جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نخست‌وزیر اسپانیا به اعتراضات طرفداران فلسطین افتخار کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مردم همواره قدردان ایثار آتش‌نشانان بوده‌اند
سرخط خبرها

ارتقای کیفیت زیست شهری در حاشیه شهر با سیاست‌گذاری‌های شورای ششم مشهد

  • کد خبر: ۲۹۵۷۱۲
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۶
  • ۱
ارتقای کیفیت زیست شهری در حاشیه شهر با سیاست‌گذاری‌های شورای ششم مشهد
نشست مشترک رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با فعالان حاشیه شهر به منظور بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مرتبط با مدیریت شهری امروز (۳۰ مهر ۱۴۰۳)، برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست هم‌اندیشی رئیس و جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با فعالان حاشیه شهر که امروز، ۳۰ مهر ۱۴۰۳، برگزار شد، ارتقای کیفیت زیست شهری در حاشیه شهر با سیاست‌گذاری‌های شورای ششم مطرح شد.

تغییرات ملموس و مثبت در حاشیه شهر مشهد

در این جلسه، مهدی ناصحی، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، با بیان اینکه شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، حضور پررنگ و مؤثری را در حاشیه شهر داشته، اظهار کرد: خدمت به مردم و ارتقای سرانه‌های کمی و کیفی خدمات شهری را به دور از شعار، در فضای عملگرایی دنبال نمودیم.

وی گفت: اقدامات صورت‌گرفته در پهنه‌های حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار شهری، تغییرات ملموسی را به ارمغان آورده است؛ به نحوی که به دنبال کاهش تعداد محلات هدف بازآفرینی و حاشیه شهر هستیم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس با بیان اینکه شورای ششم با نگاه حمایتی خود نسبت به حاشیه شهر، شیب اعتبارات را به این پهنه‌ها برده است، افزود: نیمی از بودجه شهرداری را به این مناطق اختصاص دادیم و پروژه‌های خُرد و کلان مختلفی را تعریف کردیم تا رضایت مردمی را موجب شود.

امیدآفرینی با تعریف و اجرای پروژه‌های زودبازده

مجید طهوریان‌عسکری، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس هم با بیان اینکه شورای شهر در این دوره با سیاست‌گذاری و ریل‌گذاری‌های خود به دنبال امیدآفرینی بوده است، اظهار کرد: پروژه‌های زودبازده با همین نگاه، به عنوان اولین مصوبه شورای شهر برای اجرا به شهرداری ابلاغ شد.

وی گفت: این پروژه‌ها موجب رضایتمندی عمومی هم شده است؛ چراکه پروژه‌های زودبازده۱ پیشرفت صددرصدی داشته و پروژه‌های زودبازده۲ هم به صورت میانگین، ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته‌اند.

از رویکرد خود برای توجه به حاشیه شهر دفاع می‌کنم

فاطمه سلیمی، رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز در این جلسه تصریح کرد: اعتقاد و باور شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، توجه به حاشیه شهر بوده است و از این رویکرد دفاع می‌کنیم.

وی گفت: در کنار حاشیه شهر، اهتمام جدی به توسعه زیرساخت‌های ویژه بانوان داشته‌ایم و توسعه این حوزه را به لحاظ کمی و کیفی دنبال کرده‌‎ایم.

تزریق ماهانه ۲ میلیارد تومان اعتبار به هر محله برای پروژه‌های زودبازده۳

سیدحسین علوی‌مقدم، رئیس کمیسیون سامان‌دهی حاشیه شهر شورای اسلامی شهر مشهد مقدس نیز بیان کرد: گفتمان شورای شهر و شهرداری در این دوره، مردمی‌سازی فعالیت‌ها و جلب مشارکت شهروندان در تصمیم‌گیری‌ها بوده است.

وی اظهار کرد: پروژه‌های زودبازده که در ۳ فاز طراحی و اجرا شده، مصداق بارز همین رویکرد و تقویت مشارکت مردمی است.

علوی‌مقدم گفت: بسیار خرسندیم که با هماهنگی صورت‌گرفته، در فاز سوم پروژه‌های زودبازده هم ماهانه ۲ میلیارد تومان اعتبار به هر محله تخصیص داده خواهد شد تا شاهد پیشرفت و تکمیل این پروژه‌ها باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Ail
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۲
0
0
سلام
بهترین کار منطقه طبرسی شمالی قسمت پایین فضای سبز درست کنید با جمعیت زیاد دریغ از یک وجب زمین برای کودکان
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->