لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

دستگیری ۱۵ سارق خشن در جشن تولد موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۹۷۰۱۳
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
دستگیری ۱۵ سارق خشن در جشن تولد موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد + عکس
۱۵ عضو یک شبکه بزرگ گوشی قاپی که در قالب چندین باند به اموال مردم دستبرد می‌زدند، با عملیات ضربتی پلیس آگاهی مشهد دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ دوم احمدنگهبان روز گذشته در حاشیه عملیات ضربتی پلیس آگاهی مشهد به بیان جزئیاتی از چگونگی دستگیری اعضای این شبکه بزرگ سرقت پرداخت و گفت: حدود۲۰ روز قبل کارآگاهان دایره مبارزه با جرایم خشن پلیس آگاهی مشهد ۴عضو یک باند گوشی قاپی را دستگیر کردند که سوار بر موتورسیکلت به اموال مردم دستبرد می‌زدند.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی افزود: در بررسی‌های تخصصی پلیس مشخص شد که هرکدام از ۴ عضو این باند با مجرمان سابقه دار دیگری ارتباط دارند که از گوشی قاپ‌های معروف به «کله» و «موش» هستند. وی اضافه کرد:کنکاش‌های بیشتر درباره همدستان متهمان مذکور حکایت از آن داشت که تعداد زیادی از گوشی قاپ‌های منطقه خواجه ربیع مشهد که با یکدیگر هم محله ای، دوست، هم‌بندی و ... هستند در قالب باند‌های چندنفره، اعضای یک شبکه بزرگ گوشی قاپی را تشکیل داده اند و هربار برای آن که توسط پلیس یا شهروندان شناسایی نشوند با اعضای دیگر شبکه، اقدامات مجرمانه خود را انجام می‌دهند.

این مقام ارشد انتظامی خراسان رضوی با اشاره به این که حدود ۲۰۰ تصویر از اعضای این شبکه به دست آمد که در صحنه‌های سرقت ثبت شده بود، خاطر نشان کرد: واکاوی تصاویر دوربین‌های مداربسته نشان داد ۴ متهم دستگیر شده از اعضای شبکه بزرگ سرقت هستند که بسیاری از همدستان آن‌ها تحت تعقیب دستگاه قضایی و پلیسی قرار دارند.

وی همچنین در ادامه تصریح کرد: با این اطلاعات مهم، بلافاصله جلسه تحلیلی جرم به فرماندهی سرهنگ محمدرضا فدائیان (رئیس پلیس آگاهی مشهد) برگزار شد و ماجرای گوشی قاپی‌های اعضای این شبکه بزرگ سرقت زیرذره بین تحلیل کارشناسی قرار گرفت و مشخص شد که همه آن‌ها از مجرمان سابقه دار و حرفه‌ای هستند که بار‌ها در مناطق مختلف شهری، اقدام به ارتکاب جرم کرده اند.

سردار احمد نگهبان ادامه داد: این گونه بود که رصد‌های اطلاعاتی برای شناسایی تک تک مجرمان حرفه‌ای آغاز شد؛ اما زمانی که یکی از آنان در منطقه خواجه ربیع به دام افتاد، اعضای دیگر این شبکه از طریق یکی از همدستانشان از عملیات پلیس مطلع شدند و هر کدام به منطقه‌ای دیگر گریختند.

وی افزود: به همین دلیل عملیات پلیس چند روز به تاخیر افتاد و شیوه عملیات با هماهنگی سلسله مراتب فرماندهی تغییرکرد، اما ردزنی‌های اطلاعاتی همچنان ادامه یافت و لانه‌های مجردی بسیاری از آنان تحت نظر پلیس قرارگرفت.

فرمانده حافظان امنیت با اشاره به تقویت منابع ومخبران محلی برای شناسایی سرکردگان این شبکه سرقت اضافه کرد: در اثنای تحقیقات ناگهان، کارآگاهان پلیس آگاهی به سرنخ‌های مهمی رسیدند که بیانگر شرکت همه اعضای این شبکه در جشن تولد یکی از همدستانشان بود.

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی تاکید کرد: با این اطلاعات رمزگونه که در شنود‌های اطلاعاتی و بررسی فضای مجازی به دست آمده بود، عملیات دستگیری تک تک اعضای شبکه متوقف شد و بدین ترتیب دستگیری گوشی قاپ‌های حرفه‌ای در قالب عملیات دیگری ادامه یافت.

سردار سرتیپ دوم نگهبان گفت:وقتی شاخه اطلاعاتی کارآگاهان ساعت وتاریخ دقیق جشن سیاه را روی میز عملیات گذاشتند، هماهنگی‌های قضایی صورت گرفت و ۱۶گروه از کارآگاهان زبده به سرپرستی سرهنگ تاج بخش (رئیس دایره مبارزه با جرایم خشن) جمعه شب عازم روستای عسگریه در اطراف بزرگراه آسیایی مشهد-چناران شدند.

این مقام انتظامی که از اتاق فرماندهی به این عملیات حساس و ضربتی نظارت مستقیم داشت، در ادامه گفت: البته قبل از آغاز عملیات گروه پوششی پلیس، مسیر‌های گریز احتمالی مجرمان و راه‌های ورود و خروج را به طور کامل بررسی کرده بودند که پس از اطلاع از حضور همه اعضای این شبکه بزرگ سرقت در ویلای اجاره ای، منطقه مذکور در ۳ لایه مجزا به محاصره کارآگاهان درآمد.

سرتیپ دوم احمدنگهبان افزود: درهمین حال عملیات محاصره تا حدود نیمه شب به طول انجامید تا همه گوشی قاپ‌ها وارد کمین پلیس شدند و درون ویلا به خوش‌گذرانی و مشروب خوری پرداختند.

وی گفت: صدای موسیقی و رقص و پایکوبی در فضای ویلای اجاره‌ای می‌پیچید که فرمان عملیات ضربتی صادر شد و گروه اول کارآگاهان در حالی از معبر‌های نامحسوس وارد ویلا شدند که ۲گروه دیگر نیز به طور پوششی در اطراف محل مذکور استقرار یافتند.

دستگیری ۱۵ سارق خشن در جشن تولد موبایل‌قاپ حرفه‌ای در مشهد + عکس

جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی با اشاره به دستگیری۱۵گوشی قاپ سابقه دار در ویلای اجاره‌ای تصریح کرد:آنان چنان سرگرم لهو ولعب بودند که حیرت زده به دست‌بند‌های قانون می‌نگریستند و چاره‌ای جز تسلیم نداشتند.

وی یادآور شد: در بازرسی از ویلای مذکور مقادیری مشروبات الکلی، آلات و ادوات جرم به همراه ۲۰میلیون تومان وجه نقد کشف شد که به همدست رقاص شان شاد باش داده بودند! سرداراحمد نگهبان درپایان تاکید کرد: هرکدام از اعضای این شبکه تاکنون راز ده‌ها فقره سرقت را فاش کرده اند، اما تصاویر زیادی از آن‌ها در پلیس آگاهی وجود دارد که باید مورد بررسی‌های تخصصی قرارگیرد.

وی با بیان این که با دستگیری اعضای این شبکه، گوشی قاپ‌ها به طرز چشمگیری در مشهد کاهش خواهد یافت به افرادی که احتمالا تحت تاثیر رفتار‌های هنجارشکنانه برخی از جوانان هم محله‌ای یا دوستان شان قرامی گیرند و با این کلام که «چه کسی ما را می‌شناسد!» اقدام به ارتکاب جرم می‌کنند، هشدار داد: این افراد یقین بدانند که پلیس به سراغ آن‌ها هم خواهد رفت پس بهتر آن است که در مسیر صحیح زندگی قدم بردارند و دچار وسوسه‌های شیطانی نشوند!

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->