برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

امین زندگانی: شاید فصل دوم سریال «طوبی» ساخته شود

  • کد خبر: ۲۹۰۰۸۹
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
امین زندگانی: شاید فصل دوم سریال «طوبی» ساخته شود
«امین زندگانی» بازیگر نقش فخرالدین در سریال «طوبی» تولید فصل جدید را منوط به رفع خستگی‌ها دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امین زندگانی، بازیگر سینما و تلویزیون در ویژه برنامه «مهرمحمد» شبکه یک سیما درباره این سریال که برداشتی آزاد از کتاب «اربعین طوبی» است گفت: به گفته سید حسین امیرجهانی، فیلمنامه‌نویس فقط ۱۰ درصد داستان اقتباس کامل از کتاب «اربعین طوبی» است و دیگر حواشی و داستان ناشی از خلاقیت فیلمنامه‌نویس بوده است. کتاب «اربعین طوبی» کتاب بی‌نظیری است.

من متاسفم که دیر متوجه این رمان شدم و نتوانستم قبل از «طوبی» کتاب را مطالعه کنم و چقدر خوشحالم که سریال باعث شد اقبال به کتاب بیشتر از قبل بشود و تیراژ کتاب بالا برود. من به عنوان نماینده تیمم اینجا حضور دارم. گروهی که ۱۰ ماه عاشقانه کنارهم بود و خاطرات تلخ و شیرینی را پشت صحنه سپری کرد.

زندگانی به تشریح سریال «طوبی» پرداخت و افزود: «طوبی» حکایت خانواده‌ای در تهران است که طی یک حادثه وارد مسیر سیاسی می‌شوند و مربوط به مبارزان انقلاب است. بدین ترتیب، اسامی لیست مبارزان انقلابی که در یک کیف قرار دارد، به دست پدر «طوبی» می‌رسد. این موضوع آغازگر یکسری اتفاقات است. فخرالدین که مامور شده از نجف وارد تهران شود و کیف را به نجف برساند، با «طوبی» برخورد می‌کند. به دلیل کشته شدن پدر «طوبی» مرگ پدر این خانواده به گردن فخرالدین می‌افتد. داستان ادامه می‌یابد تا دختر این خانواده به ناچار مجبور به مهاجرت به سمت عراق می‌شود.

بازیگر نقش فخرالدین خبر داد: اگر توفیق نصیبمان شود و خستگی از تن آقایان حسینی، سلطانی و امیرجهانی در رفته باشد، شاید فصل دوم «طوبی» ساخته شود. فکر می‌کنم این سریال ظرفیت فصل دوم را داشته باشد.

سریال «طوبی» به کارگردانی سعید سلطانی و تهیه‌کنندگی سید حامد حسینی از ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ از شبکه یک سیما به روی آنتن رفت.

پرویز فلاحی پور، امین زندگانی، مهدی سلوکی، فرهاد آییش، فریبا متخصص، سودابه بیضایی، شبنم قربانی، رحیم نوروزی و ... در سریال «طوبی» ایفای نقش کرده اند.

منبع: همشهری آنلاین

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->