ضرب و شتم دکتر پیروز مجتهدزاده، چهره ماندگار علمی کشور در خانه مادرزنش ! سرقت ۱۷ هزار دلاری زن خدمتکار از کمد صاحبخانه در مشهد مصرف تخم مرغ در سالمندان آسیبی به کبد نمی‌رساند ۵۳ هزار زن سالمند تنها در کشور شناسایی شدند | تلنگر حادثه الهه حسین نژاد برای بهزیستی کشته شدن یک قاتل محکوم به قصاص در بیمارستان کرج + جزئیات هشدار دادستان مرکز خراسان رضوی نسبت به آبیاری مزارع و باغات حاشیه شهر مشهد با پساب‌های تصفیه نشده و فاضلاب مرگ تلخ مادر بر اثر توپ بازی پسر نوجوان در خیابان ! ۲ دختر تکواندوکار مفقود شده تهرانی پیدا شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اصلاح قانون محکومیت‌های مالی در دستور کار مجلس | آخرین اخبار از قانون مهریه بیست‌وهشتمین فرزند جانباز کرمانی متولد شد شناسایی نوعی از کرونا در خفاش‌ها | خطر شیوع همه‌گیری جدید مرکز نوآوری و فناوری غذا‌های خاص در مشهد افتتاح شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گم شدن دو دختر تکواندوکار در تهران + جزئیات هشدار استفاده افراطی کودکان از «گوشی» و خطر افزایش ابتلا به چاقی و دیابت ۱۳ زائر ایرانی تاکنون در عربستان جان باختند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) مهلت معرفی دانشجویان مشمول سربازی برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت تعیین شد اختلالی در ایستگاه خواب | «آپنه خواب» زمینه‌ساز مشکلات سلامتی فروش ویژه حدود هزار عنوان کتاب کانون پرورش فکری نوجوانان به مناسبت عید غدیر سازمان حفاظت محیط زیست همچنان به دنبال توله خرس‌ گمشده آیا ورزش در حالت ناشتای صبحگاهی، تأثیر بیشتری بر کاهش وزن دارد؟ تشدید بازرسی‌های وزارت بهداشت در فصل گرما همراه غذا آب بخوریم یا نه؟ مهلت انتخاب رشته کارشناسی ارشد امروز به پایان می‌رسد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ نفر از اعضای یک شرکت هرمی دستگیر شدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) وضعیت خطرناک اشعه ماورای بنفش با گرم تر شدن هوا دوباره کرونا! | پیش بینی شیوع سویه جدید کرونا با بازگشت حجاج مراقبت‌های مرزی برای جلوگیری از ورود بیماران تنفسی تشدید می‌شود رشد خطرناک جلبک در تالاب دُرگه سنگی نقده توانگران، پرچمدار حذف پذیرایی در مراسم ترحیم شوند!
سرخط خبرها

تجهیز بخش سوختگی بیمارستان امام‌رضا(ع) به به‌روز‌ترین دستگاه تصویربرداری از بیماران سوختگی

  • کد خبر: ۲۹۱۵۵۹
  • ۰۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶
تجهیز بخش سوختگی بیمارستان امام‌رضا(ع) به به‌روز‌ترین دستگاه تصویربرداری از بیماران سوختگی
رئیس بخش سوختگی مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی امام‌رضا(ع)، از مراکز زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از تجهیز این بخش به دستگاه لیزر داپلرمور اینسترومنت به عنوان به‌روز‌ترین دستگاه تصویربرداری از بیماران سوختگی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر امید یازرلو اظهار کرد: دستگاه لیزر داپلرمور اینسترومنت تنها دستگاه تصویربرداری از بیماران سوانح سوختگی است که برای تشخیص عمق و درجات سوختگی استفاده می‌شود.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه این دستگاه پس از ۲ سال پیگیری و رایزنی‌های مختلف خریداری و در بخش سوختگی مجتمع آموزشی، پژوهشی و درمانی بیمارستان امام‌رضا(ع) نصب و راه‌اندازی شد، خاطرنشان کرد: این دستگاه تنها دستگاه تشخیصی و تصویربرداری در دنیاست که توسط کمپانی مور اینسترومنت تولید شده و توسط یکی از شرکت‌های مهندسی‌پزشکی و دانش‌بنیان ایران وارد کشور می‌شود.

دکتر یازرلو با بیان اینکه این دستگاه کاملاً پرتابل است و در اتاق‌های عمل جراحی استفاده می‌شود، تصریح کرد: این دستگاه همچون دستگاه‌های ام‌ارآی، سی‌تی‌اسکن و رادیولوژی یک دستگاه تشخیصی‌درمانی است که توسط جراحان پلاستیک، سوختگی و ترمیمی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه این دستگاه به تشخیص درجات و عمق سوختگی کمک می‌کند و دقت اندازه‌گیری را بالا می‌برد، گفت: این دستگاه هیچ محدودیتی ندارد و از سایز ۵در۵ تا سایز ۵۰در۵۰ در بازه زمانی زیر ۳ دقیقه، تصویربرداری را انجام داده و در اختیار جراح قرار می‌دهد.

به گفته وی، تمام مواردی که تصویربرداری می‌شوند، در سیستم حافظه دستگاه به طور مادام‌العمر ذخیره خواهند شد و محدودیتی در ذخیره حجم تصاویر ندارد. تصاویر به صورت رنگی چاپ می‌شود و در پرونده بیمار قرار می‌گیرد. در امور پژوهشی نیز می‌توان از این تصاویر استفاده کرد و یک منبع علمی بسیار قوی برای اثبات نظریه جراحان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->