تفاهم رؤسای‌ بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان برای توسعه و تقویت مناسبات پولی و بانکی وقوع انفجار در فرودگاه کابل (۲۹ بهمن ۱۴۰۳) اولین همایش نخبگان افغانستانی به میزبانی تهران برگزار خواهد شد حمله انتحاری به وزارت شهرسازی و مسکن حکومت طالبان (۲۵ بهمن ۱۴۰۳) سفیر ایران در کابل: مسئله حقابه ایران و افغانستان حل شد ثبت نام حج برای مهاجران افغان در ایران آغاز شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ایران و افغانستان، طرح‌های مشترک محیط‌زیستی اجرا خواهند کرد ۱۳ لژیونر فوتسال افغانستان در باشگاه‌های ایران، عراق و عربستان نمایشگاه هنری «حس همسایگی ۲» با مشارکت ایران و افغانستان گشایش یافت در دیدار با نماینده ویژه کشور نروژ در امور افغانستان تأکید شد؛ حمایت از میزبانی ایران از پناهندگان افغانستانی ویدئو| دعوت تاجران افغانستانی از عراقچی برای حضور در ولایات افغانستان فرماندار تایباد: حکومت سرپرست طالبان توجه ویژه‌ای به مرز دوغارون دارد | دوغارون هفتمین بندر خشک جمهوری اسلامی ایران طالبان: پشتیبان مردم و مقاومت فلسطین هستیم برگزاری نشست هم‌اندیشی دومین نمایشگاه حس همسایگی | پیوند هنر و صنعت برای تشویق سرمایه گذاران افغانستانی مسیر ریلی هرات -خواف آماده جابه‌جایی مسافر است وقوع انفجار در هرات افغانستان (۱۶ دی ۱۴۰۳) طالبان: اشتغال زنان در سازمان‌های غیر دولتی ممنوع است اولین قطار ترانزیتی چین به افغانستان از خاک ایران عبور کرد قلب کشور دوست در مشهد طالبان راه یک رودخانه دیگر را هم سد کرد (۹ دی ۱۴۰۳) وقوع یک انفجار شدید در کابل (۸ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

جذب ۲۸۲ دانشجوی جدید افغانستانی در دانشگاه بیرجند

  • کد خبر: ۲۹۷۰۷۵
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴
  • ۱
جذب ۲۸۲ دانشجوی جدید افغانستانی در دانشگاه بیرجند
رئیس گروه همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند از ثبت نام و پذیرش ۲۹۸ دانشجوی جدید خارجی امسال که ۲۸۲ دانشجوی آن افغانستانی هستند در دانشگاه‌های خراسان جنوبی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین نویدی‌نیا، رئیس گروه همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند اظهار کرد: «از مجموع دانشجویان خارجی جدید ۲۷۵ نفر در دانشگاه بیرجند، ۱۳ نفر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی و ۱۰ نفر در دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام کردند.»

وی در اظهاراتش با خبرنگار ایرنا گفت که در دانشگاه بیرجند ۲۵۹ نفر از کشور افغانستان، ۱۴ نفر از نیجریه و ۲ نفر از بنگلادش، دانشگاه علوم بیرجند ۱۳ دانشجو و دانشگاه آزاد اسلامی نیز ۱۰ دانشجو از افغانستان جذب شدند.

رئیس گروه همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه بیرجند بر تقویت دیپلماسی علمی و تعاملات بین المللی تاکید کرده گفت: جذب دانشجویان با کیفیت بین المللی در دانشگاه‌های کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.

تسهیل فرایند پذیرش و ثبت نام و فراهم کردن امکانات آموزشی و رفاهی برای دانشجویان بین المللی از جمله موارد صورت گرفته برای پذیرش دانشجویان خارجی عنوان شده است.
گفته شده پذیرش دانشجو از کشور‌های نیجریه و بنگلادش در دانشگاه بیرجند نخستین بار است که در این دانشگاه اتفاق می‌افتد.

نویدی نیا اذعان کرد که این دانشجویان پس از فراگیری زبان فارسی در مرکز آموزش زبان فارسی این دانشگاه، تحصیلات خود را در رشته‌های منتخب ادامه خواهند داد.

این مقام دانشگاه بیرجند درباره آمار دانشجویان خارجی استان با اشاره به اینکه در مجموع ۸۱۱ دانشجوی بین الملل در استان در حال تحصیل هستند افزود: از این تعداد ۵۱۲ نفر از کشور‌های افغانستان، نیجریه و بنگلادش در دانشگاه بیرجند، ۱۰۲ نفر در دانشگاه علوم پزشکی و ۱۹۷ نفر در دانشگاه آزاد بیرجند تحصیل می‌کنند.

نویدی نیا با اشاره اینکه به دانشجویان بین الملل خوابگاه و غذای دانشجویی تعلق گرفته گفت: اداره امور کنسولی در دانشگاه فعال است تا امور مربوط به اقامت و روادید این دانشجویان را انجام دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۷
0
0
خبر بد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->