توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جزئیات مقررات صدور معافیت تحصیلی پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها

  • کد خبر: ۲۹۶۵۳۵
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
جزئیات مقررات صدور معافیت تحصیلی پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها
سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای، ضوابط و مقررات صدور معافیت تحصیلی پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان وظیفه عمومی فراجا در اطلاعیه‌ای، اعلام کرد: با توجه به تاخیر در اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری پذیرفته‌شدگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، شرایط و ضوابط و مقررات صدور معافیت تحصیلی را تشریح کرد.

مشمولان غیرغایبی که دیپلم خود را در سال ۱۴۰۲ اخذ کرده و در نیمسال اول ۱۴۰۳ (مهرماه) در یکی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی پذیرفته و شروع به تحصیل کرده‌اند، از معافیت تحصیلی بهره‌مند می‌شوند.

مشمولانی که از طریق شرکت در آزمون سراسری مجاز به انتخاب رشته شده و در نیمسال دوم ۱۴۰۳ (بهمن ماه) در دانشگاه و مراکز آموزش عالی پذیرفته شده‌اند، از تاریخ یکم آبان‌ماه می‌توانند از طریق سامانه سخا sakha.epolice.ir و یا دفاتر خدمات الکترونیک (پلیس+۱۰) درخواست معافیت تحصیلی را ثبت کنند.

مشمولان پذیرفته شده نیمسال دوم سال تحصیلی دارای برگ اعزام بدون غیبت ماه‌های آبان و آذر و بعد از آن، می‌توانند با ارائه نامه قبولی دانشگاه نسبت به تمدید موعد اعزام خود با عنوان پذیرش در دانشگاه‌ها تا تاریخ یکم اسفندماه اقدام و در نیمسال دوم درخواست معافیت تحصیلی خود را ثبت کنند.

این دسته از مشمولان که تاکنون درخواست اعزام به خدمت ثبت نکرده‌اند، می‌توانند از تاریخ یکم آبان‌ماه نسبت به ثبت درخواست معافیت تحصیلی اقدام و پس از ثبت توجیه غیبت یا توجیه عدم صدور از طریق دفاتر پلیس +۱۰ از معافیت تحصیلی بهره‌مند شوند.

توجیه غیبت مشمولانی که در اعزام تاریخ ۱۴۰۳/۶/۱۷ (پایه خدمتی شهریورماه) شرکت نکرده و عدم حضور در یگان دارند و همچنین دارندگان برگ اعزام مهرماه، مشروط به اینکه با شرکت در آزمون سراسری و انتخاب رشته، منتظر اعلام نتیجه نهایی کنکور سراسری دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی بوده باشند، به منظور بهره‌مندی از معافیت تحصیلی از نیمسال اول سال جاری (مهر ۱۴۰۳) بلامانع است.

در این اطلاعیه آمده است: مشمولان و خانواده‌های آنان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان و یا کانال سازمان در پیام‌رسان‌های داخلی (سروش، ایتا و روبیکا) از آخرین اخبار مربوطه مطلع شوند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->