قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد!
سرخط خبرها

بیش از ۹ میلیون مسافر در خراسان رضوی از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند

  • کد خبر: ۲۹۳۲۶۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
بیش از ۹ میلیون مسافر در خراسان رضوی از طریق ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا‌کنون (۱۷ مهر)، بیش از ۹ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل عمومی اعم از سواری، مینی‌بوس و اتوبوس از مبدأ شهر‌های استان به مقاصد مختلف در اقصی نقاط کشور جابه‌جا شدند.

جعفر شهامت در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص آمار مسافربری اظهار کرد: با وجود مضجع مطهر امام هشتم شیعیان(ع)، استان خراسان رضوی سهم ۱۴ درصدی از حمل و نقل مسافر را به خود اختصاص داده که بر اساس رتبه بندی رتبه نخست کشور را از ابتدای سال ۱۴۰۳ تاکنون در جابجایی مسافر کسب کرده است.

وی با بیان اینکه در استان ۷ هزار و ۹۵۷ نفر راننده ناوگان مسافری مجوز فعالیت دارند افزود: این تعداد راننده بر روی ۵ هزار و ۹۸۵ دستگاه ناوگان مسافربری به جابجایی مسافر اشتغال دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی یکی از مأموریت‌های سازمانی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی ارتقای سطح خدمات مسافری حمل و نقل بار و مسافر دانست و گفت: مهم‌ترین اولویت استان پیگیری تأمین توسعۀ ناوگان برای رفع کسری ۴۰۰ دستگاه اتوبوس می‌باشد که در کنار آن ضمن اقدامات نظارتی و اجرای سیاست فروش بلیت به صورت بر خط برای ارتقای سطح خدمات مسافری حمل و نقل بار و مسافر از طریق سامانه ۱۴۱، شکایات و انتقادات مردم را دریافت می‌کنیم.

شهامت بیان کرد: در یک سال اخیر تعداد دو هزار و ۶۴ شکایت واصل شده که از این تعداد در مجموع ۸۵ درصد موضوعات شکایت‌ها خاتمه یافته و ۳۳۲ شکایت نیز در دست رسیدگی می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->