برنامه‌های تلویزیون، ویژه سی‌و‌ششمین نمایشگاه کتاب تهران آغاز ثبت‌نام اصحاب رسانه برای حضور در هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت فیلم کوتاه «شباهت» در راه جشنواره یوآلیتی ترکیه فیلم «دنیای ژوراسیک: قلمرو» اسپیلبرگ، پرهزینه‌ترین اثر تاریخ سینما رونمایی از آلبوم موسیقی لحظه‌ای کوتاه صحبت‌های پژمان بازغی درباره نقش‌آفرینی‌اش در سریال یزدان حرم مقصد اول است | درباره علیرضا مسعودی، مشهور به علی مشهدی، سینماگر و داور چهارمین جشنواره رسانه‌ای امام رضا (ع) جزئیات ایجاد نئوبانک ویژه اصحاب فرهنگ و هنر «رستن»؛ بازنمایی طبیعت با نگاهی هنرمندانه | گزارشی از نمایشگاه گروهی نقاشی هنرمندان حوزه هنری در نگارخانه اشراق مشهد فرصتی برای نشر معارف رضوی | نظر هنرمندان درباره اجرای تئاتر خیابانی در حرم امام رضا (ع) آموزش داستان نویسی | صحبت‌های بی آغاز (بخش اول) آموزش داستان نویسی | تداوم حافظه (بخش دهم) ریشه یابی تاریخ حماسه ملی ایرانیان | مرور کتاب «از شاهنامه تا خداینامه»، اثر جلال خالقی مطلق مستند میراث باد، اثر فیلم‌ساز مشهدی، در راه جشنواره کوهستان آمریکا فصل سوم سریال بازی مرکب در راه است صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ مجموعه داستان سیاه‌چاله منتشر شد
سرخط خبرها
مهدی نصیرزاده، رئیس اتحادیه ناشران خراسان رضوی:

ناشران وضعیت خوبی ندارند

  • کد خبر: ۲۹۳۰۸
  • ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۶
ناشران وضعیت خوبی ندارند
رئیس اتحادیه ناشران خراسان رضوی در مورد وضعیت این روزهای ناشران استان و خسارت‌های متحمل‌شده توضیحاتی داد.

به گزارش شهزآرانیوز؛ مهدی نصیرزاده با اشاره به آخرین وضعیت ناشران خراسان رضوی در ایام کرونا گفت: «ناشران استان از ابتدا وضعیت خوبی نداشتند و در این دوره نیز وضعیت بدتر شد و کرونا تاثیر منفی زیادی داشت. آمار چندانی که به صورت جزئی بیان‌گر میزان خسارات ناشران استان باشد نداریم و هنوز برآورد دقیقی در این زمینه صورت نگرفته است.»

 

نصیرزاده در مورد حمایت‌ها از ناشران نیز گفت: «حمایت‌ها و روش آنها مشکل است؛ برخی ناشران برای نمایشگاه کتاب تهران کتاب چاپ کرده بودند که در انبار باقی مانده و باید راهکاری در این زمینه اندیشیده شود تا اصطلاحا حق به حقدار برسد؛ امیدوار هستیم اما واقعیت این است که وعده‌ها هنوز عملیاتی نشده است.»

 

وی گفت: «عقب‌افتادن چندماهه بیمه‌ها نمی‌گویم خوب نیست اما دردی را دوا نمی‌کند و حمایت‌ها باید هدفمند شود؛ برای مثال خرید از ناشرانی که کتب‌شان در انبار باقی مانده می‌تواند در دستور کار قرار گیرد؛ شنیده‌ام هیئت خرید شکل گرفته اما خب هیئت خرید هم در تهران است و نمی‌تواند چندان راهگشا باشد. باید سیاست دقیق‌تری برای حمایت از ناشران در این زمینه صورت بگیرد زیرا در حال حاضر وضعیت خوبی در این حوزه وجود ندارد.»

 

رئیس اتحادیه ناشران خراسان رضوی با اشاره به آمار ناشران فعال استان بیان کرد: ناشری داریم که در سال 100 تا 150 کتاب چاپ می‌کند و ناشری هم داریم که دو تا سه مورد کتاب چاپ می‌کند اما بین 300 تا 400 ناشر ما سال گذشته فعال بوده‌اند.

 

وی بیان کرد: معمولا ما سالانه 70 تا 80 غرفه در نمایشگاه کتاب تهران به صورت اشتراکی یا انفرادی و در بخش‌های دانشگاهی و کودک نماینده داریم و خب از این ناحیه نیز ناشران ما امسال متضرر شده‌اند.

نصیرزاده گفت: آمار فروش نداریم اما مسلماً به تعداد کتاب‌های چاپ شده بخواهیم تخمین بزنیم ناشران استان از ناحیه عدم برگزاری نمایشگاه کتاب تهران حداقل 3 میلیارد تومانی ضرر به معنای نفروختن کتاب کرده‌اند.

رئیس اتحادیه ناشران خراسان رضوی اظهار داشت: به نظر دولت باید با حداقل‌ها دست به خرید کتاب از ناشران بزند و قطعا استان نیز باید در این زمینه در سیر تصمیم‌گیری باشد زیرا ما بهتر از وضعیت ناشران و انبار آنها اطلاع داریم و قطعا متولیان تهران این اطلاعات را با جزئیات ندارند و باید تمهید لازم در این زمینه اندیشیده شود تا کمکی از این ناحیه صورت بگیرد و حداقل در کوتاه‌مدت بخشی از مشکلات برطرف شود.

نصیرزاده بیان کرد: در درازمدت باید فکری اساسی‌تر اندیشیده شود؛ دولت بحث اصلی‌اش مبحث بودجه است که در این زمینه کمبودهایی دارد اما اینکه چه زمانی مشکلات و معضلات بودجه‌ای برطرف شود مشخص نیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->