جلسه رای اعتماد به وزیر اقتصاد ۲۶ خرداد برگزار می‌گردد فرش ایرانی کتابخانه سازمان ملل در ژنو به خانه بازگشت وزارت بهداشت فلسطین: بیمارستان‌های غزه محاصره و به مرگ دسته‌جمعی نزدیک شده‌اند وزیر پیشنهادی اقتصاد در نشست شورای معاونان این وزارتخانه شرکت کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله سیستانی انگشترش را به کودک لبنانی مجروح هدیه داد + فیلم حماس: تنها راه برای پایان این جنگ انعقاد یک توافق جامع است وزیر اطلاعات: به‌زودی اسناد به‌دست‌آمده از اسرائیل را منتشر می‌کنیم + فیلم مجمع تشخیص درخصوص تصویب پالرمو بیانیه‌ای صادر کرد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قطعنامه ضدایرانی غرب نتیجه مثبتی نخواهد داشت اختلاف ترامپ و ماسک به روایت واشنگتن‌پست | هیچ چیز مثل قبل نخواهد شد دیدار سخنگوی دولت و دستیار رئیس‌جمهور با خانواده مرحومه الهه حسین‌نژاد + فیلم اعتراف یک رسانه عبری به ناتوانی اسرائیل | نمی‌توانیم برنامه هسته‌ای ایران را نابود کنیم دولت غزه برای تأمین امنیت در توزیع کمک‌ها اعلام آمادگی کرد نصب پنل‌های خورشیدی در نهاد ریاست جمهوری ایران | قائم پناه: ۲۰ درصد برق مصرفی ادارات با انرژی خورشیدی تامین خواهد شد یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وکلای ملت، پشتیبان مدافعان وطن

  • کد خبر: ۲۹۶۲۷۲
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۳
وکلای ملت، پشتیبان مدافعان وطن
وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نه از این زمان، بلکه با اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و کمی بعد با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، اقدامات راهبردی و میدانی خود را در تداوم حرکت جبهه مقاومت آغاز کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگرچه امروزه شهادت قهرمانانه شهید یحیی سنوار در کانون توجه افکار عمومی است و از چندی قبل نیز شهادت جانسوز دبیرکل فقید حزب‌ا... لبنان، شهید سیدحسن نصرا...، غم سنگینی بر دل ملت‌های آزاده عالم نهاده؛ اما وکلای ملت در مجلس شورای اسلامی نه از این زمان، بلکه با اجرای عملیات طوفان‌الاقصی و کمی بعد با آغاز تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی به غزه، اقدامات راهبردی و میدانی خود را در تداوم حرکت جبهه مقاومت آغاز کردند.

حدود یک سال قبل و اندکی پس از هفتم اکتبر، چندین هیئت دیپلماتیک از مجلس شورای اسلامی راهی کشور‌های منطقه همچون قطر، ترکیه، سوریه، روسیه، عراق و لبنان شدند و نشست‌های مختلفی با دبیران شورا‌های عالی امنیت ملی، رؤسای مجلس و نمایندگان گروه‌های مقاومت برگزار کردند تا مبنا، منطق و راهبرد جمهوری اسلامی را در این تقابل حق و باطل به گوش جهانیان برسانند. 

علاوه‌بر‌این، در همین سفر‌های اخیر منطقه‌ای که وزیر امور خارجه انجام دادند و هم‌اکنون نیز این خط دنبال می‌شود، هیئت‌های عالی‌رتبه دیپلماتیک از مجلس شورای اسلامی حضور دارند و به‌موازات این اقدامات برون‌مرزی، برنامه‌ریزی شده تا هفته آینده، نشست مشترکی با حضور سفرا و نمایندگان کشور‌های اسلامی در مجلس برپا شود و در حاشیه این اجلاس نیز دیدار‌های مشترک با نمایندگان حزب‌ا... لبنان و گروه‌های مقاومت اسلامی فلسطین صورت بگیرد.

شاید بنا به اقتضای شرایط جنگی و ضرورت صیانت از اطلاعات، نتوان به تفصیل از جزئیات اقدامات نمایندگان ملت ایران در مجلس سخن گفت؛ اما در سال‌های اخیر و به ویژه پس از عملیات طوفان‌الاقصی، قوانین مختلفی در جلسات غیرعلنی به تصویب نمایندگان رسیده تا پشتیبانی مضاعفی از نیرو‌های مسلح صورت بگیرد.

ایستادگی، مقاومت، شجاعت و ازخود‌گذشتگی محور مقاومت در شرایط کنونی، این تکلیف را بر دوش ما مضاعف می‌کند که نه‌فقط در‌راستای وظیفه شرعی و ملی، بلکه در مقام اجرای خواست و مطالبه مردم از اختیارات قانونی خود برای حمایت از مجریان عملیات‌های ظفرمندانه وعده صادق استفاده کنیم. در‌هر‌حال، این وعده راستین پروردگار است که در تقابل حق و باطل، فتح و نصر شامل مؤمنان باشد و ذلت و تباهی نصیب مستکبران شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->