عموزاد و زارع در صدر رده‌بندی آزادکاران جهان فونسکا ۹ ماه محروم شد پرواز اختصاصی استقلال به ریاض ناراحتی وینیسیوس از دستمزد بالای‌ امباپه قلی‌زاده در جمع برترین‌های فوتبال یونان آخرین وضعیت مصدومان النصر شروع دوباره فرمول یک شکایت تیم بانوان کرمانشاه از بازیکن تیم بانوان استقلال| نتایج آبی‌ها تغییر می‌کند؟ پاداش ۵۰۰ میلیونی هلدینگ برای استقلال صحت دارد؟ پخش زنده بازی رفت بارسلونا و بنفیکا (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین نقش حیاتی علیپور در خط حمله پرسپولیس | جست‌و‌جو برای عنوان آقای گلی تماس با کرمانشاهی برای بازگشت به پرسپولیس بادامکی: تا آخر قراردادم در پرسپولیس می‌مانم عضو جدید هیئت‌مدیره پرسپولیس کیست؟ کارتال حرفش را به کرسی نشاند تهدید جدی در پرسپولیس: اشتباه کنید تعویض می‌شوید تاریخ و ساعت بازی چادرملو و پرسپولیس | پیشروی به صدر تاریخ و ساعت بازی رفت بارسلونا و بنفیکا در لیگ قهرمانان | طوفان لیسبون تکرار می‌شود؟ درخشش حسینی برای تصاحب جایگاه بیرانوند کافی نیست پرسپولیس در انتظار لیست کارتال!
سرخط خبرها

استقلال مجاز به خرید بازیکن جدید نیست | موسیمانه تا نیم‌فصل صبر می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۵۸۷۷
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۸
استقلال مجاز به خرید بازیکن جدید نیست | موسیمانه تا نیم‌فصل صبر می‌کند
درحالی که گفته شده موسیمانه، سرمربی تیم استقلال، به مدیران باشگاه اعلام کرده باید به سرعت یک مهاجم جدید جذب شود، اما باشگاه استقلال تا نیم‌فصل قادر به جذب بازیکن جدید نیست.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، استقلال تا نیم‌فصل قادر به جذب بازیکن جدید نیست و موسیمانه اگر می‌خواهد تیمش را تقویت کند باید تا نقل و انتقالات نیم فصل صبر کند.

روز گذشته برخی جریان‌های خبری نزدیک به باشگاه استقلال اعلام کردند که موسیمانه درخواست جذب فوری مهاجم جدید را داده است، اما این ماموریت تا نیم‌فصل به درازا خواهد کشید و باشگاه استقلال به دلیل پر بودن لیست بازیکنان خود قادر به جذب بازیکن جدید نیست.

البته باشگاه استقلال یک جای خالی دارد که مخصوص جذب بازیکن آزاد است، اما یافتن مهاجمی مناسب که با تیمی قرارداد نداشته باشد برای استقلال در این برهه تقریبا غیرممکن است و با وجود تلاش‌هایی که از سوی مسئولان باشگاه استقلال پیش از حضور موسیمانه نیز شد، اما به نتیجه‌ای نرسید و بازیکنی یافت نشد.

به این ترتیب باید تا نیم‌فصل صبر کرد تا باشگاه استقلال احیانا بتواند با بازیکنانی که تحت قرارداد با دیگر باشگاه‌ها هستند مذاکره کند و زمینه‌ساز حضور آن‌ها در ترکیب تیم شود. به موازات آن باید یک بازیکن نیز از فهرست استقلال کنار گذاشته شود که پیش‌‌بینی می‌شود فرد مورد نظر یکی از میان بلانکو یا رمضانی باشد که در لیگ بیست و چهارم عملکرد قابل دفاعی از خود به نمایش نگذاشته‌اند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->