل کشور داریم که افراد می‌توانند به این مراکز مراجعه کنند و خدمات دریافت کنند.


رئیس مرکز شماره گذاری پلیس راهور بیان کرد: قانون پلیس را مکلف کرده که محل سکونت فرد برای ارائه پلاک باید محرز شود، به همین دلیل افرادی که قولنامه رسمی (قولنامه‌ای که کد رهگیری داشته باشد) و یا سند نداشته باشند نمی‌توانند پلاکی برای خودرویشان دریافت کنند چراکه فرض کنید شما خودرویی خریداری کنید و در خیابان تصادف کنید و فرد متخلف فرار کند. برای گرفتن خسارت خود به پلیس مراجعه می‌کنید و پلاک را ارائه می‌دهید تا محل سکونت فرد را پیدا کنید، در این مواقع فردی که محل سکونتش برای پلیس احراز نشده باشد چگونه می‌شود که شناسایی و در نهایت دستگیر شود؟


سرهنگ محمدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه مواردی همچون فیش آب، برق و گاز نمی‌تواند جایگزین سند و یا قولنامه رسمی شود، گفت: ما در حال حرکت به سمتی هستیم که قبوض کاغذی حذف شود و یا در حال حذف شدن است و این کار را دشوارتر می‌کند، ما دنبال سختگیری برای مردم نیستیم و این واقعیت است که نیاز به آدرس فرد داریم. در همه جای دنیا همین است که هویت شخص و آدرس محل سکونت فرد باید محرز شود.
منبع: پلیس راهور

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->