معاون اول رئیس جمهور به وزیر آموزش و پرورش دستور داد: فوراً علت سانحه تصادف سرویس‌های مدارس در تهران پیگیری شود (۱۴ آبان ۱۴۰۴) ورزش، مؤثرترین راهکار برای پیشگیری و درمان بی‌اختیاری ادرار در بانوان پیش‌بینی هواشناسی کشور تا پایان هفته جاری (۱۴ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بازگشت آلودگی هوا به نیمه شرقی کشور + فیلم با این ۲ میوه نارنجی پاییزی، خطر سرماخوردگی رفع شده و کبد و کلیه شما پاک‌سازی می‌شود توصیه‌های اورژانس برای کاهش اثرات آلودگی هوا در فصل سرما کاهش سردرگمی و هزینه‌های مردم با تجمیع واحدهای دادسرا و دادگاه در مجتمع‌های قضایی | از ارجاع تا اجرا زوج پزشک با کمک پلیس مشهد سارق را شناسایی کردند | رسوایی خدمتکار پیر برابر دوربین ۲ فرار مالیاتی بزرگ در خراسان رضوی و یزد کشف شد | بدهی ۵.۳ همتی به سازمان مالیات کشور معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت کار: هیچ شرمندگی بالاتر از محروم ماندن کارگران و بازنشستگان از خدمات درمانی نیست کشف محموله قاچاق دارویی ۷ میلیارد ریالی در خراسان رضوی (۱۴ آبان ۱۴۰۴) آیا دریافت مبالغ سنگین از سوی تأمین اجتماعی برای «اصلاح عناوین شغلی» متوقف می‌شود؟ کشف ۱۵۶ خودروی لوکس خارجی قاچاق در پایتخت | خودرو‌ها مجموعاً ۸۸۵ میلیارد تومان می‌ارزند آیا بازنشستگان می‌توانند بدون نگرانی از قطع مستمری به اشتغال خود در تاکسی‌های اینترنتی بپردازند؟ مشهد، رکورددار آمار گازگرفتگی در کشور | گزارش شهرآرانیوز از راهکار‌های مقابله با «قاتل خاموش» در فصل سرما واکنش سخنگوی آموزش و پرورش به اعتراض داوطلبان آزمون استخدامی درخصوص تأثیر ضریب شاغلین در آزمون تأکید دادگستری کل خراسان رضوی بر ترویج سازش در پرونده‌های استان | قانون، حساسیت شدیدتری درمورد توهین به بانوان دارد مظفری: مشارکت مردم راهکاری مهم برای عبور از چالش‌ها است | لزوم همکاری همه بخش‌ها در مدیریت شهری تنها راه پیشگیری از آنفلوانزا چیست؟ آلزایمر همیشه ارثی نیست | مراقبت‌های روزمره نقش کلیدی دارند افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان | این طرح از سال ۱۴۰۵ اجرا می‌شود آیا نوشیدن قهوه قبل از صبحانه مضر است؟ عادت‌های ساده برای جلوگیری از ریزش مو تأثیر «آلودگی هوا» بر افزایش مصرف دارو و هزینه‌های سلامت آشپزی با طعم سرطان | این هشدار را جدی بگیرید! بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد خون در سال جاری اهدا شد وقوع انفجار مقابل شهرداری رباط‌کریم| فرماندار: این حادثه در دست بررسی است هشدار به ارسال‌کنندگان پیامک جعلی «ثبت شکوائیه» بازداشت و انتقال تاج‌زاده به زندان اصلاحات دفترچه ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ اعلام شد
سرخط خبرها

کشف جنایت از زیر آهک

  • کد خبر: ۲۷۵۲۹
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۴
کشف جنایت از زیر آهک
استخوان‌های پلاستیک‌پیچ شده یک انسان در بولوار توس مشهد پیدا شد.
مهدی قرآنی/شهرآرانیوز - بوی تعفن فضای باغ را برداشته بود و با هر نفس شُش‌هایت پر می‌شد از هوایی گندیده و مسموم. صاحب باغ به کارگرش از صبح گفته بود که پیگیر این بوی بد باشد و او هم به‌دلیل کار زیاد باغ نتوانسته بود رد بو را بگیرد. خورشید از وسط آسمان گذشته و میل به غروب شدن داشت. کلافه شده بود و هرکجای باغ که نفس می‌کشید همان تعفن به مشامش می‌رسید. صبح از باغ بیرون زده بود که چند نفر از روستاییان گفته بودند حتما سگی، چیزی تلف شده و به بو افتاده است.

بوی بد در کنار دیواری که نیم متر ارتفاع داشت و دورتادور یک زمین کشیده شده بود بیشتر می‌شد. زمین کشاورزی تقریبا نزدیک جاده بود. ساعت ۴ عصر را رد کرده بود که چشمش به پلاستیک سفید رنگی که چیزی داخلش پیچیده شده بود، افتاد. پلاستیک بین دیوار کوتاه و یک نیوجرسی (دیوار بتنی پیش‌ساخته که قابل حمل است) افتاده بود.

فکر می‌کرد که منبع بوی بد را پیدا کرده برای همین زود دست‌به‌کار شد و پلاستیک را بیرون کشید. اندازه و شکل و ظاهر پلاستیک به جثه سگ یا جانور دیگری نمی‌خورد. مرد نگهبان کنجکاو شده بود و می‌خواست از دل این پلاستیک سفید رنگ سر در بیاورد.
 
گوشه‌ای از لبه‌های به هم پیچیده شده پلاستیک را باز کرد که ناگهان مثل برق گرفته‌ها از جایش پرید و به عقب جهید. باورش برایش سخت بود. چشمش‌هایش را با دست‌هایش مالید تا بتواند بهتر ببیند. درست بود جمجمه یک انسان لای پلاستیک پیچیده شده بود. پلاستیک را باز کرد که بقیه اسکلت هم نمایان شد. روی برخی از استخوان‌ها هنوز گوشت بود که خشک شده بود.

بوی تعفن همچنان می‌آمد، اما عاملش این جسد متلاشی شده نبود. با تلفن همراهش شماره پلیس را گرفت و موضوع را اطلاع داد و خیلی زود مأموران کلانتری کاظم‌آباد مشهد خودشان را به حدفاصل توس ۱۵۷-۱۵۹ رساندند.

خبر کشف جسد در بیسیم پلیس پیچید و طولی نکشید که موضوع به قاضی احمدی‌نژاد، بازپرس جنایی دادسرای مشهد، هم اعلام شد. ساعت ۶ عصر دوشنبه را نشان می‌داد که خودرو‌های قاضی قتل و پلیس آگاهی آژیرکشان به قاب به‌هم ریخته این صحنه اضافه شدند.

متوفی ۲۰ سال داشته است
پزشک سازمان پزشکی قانونی همان ابتدا به سراغ جسد رفت و بعد از یک بررسی کوتاه به قاضی احمدی‌نژاد گفت که استخوان‌ها به لحاظ شکل و اندازه به پسری حدود بیست ساله می‌خورد و تقریبا یک ماه هم از مرگ او می‌گذرد. روی جسد، ولی مقدار زیادی آهک به چشم می‌خورد که روی استخوان‌ها خشک شده بود.

پلیس آگاهی هم بعد از یک ساعت جست‌وجو در زمین‌های اطراف چیزی به دست نیاورد. آهک خشک شده، گل‌آلود بودن جسد و پلاستیک‌پیچ شدنش گویای حقیقتی هولناک بود که قاضی احمدی‌نژاد بیان کرد احتمالا متوفی به قتل رسیده و فرد یا افرادی ابتدا او را دفن کرده و رویش آهک ریخته و پس از مدتی آن را از خاک بیرون کشیده‌اند، چرا که گل و آهک به جا مانده بر روی استخوان‌ها این فرضیه را قوت می‌بخشد.

جسد برای بررسی بیشتر و شناسایی هویت اصلی در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفت و تحقیقات پرونده نیز با دستور بازپرس ویژه قتل عمد دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ‌۲ مشهد برعهده تیم اداره ویژه جرائم جنایی پلیس آگاهی گذاشته شد.

بررسی فهرست فقدانی‌های پلیس آگاهی هم از دسته پیگیری‌های بعدی مجریان قانون بود که در روند تحقیقات این پرونده انجام شد، اما مدرکی که نشان از هویت متوفی داشته باشد به‌دست نیاورده است. به گفته بازپرس احمدی‌نژاد تحقیقات این پرونده تا روشن شدن ماجرا ادامه دارد.
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->