کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته جاری

  • کد خبر: ۲۹۵۶۷۵
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (دوشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۳) | ماندگاری هوای سرد تا پایان هفته جاری
کارشناس هواشناسی خراسان رضوی گفت: روند کاهش دما تا چهارشنبه ادامه دارد و هوای سرد تا آخر هفته در مشهد ماندگار خواهد بود به طوری که در روزهای پایانی هفته، دما در نواحی سردسیر استان به کمتر از صفر و در شهر مشهد، به ۳ تا ۴ درجه بالای صفر خواهد رسید.

مرتضی اثمری در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص وضعیت جوی مشهد و خراسان رضوی، اظهار کرد: از امروز با تقویت و گسترش سامانه ناپایدار بارشی و سرد در استان، ضمن افزایش ابرناکی، کاهش دما نیز پیش‌بینی می‌شود و شاهد افزایش سرعت وزش باد خواهیم بود که در نواحی شمالی و شرقی استان گاهی به‌نسبت شدید خواهد بود که گا‌هاً خیزش گردوخاک و انتقال ذرات گردوغبار به سایر نواحی از جمله نواحی مرکزی را خواهیم داشت.

وی افزود: از امشب، بارش باران بیشتر در نواحی شمالی و غربی استان پیش‌بینی می‌شود و از فردا، با گسترش سامانه بارشی، بر حجم و گستره بارش در استان افزوده خواهد شد. روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه موقتاً با تضعیف سامانه، از مقدار بارش‌ها کاسته خواهد شد و بارش قابل‌ملاحظه‌ای نخواهیم داشت؛ اما از اواخر روز پنجشنبه تا روز جمعه، با توجه به گستره سامانه بارشی دیگر بر روی استان، بارش‌های قابل‌ملاحظه‌ در نیمه شمالی و شهر مقدس مشهد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته وی، روند کاهش دما تا چهارشنبه ادامه دارد و هوای سرد تا آخر هفته در مشهد ماندگار خواهد بود به طوری که در روزهای پایانی هفته، دما در نواحی سردسیر استان به کمتر از صفر و در شهر مشهد، به ۳ تا ۴ درجه بالای صفر خواهد رسید.

کارشناس هواشناسی خراسان رضوی درنهایت، اعلام کرد: نوسانات دمایی مشهد طی ۲۴ ساعت گذشته، بین ۱۲ و ۲۷ درجه بوده که امروز در گرم‌ترین ساعات، به ۲۱ درجه و در سردترین ساعات، به ۱۰ درجه خواهد رسید. همچنین طی شبانه‌روز گذشته، خوشاب و فریمان با دمای ۸ درجه و خواف با دمای ۳۳ درجه به‌ترتیب خنک‌ترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->