تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (جمعه، ۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کارتون های ضدکرونایی علیرضا پاکدل، کارتونیست مشهدی، روی جلد مجله سنترال مکزیک

  • کد خبر: ۲۸۸۲۲
  • ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۳
کارتون های ضدکرونایی علیرضا پاکدل، کارتونیست مشهدی، روی جلد مجله سنترال مکزیک
شماره جدید مجله «سنترال» که در مکزیک منتشر می‌شود، بخش ویژه‌ای را به آثار علیرضا پاکدل کارتونیست ایرانی اختصاص داده است.

شهرآرا؛ مجله سنترال کشور مکزیک در شماره جدید خود به بررسی آثار علیرضا پاکدل، کارتونیست مشهدی روزنامه شهرآرا که با محوریت ویروس کرونا کشیده شده‌اند، پرداخت. 

 

 

 عکس روی جلد آخرین شماره این مجله که به تازگی منتشر شده، به یکی از آثار پاکدل با محوریت موضوع کرونا اختصاص داده شده‌است. همچنین در صفحات داخلی این نشریه توضیحاتی درباره مجموعه فعالیت‌های این هنرمند و آثارش برای مخاطبان ارائه شده‌است.

 

لازم به ذکر است این هنرمند مشهدی تا به امروز چندین جایزه بزرگ معتبر جهانی را از آن خود کرده و همچنین نمایشگاه‌های مستقل متعددی از آثارش برگزار کرده‌است. کاریکاتورهای این هنرمند در سال ۲۰۲۰ با موضوع شیوع بیماری کرونا و تلاش پرستاران و کادر درمانی نیز با استقبال جهانی روبه‌رو شد، به طوری که چندی پیش و پس از بازتاب جهانی این کارتون‌ها که با محوریت «مبارزه با بیماری کرونا»، «مبارزه کادر درمانی با کرونا» و «در خانه بمانیم» کشیده شده‌بودند اینستاگرام اقدام به معرفی این هنرمند ایرانی کرد.

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->