ربیعی: عبور از شرایط فعلی با عقلانیت، مقاومت اجتماعی و تقویت نهادهای مدنی ممکن است وزیر میراث فرهنگی: مجوز کنسرت اکستر ارمنستان در تخت جمشید را شخصا صادر کردم | حذف کنسرت ها، معضل اجتماعی خواهد داشت در جلسه هیئت دولت مطرح شد: قدرانی رئیس جمهور از اقدامات عراقچی معاون استاندار خراسان رضوی: ۲۸ روستای خراسان رضوی در صف تبدیل به شهر قرار دارند نشست مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی با وزیر نیرو| نماینده سبزوار بر تسریع پروژه‌های انرژی و انتقال توربین نیروگاه ابن یمین تأکید کرد عراقچی: با تصمیم شعام، بازرسان آژانس به ایران بازگشتند ضربه دیگر به نظامیان اسرائیلی در جنوب سوریه؛ تانک ارتش اسرائیل در آتش سوخت آخرین وضعیت لایحه منع خشونت علیه زنان از زبان معاون امور زنان رئیس جمهور واکنش وزیر علوم درباره وضعیت دانشجویان دارای محکومیت سخنگوی دولت: تماس ها و ادامه مذاکرات با اروپا در هیئت دولت مورد تاکید قرار گرفت تل‌آویو: حمله به بیمارستان ناصر به دستور فرماندهان ارتش اسرائیل انجام شد آمار هولناک سازمان ملل از شهدای کرانه باختری از آغاز جنگ غزه تا امروز (۵ شهریور ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: مدارس از اول مهرماه به‌شکل حضوری آغاز می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی مطرح کرد: ضرورت تشکیل قرارگاه ویژه دهه آخر صفر در مشهد | امسال خدمات به زائران دهه آخر صفر منسجم‌تر از سال‌های گذشته بود دبیر شورای نگهبان: خدشه‌ای به اتحاد مقدس حول محور منافع ملی وارد نشود گروسی: اروپا منتظر همکاری تهران با آژانس است دو میلیون و سیصد هزار زائر حسینی ارز اربعینی دریافت کردند سردار فدوی: حرف های اختلافی در زمان جنگ مطرح نشود اعضای هیئت رئیسه کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس برای سال دوم انتخاب شدند بخش کنسولی سفارت ایران در استرالیا از ادامه خدمات دهی به اتباع ایرانی و خارجی خبرداد انتقاد تند نماینده تهران به ورود ماموران آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران تأکید پژمان‌فر بر عملیاتی‌شدن وعده وزیر کشور برای زیرساخت‌های مشهد برای پذیرایی از ۷ میلیون زائر انتقاد ثابتی به تصمیم شورای امنیت ملی درباره ورود ماموران آژانس به ایران هجوم حامیان فلسطین به کارخانه اسلحه‌سازی مرتبط با رژیم صهیونیستی در انگلیس قالیباف: مصوبه اصلاح حقوق کارکنان دولت در سال جاری غیرقانونی است فرمانده کل ارتش: باید همواره قوی و مقتدر باقی بمانیم
سرخط خبرها

وکلای ملت، پشتیبان مدافعان وطن

  • کد خبر: ۲۹۶۲۷۲
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
وکلای ملت، پشتیبان مدافعان وطن
وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نه از این زمان، بلکه با اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و کمی بعد با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، اقدامات راهبردی و میدانی خود را در تداوم حرکت جبهه مقاومت آغاز کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه امروزه شهادت قهرمانانه شهید یحیی سنوار در کانون توجه افکار عمومی است و از چندی قبل نیز شهادت جانسوز دبیرکل فقید حزب‌ا... لبنان، شهید سیدحسن نصرا...، غم سنگینی بر دل ملت‌های آزاده عالم نهاده؛ اما وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نه از این زمان، بلکه با اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و کمی بعد با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، اقدامات راهبردی و میدانی خود را در تداوم حرکت جبهه مقاومت آغاز کردند.

حدود یک سال قبل و اندکی پس از هفتم اکتبر، چندین هیئت دیپلماتیک از مجلس شورای اسلامی راهی کشور‌های منطقه همچون قطر، ترکیه، سوریه، روسیه، عراق و لبنان شدند و نشست‌های مختلفی با دبیران شورا‌های عالی امنیت ملی، رؤسای مجلس و نمایندگان گروه‌های مقاومت برگزار کردند تا مبنا، منطق و راهبرد جمهوری اسلامی را در این تقابل حق و باطل به گوش جهانیان برسانند. 

علاوه‌بر‌این، در همین سفر‌های اخیر منطقه‌ای که وزیر امور خارجه انجام دادند و هم‌اکنون نیز این خط دنبال می‌شود، هیئت‌های عالی‌رتبه دیپلماتیک از مجلس شورای اسلامی حضور دارند و به‌موازات این اقدامات برون‌مرزی، برنامه‌ریزی شده تا هفته آینده، نشست مشترکی با حضور سفرا و نمایندگان کشور‌های اسلامی در مجلس برپا شود و در حاشیه این اجلاس نیز دیدار‌های مشترک با نمایندگان حزب‌ا... لبنان و گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین صورت بگیرد.

شاید بنا به اقتضای شرایط جنگی و ضرورت صیانت از اطلاعات، نتوان به تفصیل از جزئیات اقدامات نمایندگان ملت ایران در مجلس سخن گفت؛ اما در سال‌های اخیر و به ویژه پس از عملیات طوفان‌الاقصی، قوانین مختلفی در جلسات غیرعلنی به تصویب نمایندگان رسیده تا پشتیبانی مضاعفی از نیرو‌های مسلح صورت بگیرد.

ایستادگی، مقاومت، شجاعت و ازخود‌گذشتگی محور مقاومت در شرایط کنونی، این تکلیف را بر دوش ما مضاعف می‌کند که نه‌فقط در‌راستای وظیفه شرعی و ملی، بلکه در مقام اجرای خواست و مطالبه مردم از اختیارات قانونی خود برای حمایت از مجریان عملیات‌های ظفرمندانه وعده صادق استفاده کنیم. در‌هر‌حال، این وعده راستین پروردگار است که در تقابل حق و باطل، فتح و نصر شامل مؤمنان باشد و ذلت و تباهی نصیب مستکبران شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->