نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم حماس و صلیب سرخ در جستجوی اجساد اسرای اسرائیلی دیدار وزیر خارجه کره شمالی با پوتین + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مقصد بعدی لاریجانی کجاست، شورای عالی امنیت ملی، دانشگاه آزاد یا کرسی ریاست جمهوری؟

  • کد خبر: ۲۷۷۰۴
  • ۰۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۱:۲۲
  • ۳
مقصد بعدی لاریجانی کجاست، شورای عالی امنیت ملی، دانشگاه آزاد یا کرسی ریاست جمهوری؟
این روز‌ها علی لاریجانی به مهم‌ترین سوژه محافل سیاسی و رسانه‌ای تبدیل شده و هر روز مقصد تازه‌ای برای او بعد از اتمام ریاستش بر مجلس مطرح می‌شود...
به گزارش شهرآرانیوز، ... در این زمینه دبیری شورای عالی امنیت ملی و ریاست هیئت امنای دانشگاه آزاد دو مقصدی است، که برای لاریجانی ذکر شده، اما کیست که نداند مقصد و آرزوی غایی فیلسوف سیاست‌مدار تکیه زدن بر کرسی ریاست جمهوری است.
 
صادق زیباکلام استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی در این‌باره که آیا علی لاریجانی به شورای عالی امنیت ملی می‌رود؟ به فرارو گفت: دلیلی وجود ندارد که او به شورا نرود. اگر به شورای عالی امنیت ملی نرود باید به مجمع تشخیص مصلحت نظام برود و در کنار برادرش قرار گیرد.

زیباکلام درباره اینکه آیا ممکن است علی لاریجانی نامزد ریاست جمهوری شود؟ هم گفت: هیچ چشم اندازی برای ریاست جمهوری آقای لاریجانی وجود ندارد. چه ایشان به شورای عالی امنیت ملی بروند و چه نروند یک مسئله قطعی است، آقای لاریجانی هیچ شانسی برای ریاست جمهوری سال آینده ندارد. جریان اصولگرای کلاسیک یا سنتی عملا تمام شده است. انتخابات اسفندماه نشان داد که بدنه اجتماعی هر دو جریان اصلی هم اصولگرایان و هم اصلاح طلبان از آن‌ها فاصله گرفته‌اند. این انتخابات نشان داد تنها کسانی که پای صندوق رای می‌روند طرفداران جریانات تندرو هستند.

وی افزود: البته ممکن است آقای علی لاریجانی تصور کند که شانس دارد، اما واقعیت این است ایشان شانسی ندارد. شاید هم برخی اطرافیانش او را تشویق به حضور در انتخابات کنند.
 
برزخ لاریجانی اگر هوش سیاسی بالایی داشته باشد، نامزد ۱۴۰۰ نخواهد شد
عبدالله ناصری فعال سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه علی لاریجانی هنوز می‌تواند در فضای سیاسی ایران به فعالیت خود ادامه بدهد، گفت: اما این موضوع پیچیده و چند وجهی است، اولا با توجه به اینکه در این سال‌ها خاندان لاریجانی در ساختار سیاسی ایران با افول روبرو بودند، در نتیجه بسیاری دیگر، علی لاریجانی را به "حاشیه رانده شده" فرض می‌کنند، اما به نظر می‌رسد هنوز نهاد‌های اصلی قدرت او را پذیرا باشند و لاریجانی بتواند به عمر سیاسی خود ادامه بدهد.

وی افزود: دوما این اخباری که در مورد رفتن لاریجانی به شورای عالی امنیت ملی یا به هیئت امنای دانشگاه آزاد زده می‌شود، به نظر می‌آید، بیشتر گمانه‌زنی رسانه‌ای باشد، چرا که لاریجانی به عنوان یک رئیس قوه نباید حاضر باشد به جایی پایین‌تر برود، از سوی دیگر اگر وی همان‌طور که گفته می‌شود دارای هوش سیاسی باشد، با توجه به صحبت‌های رهبری مبنی بر اینکه چاره کار حل مشکلات امروز کشور دولت جوان و حزب‌اللهی است، نباید به عرصه انتخابات سال ۱۴۰۰ نیز ورود کند، اما در این زمینه احتمال هر اتفاقی نیز وجود دارد.
منبع: فرارو
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
0
فقط استراحت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۰۳
0
1
امریکا برای استراحت
رها
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۶ - ۱۴۰۰/۰۴/۲۶
0
0
رئیس هیات امنا دانشگاه آزاد شد. رئیس جدید دانشگاه آزاد رو هم پیشنهاد داده . تموم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->