گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد
سرخط خبرها

یک وکیل هندی از ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست در دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرد

  • کد خبر: ۲۹۴۱۷۶
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۸
یک وکیل هندی از ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست در دادگاه کیفری بین‌المللی شکایت کرد
یک وکیل هلندی و نماینده «جنبش ۳۰ مارس» در هلند، شکایتی کیفری علیه ۱۰۰۰ سرباز صهیونیست که در ارتش رژیم صهیونیستی خدمت کرده و در نسل‌کشی غزه شرکت کرده‌اند، به دادگاه کیفری بین‌المللی تقدیم کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جنبش ۳۰ مارس» در هلند توسط فعالان اروپایی برای منع نسل‌کشی در غزه تشکیل شد و نامش را از «روز زمین» گرفته است؛ روزی که علیه کنترل رژیم صهیونیستی بر اراضی فلسطینی در ۳۰ مارس ۱۹۷۶ شاهد اعتراضات بود. نقش اصلی این جنبش تعقیب جنایتکاران جنگی و نسل‌کشی است.

«هارون رضا» وکیل مدافع هلندی و نماینده این جنبش گفت تیم‌های تحقیقاتی، بررسی‌هایی را انجام دادند که حدود یک سال به طول انجامید و حدود ۸۰۰۰ کلیپ ویدئویی و عکسی را جمع آوری کردند که شواهد قطعی از جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و دست داشتن سربازان اشغالگر در آتش‌سوزی منازل و مساجد و دیگر جنایات است.

او توضیح داد که شکایتش به دادگاه کیفری بین‌المللی بخشی از تلاش‌های مستمر برای تعقیب جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی و تحقق عدالت برای قربانیان است.

رضا گفت: ما اکنون تصویر کاملی از اتفاقات رخ داده به ترتیب زمانی داریم و علاوه بر آن، این لیست را به سفارت‌های هشت کشور در لاهه ارسال کردیم و از آنها خواستیم که درباره این هزار سرباز ارتش اشغالگر تحقیق کنند. آنها را دستگیر، محاکمه، محکوم کرده و در لیست‌های احکام بازداشت در سطح ملی و بین‌المللی قرار دهند.

این وکیل هلندی اشاره کرد که هنوز بازخورد رسمی زیادی از دیوان کیفری بین‌المللی دریافت نکرده‌اند، اما تاکید کرد که دادگاه اکنون اطلاعاتی در اختیار دارد و انتظار می‌رود در مورد برخی از افرادی که هویت آنها شناسایی و شواهد کافی در مورد آنها ارائه شده، اقداماتی اتخاذ کند.

رضا توضیح داد که اگر دادگاه کیفری بین‌المللی هیچ اقدامی انجام ندهد، هشت کشور دیگر هستند که این شواهد را در اختیار دارند و می‌توانند از آن در تعقیب کیفری استفاده کنند. آفریقای جنوبی این اطلاعات را دریافت کرده است و انتظار می‌رود سایر کشورها هم همین کار را بکنند.

این وکیل دادگستری در خصوص واکنش رسانه‌های هلندی گفت آنها اصلاً به این شکایت واکنشی نشان نداده‌اند و این رسانه‌ها را به این امر متهم کرد که در محاصره صهیونیسم و ​​عقاید و ایدئولوژی‌های صهیونیستی قرار دارند.

هارون رضا در پایان ابراز امیدواری کرد که تلاش‌های آنها برای تعقیب جنایتکاران جنگی رژیم صهیونیستی در میان مدت و بلندمدت تأثیر خواهد داشت و خاطرنشان کرد: این فهرست برای نسل‌های آینده مهم باقی خواهد ماند و برای انجام تحقیقات بیشتر در مورد جنایات رژیم صهیونیستی مطابق با تعهدات بین‌المللی و قوانین ملی قوه محرکه خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->