بازدید فرماندار مشهد از نمایشگاه فروش پاییزه | حداقل تخفیف ۲۰ درصد، شرط حضور غرفه‌داران در نمایشگاه امسال ارائه خدمات حمل‌ونقل دانش‌آموزی به ۷۰ هزار خانواده در مشهد تصویر دنیای هزاررنگ پاییز در نمایشگاه بین‌المللی مشهد | گزارش شهرآرانیوز از بیست‌وچهارمین نمایشگاه فروش پاییزه  احداث ایستگاه دائمی استقبال از زائران مشهد در مراحل پایانی قرار دارد + فیلم اصلی‌ترین دغدغه ساکنان محله نهضت قاسم آباد مشهد تعریض کوچه ابرار ۱۰ است تکمیل یکی از مهم‌ترین ایستگاه‌های قطار شهری مشهد تا پایان ۱۴۰۴ | اعتبار ۷۰۰‌میلیارد‌تومانی ساخت ایستگاه بسیج تأمین شد تجهیز ۱۵۰ چراغ راهنمایی‌و‌رانندگی مشهد به برق اضطراری توسط مدیریت شهری پویش ملی دانش‌آموزی «ایران سرافراز» در مشهد آغاز شد  عضو شورای اسلامی شهر مشهد: باید به سمت افزایش سطح تعاملات اجتماعی در بوستان‌ها حرکت کنیم معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: تله‌کابین بوستان خورشید با استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذار اجرا می‌شود + فیلم زنگ هشدار برای فراریان مالیات؛ از کارت به کارت فاصله بگیرید فرماندار مشهد: بوستان خورشید تا ۳۶۰ هکتار گسترش خواهد یافت شهردار مشهدمقدس: تاکنون ۱۵ پروژه از ۴۷ کلان‌پروژه هدف‌گذاری‌شده شهرداری به بهره‌برداری رسیده است + فیلم بهره‌برداری از مصلای شهدای مدافع حرم بوستان خورشید مشهد کیفیت امروز هوای مشهد «قابل قبول»، اما در مرز ناسالم‌شدن (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند
سرخط خبرها

هم‌افزایی برای کار‌های عام‌المنفعه در «خیران شهریار»

  • کد خبر: ۲۹۵۱۵
  • ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۵۵
هم‌افزایی برای کار‌های عام‌المنفعه در «خیران شهریار»
نشست «خیران شهریار» با هدف تعامل بیشتر در زمینه توسعه فعالیت‌های خیرخواهانه برگزار شد.
به گزارش شهرآرانیوز، خیران همواره یکی از بال‌های مدیریت شهری در اجرای امور عام المنفعه بوده اند، به گونه‌ای که بسیاری از پروژه‌های اجرا شده در شهر‌های کشور با همت و مساعدت مادی خیران به فرجام رسیده است. در این راستا نشست «خیرین شهریار» با هدف تعامل بیشتر درزمینه توسعه امور عام المنفعه در مشهد برگزار شد.
در این نشست که صبح روز گذشته با حضور شهردار، رئیس شورا و جمعی از اعضای شورای شهر مشهد، معاونان مالی و پشتیبانی، برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی، خدمات شهری و اجتماعی فرهنگی شهردار و همچنین جمعی از خیران شهر مشهد برگزار شد، شهردار مشهد با اشاره به اینکه هدف از تشکیل شورای «خیرین شهریار»، هم افزایی و همفکری برای بهبود کار‌های عام المنفعه، نوع دوستانه و خیرخواهانه است، گفت: مدیریت شهری زیرساخت‌های لازم را برای این نوع اقدامات آماده خواهد کرد.
محمدرضا کلائی بیان کرد: خوشحالیم که در حضور جمعی از خیران و نیکوکاران هستیم و می‌توانیم درباره موضوعی که جزو ۳ یا ۴ موضوع اصلی فعلی شهر و جامعه تلقی می‌شود، صحبت کنیم.
وی افزود: باید زیرساخت‌هایی را برای ارائه خدمات عام المنفعه اجتماعی در شهر، با جلب مشارکت خیران فراهم کنیم. دراین راستا شورای شهر طرحی را برای تشکیل نهادی تحت عنوان «خیرین شهریار» با الگوگرفتن از تجربه‌های اقدامات خیرخواهانه تصویب کرده است.
وی بیان کرد: هدف این بود که جمعی از خیران بتوانند دور هم جمع شوند و درباره فراهم کردن یک زیر ساخت واحد به منظور ارائه خدمات عام المنفعه به مردم شهر تصمیم بگیرند و مدیریت شهری هم هیچ گونه مداخله مستقیم نداشته نداشته باشد و تنها به دنبال ایجاد زیرساخت‌های لازم در این زمینه باشد.
کلائی اضافه کرد: از شورای «خیرین شهریار» به عنوان نمایندگان و نخبگانی که در موضوعات عام المنفعه مشهد فعالیت می‌کنند، به ویژه در زمان کنونی که نیاز به انسجام و کار متمرکز اثر بخش داریم، حمایت خواهیم کرد.

ضرورت معرفی نیکوکاران به مردم
در ادامه این نشست، رئیس شورای شهر مشهد نیز بیان کرد: از خیران عزیزی که در چند دهه انقلاب در عمل ثابت کرده اند همیشه در عرصه خدمات رسانی به مردم حضور دارند، صمیمانه تشکر می‌کنم.
محمدرضا حیدری اضافه کرد: معتقدیم خیران و نیکوکاران باید به مردم معرفی شوند، نه برای شناخت فرد خیّر؛ بلکه برای ترویج فرهنگ نوع دوستی و توسعه فعالیت‌های عام المنفعه در جامعه.
وی در ادامه تصریح کرد: وظیفه داریم خیران را به جامعه معرفی کنیم و معتقدیم باید سردیس خیران و نیکوکاران را در شهر گذاشت تا افراد توانمند شهر از آن‌ها الگو بگیرند.
وی اضافه کرد: در شورای شهر مصوبه‌ای در نظر گرفته ایم که بر اساس آن، هر پروژه عام المنفعه که خیران اجرایش را پیشنهاد و ۵۰ درصد هزینه آن را تأمین کنند، شهرداری مشهد نیز موظف است ۵۰ درصد دیگر را تأمین کند.

شورایی مستقل
در ادامه این نشست، سیدمحسن حسینی پویا، رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر، با بیان اینکه بخش سوم اقتصاد در جهان به امور خیر و وقف اختصاص دارد، افزود: تصمیم گرفتیم برای پیشبرد امور شهری، این بخش را در مشهد فعال و اقدامات متفرقه را کنار هم جمع و با هم هماهنگ کنیم.
وی افزود: دراین راستا مصوبه «خیرین شهریار» سال گذشته با پیگیری فراوان و مشورت گرفتن از خیران، طراحی، تصویب و ابلاغ شد. شورای «خیرین شهریار» با حفظ ویژگی استقلال، غیرسیاسی و غیردولتی بودن، درزمینه مسائل شهری و عام المنفعه فعالیت خواهد کرد.
در این مراسم به ترتیب آقایان حمیدی به عنوان رئیس شورا، مستشاری به عنوان نایب رئیس اول و عدالتیان به، عنوان نایب رئیس دوم شورای «خیرین شهریار» انتخاب شدند. ضمن آنکه با رأی اعضای این شورا، اعضای ستاد اجرایی متشکل از ۷ عضو اصلی و ۲ عضو علی البدل از میان خیران انتخاب شدند و حکم‌های خود را از شهردار و رئیس شورای شهر مشهد دریافت کردند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->