لوگو شرکت گوگل در آستانه نوروز ۱۴۰۴ تغییر کرد + عکس دسته جدید ایکس باکس برای گیمرهای دارای محدودیت‌های حرکتی رونمایی شد + عکس دو فضانورد آمریکایی پس از ۹ ماه سرگردانی در فضا با موفقیت به زمین بازگشتند + ویدئو زمان ثبت‌نام بیمه گوشی و لپ تاپ دانشجویان اعلام شد + جزئیات از کارکنان سازمان ملی هوش مصنوعی فقط ۱۵ نفر مانده‌اند طرز تهیه موشکُفی مخصوص در خانه + فیلم طرز تهیه پیراشکی مرغ مخصوص در خانه + فیلم ویدئو | رونمایی از نخستین ربات مجری صدا و سیما در شبکه سه محبوب‌ترین رمزارز میان کاربران ایرانی کدام است؟ معرفی بازی ماجراجویی «گمشده در بازی» Lost in Play + دانلود اندروید و IOS بهترین نوع لایک اینستاگرام برای خرید + راهنمای کامل ۲۰۲۵ رشد انفجاری تون کوین، بعد از خروج پاول دوروف از فرانسه مخالفت انجمن موبایل ایران با تولید داخل محسوب‌کردن طرح ODM (برون‌سپاری تولید) متا در ازای تعداد بازدید استوری‌های فیسبوک پول پرداخت می‌کند جمینای تا پایان ۲۰۲۵ جای گوگل اسیستنت را می‌گیرد ردمی نوت ۱۴S رونمایی شد + مشخصات و قیمت سلاح پلاسمایی چیست و چگونه عمل می‌کند؟ + جزئیات قابلیت جدید تلگرام رونمایی شد | برای حرف زدن با من پول بدهید! (۲۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

ایلان ماسک یک ایرانی را مسئول نظارت بر عملکرد «تسلا» در آمریکا و اروپا کرد

  • کد خبر: ۲۹۵۰۹۱
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
ایلان ماسک یک ایرانی را مسئول نظارت بر عملکرد «تسلا» در آمریکا و اروپا کرد
امید افشار ایرانی‌الاصل که یکی از افراد نزدیک و مورداعتماد ایلان ماسک است، ظاهراً برای نظارت بر عملکرد تسلا در آمریکای شمالی و اروپا انتخاب شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ افشار ۳۷ ساله که در دفتر ماسک کار می‌کرد، اکنون طبق گفته منابعی که خواسته‌اند نام آنها فاش نشود، به‌عنوان یک معاون روی فرایند تولید و فروش تسلا نظارت می‌کند. همچنین افشار حالا گزارش‌های مسئولیت جدید خود را مستقیماً به خود ماسک ارائه می‌کند.

افشار کار خود در تسلا را از سال ۲۰۱۷ به‌عنوان «مدیر محصول» آغاز کرد. در سال ۲۰۲۲ به‌دلیل نقشش در خرید مصالح ساختمانی که خرید آنها بسیار سخت است، تحت نظارت داخلی قرار گرفته بود و همچنین مدتی را در اسپیس‌ایکس و X مشغول به کار بوده است.

علاوه‌براین، تسلا ظاهراً دچار تغییرات دیگری نیز شده است. «آشوک الوسوامی» اکنون معاون بخش Autopilot و نرم‌افزار هوش مصنوعی غول خودروسازی است و «میلان کواچ» معاون بخش ربات انسان‌نمای اپتیموس خواهد بود.

برخی منابع نیز اشاره کرده‌اند که این تغییرات از قبل از رویداد هفته گذشته تسلا برای معرفی Cybercab برنامه‌ریزی شده است. تسلا در این رویداد هرچند محصولات نوآورانه و جذابی را معرفی کرد، اما سهام آن ۹ درصد کاهش یافت و به‌همین‌ترتیب ثروت «ایلان ماسک» هم حدود ۱۵ میلیارد دلار کمتر شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->