شرکت متا می‌خواهد برای مصرف برق مراکز داده و هوش‌ مصنوعی‌اش انرژی هسته‌ای بخرد ادوبی اپلیکیشن اندروید فتوشاپ را به‌صورت آزمایشی منتشر کرد بسته‌های ویژه همراه اول ویژه عرفه تا اربعین ۱۴۰۴ + روش فعالسازی بخش زیادی از ثروت ۲۰۰ میلیارد دلاری بیل گیتس برای توسعه آفریقا صرف می‌شود به‌کارگیری پهپادها و هوش مصنوعی برای رصد حریم تهران خبرهایی از دردست‌ساخت‌بودن نسخه چندنفره بازی مرد عنکبوتی چین اولین ربات انسان‌نمای نظافت‌گر هتل را رونمایی کرد + فیلم آیا XChat همان‌قدر که ایلان ماسک ادعا می‌کند امنیت دارد؟ نامه وزارت اقتصاد به رئیس‌جمهور درباره ممنوعیت همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های توزیع دارو مایکروسافت قوانین ویندوز ۱۱ برای پورت‌های USB-C را تغییر داد بهرام عکاشه، نخستین استاد زلزله‌شناسی ایران درگذشت NotebookLM: ده نکته طلایی برای استادشدن در ابزار قدرتمند گوگل + راهنما به‌زودی امکان پرداخت با ریال دیجیتال در فروشگاه‌های اینترنتی فراهم می‌شود معرفی بازی Tofu Drifter + دانلود اندروید و IOS هشدار مایکروسافت به کاربران اپلیکیشن Authenticator: رمزهای عبور خود را ذخیره کنید واردات همه برند‌های گوشی همراه آزاد شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) شرکت ایکس سرویس پیام‌رسان XChat را برای برخی کاربران فعال کرد نمونه ارتقایافته ماهواره کوثر آماده پرتاب می‌شود واکنش ایلان ماسک به اضافه‌شدن گراک به تلگرام: هنوز قراردادی امضا نشده است! گوگل: برای حل مشکل خالی‌شدن سریع باتری در اندروید اینستاگرامتان را آپدیت کنید!
سرخط خبرها

مصرف اینترنت در سال ۹۸، ۱۱۰ درصد افزایش داشت

  • کد خبر: ۲۷۲۹۰
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۴
مصرف اینترنت در سال ۹۸، ۱۱۰ درصد افزایش داشت
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با اشاره به رشد ۱۵۵ درصدی ترافیک بین‌الملل و رشد ۲۱۰ درصدی ترافیک داخلی، گفت: به‌صورت روزانه، ۱۱۰ درصد افزایش مصرف اینترنت در سال ۹۸ توسط مشتریان مخابرات انجام شده است.
به گزارش شهرآرانیوز، سیدمجید صدری با بیان اینکه شعار جهش تولید را اولویت فعالیت‌ها در سال جدید قرار داده‌ایم، افزود: استفاده از فناوری‌های روز در تمام امور مربوط به توسعه به ویژه در ایام کرونا بسیار قابل توجه بوده است. برگزاری نشست‌های آنلاین با مدیران مخابرات مناطق به‌صورت روزانه، علاوه‌بر صرفه‌جویی در وقت و هزینه، تاثیرگذاری بیشتری در کل کشور داشته و با ماموریت شرکت مخابرات در تحقق ارتباطی فراگیر هماهنگ است.

وی رشد ۱۵۵ درصدی ترافیک بین‌الملل و رشد ۲۱۰ درصدی ترافیک داخلی را از جمله دستاورد‌های شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و افزود: به صورت روزانه، ۱۱۰ درصد افزایش، مصرف اینترنت در سال ۹۸ توسط مشتریان مخابرات انجام شده است.

۸۰ درصد داخلی تجهیزات مخابرات است

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران خاطرنشان کرد: اساس فعالیت‌ها را از سال گذشته با محوریت استفاده از تولید داخل قرار داده ایم، به نحوی که اکنون بیش از ۸۰ درصد تمام تجهیزات استفاده شده در شرکت مخابرات در سراسر کشور با استفاده از تولید داخل خریداری و استفاده شده است. این امر منجر به کاهش گسترده ارزبری در خرید تجهیزات شده، تمام نرم‌افزار‌های کلیدی حوزه نرم‌افزاری شرکت از مجموعه‌های داخلی، تهیه و در اختیار شرکت مخابرات در سراسر کشور قرار داده شده است.

صدری با تشریح اقدامات شرکت در ایام کرونا گفت: با همکاری گسترده با ستاد اجرایی فرمان امام، در راه‌اندازی سامانه ۴۰۳۰، تلاش زیادی انجام شد و اکنون این سامانه، پاسخگوی مخاطبان در سراسر کشور است. تقویت و توسعه شبکه‌های مخابراتی از لحاظ سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در دوران کرونا و توجه روزافزون به تامین زیرساخت‌های ارتباطی تمام اپراتور‌ها با تلاش جهادی کارکنان شرکت مخابرات انجام شد.

وی توجه حداکثری به توسعه سرمایه انسانی در تمام عرصه‌ها را از اولویت‌های شرکت مخابرات اعلام کرد و افزود: در این مسیر، برای تحقق رضایت‌مندی تمام کارکنان شرکت اعم از رسمی، قراردادی و پیمانکاری تلاش می‌کنیم. مدیریت نقدینگی و کاهش هزینه‌ها در جهت توسعه بیشتر حوزه‌های تجاری و فنی در طول سال گذشته تا درصد بالایی طبق برنامه محقق شده است.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->