عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی

  • کد خبر: ۲۹۴۳۱۰
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۷
استفاده حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی برای مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی
وزیر امور خارجه ایران گفت: دیپلماسی با هدف بسیج ظرفیت همه‌ کشورهای منطقه و سازمان‌های بین‌المللی برای مقابله با تهدیدات خطرناک رژیم‌ صهیونیستی علیه صلح، ثبات و امنیت سراسر منطقه، فعالانه در میدان است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه ایران در مطلبی در پلتفرم اجتماعی «اینستاگرام» گزارشی از دیدار‌های روز یکشنبه خود با مقامات عراق ارائه کرد و در این ارتباط نوشت: «در بغداد به‌عنوان نخستین مقصد از سومین دور سفر به کشور‌های منطقه با آقایان عبداللطیف جمال رشید رئیس‌جمهور، محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر و فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق دیدار و گفتگو کردم.»

وی با بیان این که در این دیدار‌ها ضمن ارائه ارزیابی کلی از ۲ سفر پیشین منطقه‌ای، به بررسی شرایط ویژه و خطرناک منطقه ناشی از ماجراجویی نظامی و جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در تجاوز به لبنان و نسل‌کشی علیه ساکنین غزه پرداختیم، افزود: «در ادامه رویکرد مسئولانه جمهوری اسلامی ایران در قبال امنیت و ثبات منطقه را تشریح کردم و جلوگیری از تشدید وخامت وضعیت امنیتی در غرب آسیا را مستلزم توقف فوری ماشین جنگی رژیم صهیونیستی دانستم.»

این دیپلمات عالی‌رتبه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در نشست خبری مشترک با همتایش همچنین بر حصول فهم مشترک میان کشور‌های منطقه و جهانیان در ضرورت توقف فوری جنایات جنگی صهیونیست‌ها تاکید کرد، گفت: «دیپلماسی با هدف بسیج ظرفیت همه کشور‌های منطقه و سازمان‌های بین‌المللی برای مقابله با تهدیدات خطرناک رژیم صهیونیستی علیه صلح، ثبات و امنیت سراسر منطقه، فعالانه در میدان است.»

سید عباس عراقچی که در ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود به مسقط سفر کرده است، امروز دوشنبه با وزیر خارجه این کشور دیدار رایزنی خواهد کرد. احتمالا عراقچی در روز‌های آتی بر اساس اخبار منتشر شده به مصر و اردن نیز برای ادامه رایزنی‌های منطقه‌ای خود سفر می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->