تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

بیش از ۹ میلیون مسافر در خراسان رضوی از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند

  • کد خبر: ۲۹۳۲۶۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
بیش از ۹ میلیون مسافر در خراسان رضوی از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا‌کنون (۱۷ مهر)، بیش از ۹ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی اعم از سواری، مینی‌بوس و اتوبوس از مبدأ شهر‌های استان به مقاصد مختلف در اقصی نقاط کشور جابه‌جا شدند.

جعفر شهامت در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص آمار مسافربری اظهار کرد: با وجود مضجع مطهر امام هشتم شیعیان(ع)، استان خراسان رضوی سهم ۱۴ درصدی از حمل و نقل مسافر را به خود اختصاص داده که بر اساس رتبه بندی رتبه نخست کشور را از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون در جابجایی مسافر کسب کرده است.

وی با بیان اینکه در استان ۷ هزار و ۹۵۷ نفر راننده ناوگان مسافری مجوز فعالیت دارند افزود: این تعداد راننده بر روی ۵ هزار و ۹۸۵ دستگاه ناوگان مسافربری به جابجایی مسافر اشتغال دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی یکی از مأموریت‌های سازمانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی ارتقای سطح خدمات مسافری حمل و نقل بار و مسافر دانست و گفت: مهم‌ترین اولویت استان پیگیری تأمین توسعۀ ناوگان برای رفع کسری ۴۰۰ دستگاه اتوبوس می‌باشد که در کنار آن ضمن اقدامات نظارتی و اجرای سیاست فروش بلیت به صورت بر خط برای ارتقای سطح خدمات مسافری حمل و نقل بار و مسافر از طریق سامانه ۱۴۱، شکایات و انتقادات مردم را دریافت می‌کنیم.

شهامت بیان کرد: در یک سال اخیر تعداد دو هزار و ۶۴ شکایت واصل شده که از این تعداد در مجموع ۸۵ درصد موضوعات شکایت‌ها خاتمه یافته و ۳۳۲ شکایت نیز در دست رسیدگی می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->