پیشرفت ۸۵ درصدی بوستان بانوان طرق مشهد| افتتاح پروژه در شهریورماه ۱۴۰۴ تخفیف ۲۰ درصدی رفع نقص خودرو در مشهد + آدرس تعمیرگاه‌های منتخب درباره کوچه «شهیدان خوراکیان‌۲» در مشهد | رونقی که با ساخت یک بیمارستان خارجی شروع شد سهم بانوان در زیست‌بوم فناوری باید به رسمیت شناخته شود ایستگاه استقبال از زائر منطقه ۷ مشهد، باید قبل از ماه صفر تکمیل شود گلایه‌های مردم از خدمات جمعه بازار خودرو مشهد | منتظر تحویل زمین برای توسعه هستیم هوای کلانشهر مشهد بالاخره سالم شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ۱۲۵ کیلومتر بهسازی و روکش آسفالت در محور‌های فرعی و اصلی استان خراسان رضوی به احترام مردم کار کنیم نگاهی به وضعیت مجتمع های میان راهی در  خراسان رضوی | کمین مرگ در جاده‌های بی‌سرپناه آغاز جشنواره تخفیف‌های ویژه ایام ولایت ۱۴۰۴ در ۱۳ فروشگاه منتخب شهرما در مشهد رغبت‌نداشتن سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در صنعت محصولات لبنی | واحد‌های تولید محصولات لبنی خراسان بی‌علاقه به تولید شیر مدارس بسیج تمام ظرفیت‌های شهرداری مشهد در دهه ولایت ۱۴۰۴ | از فضاآرایی تا تقویت حمل‌ونقل عمومی و خدمات ایمنی اجرای اصلاح الگوی کاشت فضای سبز خیابان کوهسنگی در مشهد برنامه پرواز‌های بازگشت زائران حج تمتع خراسان‌‌های رضوی و شمالی به مشهد + جدول زمانی روایتی کوتاه از تاریخ دوچرخه در مشهد به بهانه روز جهانی آن | گشتن با مرکب شیطان در شهر! سرای عزیزاله‌اف، بهشت ارزان‌قیمت‌ها شتاب در تکمیل ایستگاه‌های کلیدی مترو مشهد | قلندرشریف: ایستگاه میدان بسیج در موعد مقرر به بهره‌برداری می‌رسد بهره‌برداری از «ایوان سلام» در پایانه مسافربری مشهد تا شهریور ۱۴۰۴ آرامگاه پیر مشهد | نگاهی به تغییرات مقبره «پیر پالان‌دوز»
سرخط خبرها

مشهد با ۱۷ آسیب اجتماعی درگیر است

  • کد خبر: ۲۹۲۵۳
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۵۴
مشهد با ۱۷ آسیب اجتماعی درگیر است
عضو هیات رئیسه شورای شهر مشهد گفت: مشهد و خراسان با بیش از ۱۷ آسیب درگیر است و رتبه اول و یا دوم را داراست؛ چنین جایگاهی به هیچ وجه شایسته ما نیست و در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش هر دستگاه و سازمانی باید مشخص شود.
به گزارش شهرآرانیوز، شهناز رمارم در سومین جلسه از سلسله نشست‌های نقد و بررسی رویکرد‌های کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد که با محور آسیب‌های اجتماعی برگزار شد، افزود: در قانون شهرداری‌ها متولی تمام امور شهر هستند، ولی متاسفانه ما مدیریت یکپارچه شهری نداریم و لذا مدیریت شهری اعم از شورای شهر و شهرداری نمی‌تواند در تمامی مسائل ورود مستقیم داشته باشد.

وی افزود: برهمین اساس در برخی مسائل مشارکت می‌کنیم؛ مشارکت یعنی شورای شهر و شهرداری مسئولیت مستقیمی ندارد و از طریق مشارکت مسائل را پیش می‌برند.

رمارم با بیان اینکه مشهد و خراسان با بیش از ۱۷ آسیب درگیر است و رتبه اول و یا دوم را داراست، گفت: چنین جایگاهی به هیچ وجه شایسته ما نیست و در بحث پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی نقش هر دستگاه و سازمانی باید مشخص شود.

عضو هیات رئیسه شورای شهر مشهد تاکید کرد: در بحث مقابله با آسیب‌های اجتماعی همه باید بهم کمک کنیم و پار کار بیاییم؛ حتی اگر مسئولیت مستقیمی در این حوزه نداریم.
 
 منبع: پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->