پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود
سرخط خبرها

برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان در گرو تصمیم جدید یا سخت‌گیری در پروتکل‌ها؟

  • کد خبر: ۲۸۰۸۶
  • ۰۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷
برگزاری امتحانات حضوری دانش‌آموزان در گرو تصمیم جدید یا سخت‌گیری در پروتکل‌ها؟
قرار است وزرای بهداشت و آموزش و پرورش درخصوص برگزاری امتحانات نهایی رایزنی کنند تا راهکار مناسبی برای رفع دغدغه دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها گرفته شود.
به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا وهاب زاده، مشاور وزیر بهداشت در صفحه توئیتر خود نوشت: «وزیر بهداشت در خصوص دغدغه و نگرانی دانش‌آموزان و خانواده‌های آن‌ها برای شرکت در امتحانات نهایی در حال رایزنی با وزیر آموزش و پرورش است و قطعاً راهکار مناسبی برای تامین سلامت و آرامش این عزیزان ایجاد خواهد شد.»
 
برگزاری امتحانات حضوری دانش آموزان؛ در گرو تصمیم جدید یا سخت‌گیری در پروتکل‌ها؟

پیش از این و قبل از به تعویق افتادن کنکور‌های کارشناسی ارشد، دکترا و کارشناسی نیز وهاب زاده در توئیت‌هایی از پیگیری دغدغه‌های داوطلبان و وزیر بهداشت در این خصوص گفته بود و درنهایت با رایزنی‌های صورت گرفته این آزمون‌ها با تعویقی دو ماهه رو به رو شد.

قرار است از ۱۷ خرداد امتحانات نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم به صورت کشوری برگزار شود و عده‌ای از دانش آموزان و خانواده آن‌ها از حضور دانش آموزان به صورت پیوسته و چند روز در مدرسه نگران هستند و از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش می‌گوید این مهم با تایید ستاد ملی کرونا اعلام شده است و پروتکل‌های بهداشتی نیز رعایت می‌شود. داوطلبان، اما معتقد هستند با ماسک و دستکش و استرس کرونا، عملکرد خوبی در امتحانات نخواهند داشت.

همچنین قرار است امتحانات پایه نهم نیز حضوری و در مدرسه برگزار شود و این اجبار حضوری برگزار شدن امتحانات پایه نهم با توجه به اینکه طراحی سوالات و تصحیح اوراق مدرسه‌ای خواهد بود نیز مورد اعتراض قرار گرفته است، اما آموزش و پرورش می‌گوید به خاطر ملاک قرار گرفتن نمره برای هدایت تحصیلی پایه دهم لازم است که نمره‌ای بر اساس یک آزمون کتبی وجود داشته باشد.

در هر صورت در حالی قرار است نزدیک به دو میلیون دانش آموز از اواسط خرداد به اجبار برای امتحانات به مدرسه رفت و آمد کنند، که به نظر می‌رسد از یک سو نگرانی‌هایی نزد والدین و دانش آموزان وجود دارد و از سوی دیگر نگرانی‌هایی نزد مسئولان آموزش و پرورش برای چگونگی به پایان رساندن سال تحصیلی و باز از سوی دیگر با توجه به تعویق کنکور‌های کارشناسی ارشد و دکترا که قرار بود با تعدادی کمتر از این تعداد دانش آموز و در چند ساعت، در خرداد برگزار شود، حالا خیلی‌ها معتقد هستند برگزاری آزمون‌های دانش آموزان در خرداد با تصمیم قبلی ستاد ملی مبارزه با کرونا مغایر است. اما از سوی دیگر عده‌ای نیز معتقد هستند رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای آزمون‌های سراسری مثل کنکور سخت‌تر از رعایت پروتکل‌های بهداشتی برای دانش آموزان در مدارس است.

این‌ها همه در حالی است که از گوشه و کنار خبر می‌رسد که در پایه‌های دیگر نیز برخی مدارس، دانش آموزان را ملزم به حضور در مدرسه برای شرکت در امتحانات کرده‌اند.

حال باید دید در روز‌های آتی آیا تصمیم جدیدی برای زمان برگزاری امتحانات حضوری دانش آموزان توسط ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته می‌شود یا صرفاً پروتکل‌های سخت‌تری وضع و اعلام می‌شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->