ماجرای تیراندازی در سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد!
سرخط خبرها

تصادف عجیب جلوی کلانتری بولوار توس مشهد! + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۹۳۰
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
  • ۱
تصادف عجیب جلوی کلانتری بولوار توس مشهد! + فیلم
در یک سانحه رانندگی در بولوار توس مشهد، متهمی با خودرو سرقتی ۲ نفر را زیر گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ همه‌چیز ناگهانی و طوفانی شروع شد، تا‌جایی‌که زن و مرد ایستاده جلوی کلانتری حتی فرصت نکردند از روی جوی کم‌عرض کنار خیابان به درون پیاده‌رو بپرند و خود را نجات دهند و تا به خود آمدند، پراید سیاه‌رنگ آنها را چند متر درون پیاده‌رو پرتاب کرده و توان برخاستن را از آنها گرفته بود. این تصادف صبح دیروز مقابل کلانتری معراج مشهد رخ داد و دقایقی بعد راننده خودرو که کمی زخمی شده بود، نه به این دلیل که دو نفر را زیر گرفته بود، بلکه به اتهام سرقت در تهران دستگیر شد.

تعداد بازدید : 493

ماجرای تصادف عجیب دیروز در بولوار توس ساعت‌۸:۵۰ صبح به وقوع پیوست؛ این درحالی بود که دقیقا چند لحظه قبل از آن سرگرد امیررضا فعال، رئیس کلانتری معراج، در پی دستور سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، مأمور بررسی گزارش شهروندی مبنی بر شناسایی یک سارق در همان حوالی شده بود. 

تصادف عجیب جلوی کلانتری بولوار توس مشهد!

بلند شدن صدای حادثه

هنوز مأموران از کلانتری خارج نشده بودند که صدای حادثه‌ای درست مقابل در کلانتری آنها را متوقف کرد. بررسی‌ها نشان داد که یک پراید سیاه با یک زوج (که دقایقی قبل از این مقر انتظامی خارج شده بودند) برخورد کرده و موتورسیکلتشان درون جوی آب خالی افتاده است و این زن و شوهر نیز درون پیاده‌رو پرتاب شده‌اند.

هرچند ظاهرا همه‌چیز حکایت از یک تصادف درون‌شهری داشت، اما خیلی‌زود دیگر‌جوانب این تصادف روشن شد و مأموران متوجه شدند راننده‌ای که درون خودرو گیر کرده یک سارق حرفه‌ای است و پراید را از چند کوچه بالاتر ربوده و هنگام فرار دچار حادثه شده است.

تصادف عجیب جلوی کلانتری بولوار توس مشهد!

گزارش پیش از حادثه

بررسی‌های بعدی نشان داد که این تصادف با گزارش سرقتی که مأموران کلانتری‌۴۳ دریافت کرده اند یکی است. سرگرد فعال در پیگیری این حادثه عجیب متوجه شد که فرد تماس گیرنده یکی از اهالی منطقه است و به راننده که اعتیاد شدیدی داشته مشکوک شده و او را هنگام سرقت لوزام خودرو‌های پارک‌شده در حاشیه خیابان مشاهده کرده است. 

این فرد وظیفه‌شناس بلافاصله موضوع را به پلیس ۱۱۰ اعلام می‌کند و شماره پلاک خودرو فرد مشکوک را (که متعلق به تهران بوده است) نیز به اپراتور پلیس اعلام می‌کند و مشخص می‌شود که خودرو پنجم مهرماه از تهران سرقت شده است. پلیس از شهروند می‌خواهد تا خودسر کاری نکند و اجازه بدهد پلیس وارد عمل شود.

باوجود توصیه کارشناسان پلیس، این شهروند وقتی متوجه می‌شود که راننده قصد جابه‌جایی خودرو را دارد، خودش را جای مسافر جا می‌زند و با این بهانه که به‌صورت دربست می‌خواهد به نقطه دیگری در شهر برود و پول خوبی هم می‌دهد، سوار خودرو می‌شود و بر صندلی عقب می‌نشیند. 

اما هنوز چند کوچه دورتر نشده بوده‌اند که در کوچه منتهی به کلانتری، سارق با‌توجه‌به مکالمه‌های پیچیده مسافرش که با پلیس صحبت می‌کرده است، متوجه عادی نبودن اوضاع می‌شود و وسط خیابان تصمیم به پیاده شدن از خودرو و فرار می‌گیرد. اما فرد مسافر اجازه پیاده شدن را به او نمی‌دهد و با یکدیگر درگیر می‌شوند. در این میان ناگهان فرمان خودرو از دست سارق خارج می‌شود و با سرعت به سمت حاشیه خیابان (کلانتری) حرکت می‌کند که به این زوج جوان می‌زند و پس از برخورد با ستون برق متوقف می‌شود.

سرقت در تهران

با همکاری شهروندان و مأموران فرد سارق که جوانی سی‌و‌شش‌ساله است، دستگیر می‌شود. با انتقال متهم به کلانتری و بازجویی از او مشخص می‌شود که او همان روز خودرو پراید را از چند کوچه بالاتر سرقت کرده است و هم‌زمان اقدام به سرقت لوازم داخلی خودرو‌ها می‌کرده است.

با استعلام‌های صورت‌گرفته مشخص شد که با این خودرو (از پنجم مهرماه که از تهران سرقت و به مشهد منتقل شده است) چندین فقره سرقت انجام و قسمتی از لوازم خود پراید نیز ربوده شده است. با اعترافات اولیه سارق که دارای سوابق متعدد است، مشخص شد که احتمالا او همدست‌هایی داشته است و آنها پس از استفاده از پراید سرقتی آن را در اختیار این متهم قرار داده‌اند.

در پی این حادثه زوج مصدوم توسط آمبولانس اورژانس به بیمارستان منتقل شدند که حال آنها رضایت‌بخش گزارش شده است و متهم نیز با دستور مقام قضایی به زندان مشهد معرفی شد.
این تصادف علاوه بر مصدومیت زوج جوان و خسارت عمده خودرو سرقتی، منجر به خسارت دیدن دو موتورسیکلت و یک خودرو دیگر نیز شد. تحقیقات در این پرونده از سوی افسران کلانتری معراج مشهد ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محمد
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۹
0
0
اون مسافر هم بیچاره میشه.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->