اعتراض صلاح به سکوت زشت فیفا + عکس سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد رئیس هیئت بدنسازی و پرورش اندام خراسان رضوی: با باشگاه‌های ورزشی خانگی و غیرمجاز برخورد خواهد شد فرماندار مشهد: هیچ نامه‌ای برای بازی تراکتور و استقلال نیامده است میثاقیان: هیچ سرمربی مثل من جرئت ندارد در ۷۲سالگی کنار خط بایستد معاون امنیتی انتظامی استانداری خراسان‌ رضوی: بازی تراکتور و استقلال در مشهد را به کمیته فرهنگی واگذار کردیم مس رفسنجان بعد از صدور حکم دادگاه سقوط می‌کند؟ قلی زاده در تیررس النصری‌ها هافبک پرسپولیسی در رادار مسی‌ها غیبت لوا در شروع لالیگا خداحافظی نازون با هواداران کایسری اسپور + عکس لحظه شماری پوگبا برای بازگشت به زمین فوتبال کاظمی، داور سوپرکاپ استقلال و تراکتور احداث ورزشگاه اختصاصی استقلال سال آینده آغاز می‌شود استقلال بازهم کشتی خرید لیدزیونایتد - طارمی، در یک قدمی توافق مدافع مشهدی سپاهان در راه کویر آلپاین در فرمول یک ماند اسامی محرومان فصل آینده لیگ برتر (۰۵-۱۴۰۴) اعلام شد | ساپینتو و بیرو محرومان قطعی سوپرجام نحوه خرید بلیت بازی استقلال و تراکتور در سوپرجام ۱۴۰۴ + لینک و قیمت
سرخط خبرها

نکونام به رکورد ۶ ساله شکست‌نا‌پذیری پرسپولیس در دربی پایان می‌دهد؟

  • کد خبر: ۲۹۰۳۲۸
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۹
نکونام به رکورد ۶ ساله شکست‌نا‌پذیری پرسپولیس در دربی پایان می‌دهد؟
پرسپولیس بیش از ۶ سال است که در دربی‌ها از رقیب دیرینه خود شکست نخورده است.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، دربی ۱۰۴ میان تیم‌های پرسپولیس و استقلال چهارشنبه شب در حالی در اراک برگزار می‌شود، که پرسپولیس در ۱۶ دربی اخیر برابر استقلال شکست نخورده است.

آخرین پیروزی استقلال به دربی ۸۷ در اسفند سال ۱۳۹۶ باز می‌گردد که شاگردان وینفرد شفر با تک‌گل وریا غفوری توانستند یک بر صفر شاگردان برانکو را در ورزشگاه آزادی شکست دهند.

پس از آن بازی ۱۶ دربی این دو تیم میان برگزار شده که پرسپولیس در ۶ بازی به پیروزی رسیده و ۱۰ بازی نیز با تساوی به پایان رسیده است.

البته در این میان استقلال در دربی ۹۳ (نیمه نهایی جام حذفی در سال ۱۳۹۹) پس از تساوی در وقت‌های قانونی بازی، در ضربات پنالتی پرسپولیس را با نتیجه ۴ بر یک شکست داد. همچنین آبی‌های پایتخت در دربی ۹۶ (یک چهارم نهایی جام حذفی در سال ۱۴۰۰) باز هم پس از تساوی در وقت قانونی، پرسپولیس را در ضربات پنالتی ۴ بر ۳ شکست دادند.

اما با این وجود رکورد شکست‌ناپذیری در دربی و در وقت‌های قانونی با ۱۶ بازی متوالی در اختیار پرسپولیس قرار دارد. استقلال که پس از پیروزی برابر الغرافه تیمی سرحال نشان داد و به نوعی برای سرخ‌ها خط و نشان کشید، در هفته پنجم لیگ برتر برابر نساجی ۲ بر ۲ به تساوی رسید تا هواداران آبی‌ها را از نتیجه دربی بیش از پیش نگران کند.

در سوی دیگر، تیم گاریدو روز به روز هماهنگ‌تر و خطرناک‌تر می‌شود. آنها با وجود اینکه در اولین بازی آسیایی خود برابر الاهلی شکست خوردند، اما به هیچ وجه مستحق شکست نبوده و با یک بازی سراسر هجومی نشان دادند که کماکان برابر تیم‌های پرستاره حرف برای گفتن دارند.

حال باید منتظر بمانیم که آیا جواد نکونام به رکورد ۶ ساله شکست‌ناپذیری پرسپولیس پایان می‌دهد یا گاریدو راه مربیان پیشین پرسپولیس را ادامه خواهد داد و مانع از شکست سرخ‌ها در دربی خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->