یمن فلسطین اشغالی را با موشک هدف قرار داد (۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش استاندار خراسان رضوی به ویدئو درخواست تخلیه آرامگاه خیام ایران در جمع کشورهای برتر تولیدکننده رادیوداروها قرار گرفت دبیرکل حزب الله لبنان: محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است سردار قاآنی بر تداوم حمایت و ایستادگی ایران در کنار فلسطین تأکید کرد رهبر انصارالله یمن: شهید رئیسی نمونه‌ای در اهتمام به قضیه فلسطین بود زیاد النخاله: فلسطینی‌ها در سرزمین خود مقاوم خواهند ماند برنامه راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴ مشهد اعلام شد نماز عید سعید فطر ۱۴۰۴ به امامت رهبر معظم انقلاب در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود پزشکیان در اولین جلسه هیئت دولت سال ۱۴۰۴: تلاش می‌کنیم منویات رهبری را عملیاتی کنیم دعوت سپاه امام‌رضا(ع) از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴ صدراعظم آلمان رسما برکنار شد مسیر‌های راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ در تهران اعلام شد + جزئیات سخنگوی دولت: برنامه ما مدیریت مصرف بنزین است، نه گران‌کردن آن برنامه‌های روز جهانی قدس ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی اعلام شد شایعه سفر برخی اعضای دولت به کشورهای خارجی تکذیب شد ویدئو | تونل‌های پایان‌ناپذیر شهر جدید موشکی هوافضای سپاه رونمایی شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) کمالوندی: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است نماینده مجلس: مسیر سرمایه‌گذاری مردمی توسط مجلس تسریع، تسهیل و تضمین شد عراقچی در ارمنستان: هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده‌ایم + فیلم وعده استاندار خراسان رضوی برای تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در سال ۱۴۰۴ وزیران امور خارجه ایران و ارمنستان در ایروان با یکدیگر رایزنی کردند (۵ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان در بازدید از دریاچه ارومیه، بر احیای آن با اجرای طرح‌های موردتأیید کارشناسان تأکید کرد تأکید بر حضور و اقتدار هوشمندانه در ماموریت‌های فراجا | سردار رادان: اشراف اطلاعاتی و پیگیری قاطعانه در کار پلیس ضروری است بازدید استاندار خراسان رضوی از پست امداد جاده‌ای مستقر در محور ملک‌آباد به مشهد (۵ فروردین ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ایران گزینه‌های زیادی ندارد | برچیده شدن کامل برنامه هسته‌ای ایران باید جلوی چشم جهانیان انجام شود سفر غیررسمی پزشکیان به مرند (۴ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انس حقانی: یحیی سنوار یکی از بزرگترین مبارزان تاریخ امت اسلامی بود

  • کد خبر: ۲۹۵۱۹۱
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰
انس حقانی: یحیی سنوار یکی از بزرگترین مبارزان تاریخ امت اسلامی بود
انس حقانی از چهره‌های با نفوذ طالبان در واکنش به شهادت یحیی سنوار او را یکی از بزرگترین مبارزان تاریخ امت اسلامی نامیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انس حقانی از مقامات طالبان در واکنش به شهادت یحیی سنوار در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: «یحیی سنوار یکی از بزرگترین مبارزان تاریخ امت اسلامی بود که زندگی او خاص و شیوه شهادتش خاص بود.»

او در ادامه نوشته است: «رگه‌های خون این شهید الاقصی، معنای واقعی زندگی را برای بسیاری از نسل‌ها مشخص می‌کند و مسیر آزادی را برای بسیاری ترسیم می‌کند.»



مقامات رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه با انتشار تصاویر و ویدئو‌هایی مدعی شدند که یحیی السنوار رهبر مقاومت حماس طی یک درگیری در رفح به شهادت رسیده و آنها به صورت اتفاقی وی را شناسایی کرده‌اند.

باسم نعیم یکی از مقامات ارشد حماس شهادت یحیی السنوار رهبر حماس در جریان درگیری با نظامیان اسرائیل را تایید کرد.

او گفته، با شهادت رهبران قبلی، حماس هر بار قویتر و محبوبتر شده است.

وی افزود: «بله. از دست دادن افراد محبوب به ویژه شخصیتی مثل یحیی السنوار بسیار دردناک است، اما چیزی که ما از آن مطمئن هستیم این است که در نهایت پیروز هستیم.»

وی همچنین گفت: «به نظر می‌رسد اسرائیل معتقد است که کشتن رهبران ما به معنای پایان جنبش ما و مبارزه مردم فلسطین است... آنها می‌توانند هر طور که می‌خواهند فکر کنند و این اولین بار نیست که این حرف را می‌زنند».

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->