میزان افزایش نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ تعیین شد بروکراسی، مانع توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ملوان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر + لینک و قیمت بررسی قیمت امروز تلفن‌های همراه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | سامسونگ A۵۵ چقدر شده است؟ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | چانگان در محدوده ۲ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی: ۱۰۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی استان تا زمان پیک بار سال ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی: ۶۰ تا ۷۰ درصد ساختمان‌های روستایی مقاوم هستند مسکن در بن‌بست رکود (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مثبت کم‌حجم شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قطع جریان گاز حدود ۱۲۰۰ مشترک متخلف در خراسان رضوی افزایش نرخ بیکاری در پاییز ۱۴۰۳ | شمار جویندگان کار در خراسان‌رضوی ۵۵ درصد افزایش یافت مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی: بخش تونل مسیر ریلی مشهد-گلبهار ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: برای تابستان پیش رو ۴.۵ مترمکعب کسری آب خواهیم داشت توزیع میوه و خرما تنظیم بازار در مشهد از فردا (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قطع یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ۱۴۰۳ زمان اجرای مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی مشخص شد جهانگیر: ادعای سیستماتیک‌بودن فساد در کشور برای ناامیدکردن مردم است | آخرین اخبار از پرونده چای دبش مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران: فعلا برنامه‌ای برای سهمیه بنزین نوروزی نداریم پیشتازی تورم در مقابل افزایش درآمد‌های خانوار | یک دهه غفلت از سفره مردم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | دلار در کانال ۹۳ هزار تومان جا خوش کرد مدیرعامل توزیع برق مشهد: تا پایان فروردین ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد افزایش یافت (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) + جدول فرصت ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت ۲ روز دیگر تمدید شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دلار ۱۰۰ هزار تومان می‌شود؟ | پیش‌بینی‌هایی که درست از آب درآمد سقف صدور کارت هدیه افزایش یافت (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قیمت مصوب میوه شب عید ۱۴۰۴ در مشهد مشخص شد + تاریخ شروع و جایگاه‌های عرضه
سرخط خبرها

گران‌فروشی ۲۰۰درصدی نان در تهران به بهانه استفاده از کنجد

  • کد خبر: ۲۹۳۲۴۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
گران‌فروشی ۲۰۰درصدی نان در تهران به بهانه استفاده از کنجد
وضعیت فروش نان‌های کنجدی اسفناک‌ است و با وجود اینکه برای فروش نان به این شکل نیز سازوکار تعیین شده، اما نانوایان در تهران این محصول را به قیمت‌های بسیار بالاتر و با سود‌های نجومی به فروش می‌رسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، نوزدهم شهریور ماه سال جاری قیمت‌های جدید نان در تهران اعللام شد، اما این نرخ‌ها به طور علنی زیرسکوت سنگین وزارت جهاد کشاورزی رعایت نمی‌شود و خیلی از نانوایی‌ها اقدام به گرانی فروشی ۲ تا ۳ برای قیمت‌ها می‌کنند.

این گران فروشی در حالی انجام می‌شود که قیمت‌های جدید نان به طور رسمی ۴۰ تا ۶۶ درصد افزایش داشته است.

بر اساس قیمت‌های مصوب جدید نان که اخیرا ابلاغ شده، نان سنگک ساده ۵ هزار تومان، بربری ساده با آرد نوع یک، ۲ هزار و پانصد تومان و بربری ساده با آرد نوع دو ۳ هزار و پانصد تومان، نان لواش با آرد نوع یک ۷۰۰ تومان  و لواش نوع دو ۹۰۰ تومان، نان سنتی تافتون با آرد نوع ۱۲۶۰ تومان و نوع دو ۱۵۰۰ تومان نان ماشینی تافتون با آرد نوع یک ۸۵۰ تومان و نوع دو، ۱۲۰۰ تومان تعیین شده است.

این در حالی است که بر اساس مشاهدات میدانی خبرنگار، یک نانوایی سنگکی در خیابان گل‌ریزان محله ولنجک که در میدان میوه و تره بار شهرداری تهران نیز قرار دارد، قیمت نان سنگک ساده را به جای ۵ هزار تومان ۱۰ هزار تومان به فروش می‌رساند و در پاسخ به اعتراض خریدار می‌گوید: از اینجا خرید نکنید و اجازه نمی‌دهد که خریدار  خود از دستگاه‌های مخصوص فروش نان برای خرید خود استفاده کند.

وضعیت فروش نان‌های کنجدی اسفناک‌تر است

در عین حال وضعیت فروش نان‌های کنجدی اسفناک‌تر است و با وجود اینکه برای فروش نان به این شکل نیز سازو کار تعیین شده است، اما نانوایان در تهران این محصولات را به قیمت‌های بسیار بالاتر و با سود‌های نجومی به فروش می‌رسانند، به طوری که قیمت نان سنگک کنجدی که نهایت باید  ۶ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۹ هزار تومان باشد، به راحتی و بدون هیچ نظارتی ۱۵ تا ۳۰ هزار تومان می‌فروشند.

یک نانوایی سنگک در خیابان سهروردی شمالی، نبش خیابان میرزای زینالی که نان سنگک یک رو کنجد را ۱۰ هزار تومان و دو رو کنجد را ۳۰ هزار تومان می‌فروشد، در واکنش به گران‌فروشی با حالتی پرخاشگرانه می‌گوید: از اینجا دیگه نان نخر.

برای جلوگیری از گران فروشی نرخ هر واحد کنجد با وزن ۱۰ گرم، یک‌هزار و ۵۰۰ تومان تعیین شده است و برای هر نان بربری امکان اضافه کردن یک تا دو واحد کنجد و برای نان سنگک امکان اضافه کردن یک تا سه واحد به‌درخواست مشتری فراهم شده، اما به این موارد در نانوایی‌ها توجهی نمی‌شود.

بر این اساس حداکثر امکان افزایش قیمت ناشی از کنجد برای نان بربری ۳ هزار تومان و برای نان سنگک ۴ هزار و ۵۰۰ تومان در نظر گرفته شده است، این در حالی است که بسیاری از نانوایی‌ها تا ۴ برابر این قیمت را از مشتری می‌گیرند و هیچ برخوردی هم با این تخلفات نمی‌شود.

بازار فروش نان اینترنتی به کل رها شده

درباره فروش نان‌های یارانه‌ای به صورت اینترنتی هم که هیچ گونه نظارتی وجود ندارد و به طور کامل به حال خود رها شده و محل گران فروشی و جولان برخی از نانوایان برای انجام تخلف شده است؛ بنابراین گزارش علاوه بر وزارت جهاد کشاورزی و  شرکت بازرگانی دولتی، اتاق اصناف و سازمان تعزیرات حکومتی نیز به عنوان نهاد‌های ناظر مسئولیت‌هایی برای نظارت بر رعایت قیمت نان در نانوایی‌ها دارند که شواهد امر نشان می‌دهد به درستی به وظایف خود عمل نکرده اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->