وزارت امور خارجه آمریکا: ترامپ خواستار روابط عادی ایران با دیگر کشور‌ها است شهادت ۸۰ فلسطینی در غزه تنها در ۲۴ ساعت گذشته (۹ تیر ۱۴۰۴) ایروانی: شورای امنیت آمریکا و اسرائیل را به عنوان متجاوز اعلام کند ۶۰۰ میلیون دلار خسارت در نتیجه حمله موشکی ایران به مرکز وایزمن ادارات و بانک‌های خوزستان فردا (سه‌شنبه ۱۰ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند عراقچی: رژیم آپارتاید و نسل‌کش صهیونیستی بزرگترین عامل برهم زننده صلح و آرامش است کاخ‌سفید: به صورت مستقیم و غیرمستقیم با ایران در ارتباط هستیم دیدار سخنگوی وزارت خارجه با تنها بازمانده از خانواده شهید‌ در آستانه اشرفیه علت صدای شنیده‌شده در تهران چیست؟ (۹ تیر ۱۴۰۴) «روایت آقا»؛ خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر شد + لینک خرید آیت‌الله کعبی: ولی‌فقیه خط قرمز امت اسلامی است پیشنهادات نمایندگان برای انجام اقداماتی در زمان پساجنگ سخنگوی وزارت خارجه: ایران در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند پیام کتبی عراقچی به وزیر خارجه کویت ابلاغ شد پسر نتانیاهو احضار شد دنیس فریتس: ایران در برابر آمریکا و اسرائیل پیروز شد رئیس مؤسسه تحقیقاتی وایزمن تل آویو به خسارات ناشی از حملات موشکی ایران اذعان کرد پزشکیان در مراسم بزرگداشت شهید سپهبد باقری حضور یافت ترامپ فرمان اجرایی کاهش تحریم‌ها علیه سوریه را امضا می‌کند بن گویر: در نوار غزه به بن‌بست رسیده‌ایم محاکمه باند قاچاق انسان در بلغارستان به اتهام قتل ۱۸ پناهجوی افغان تاکید پزشکیان بر تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه سازمان پیمان امنیت جمعی حملات اسرائیل و آمریکا به ایران را محکوم کرد سخنگوی دولت: ذخایر استراتژیک ما همچنان دست‌نخورده باقی مانده است سخنگوی قوه قضائیه: بسیاری از عناصر نفوذی شناسایی و دستگیر شدند| ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در بین شهدا صدور حکم اعدام ۲ متهم پرونده ترور آیت‌الله صدر کاردار اوکراین به وزارت امور خارجه احضار شد (۹ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مجلس شورای اسلامی، کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ را تصویب کرد (۸ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۷۲۰۱
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۸
مجلس شورای اسلامی، کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ را تصویب کرد (۸ آبان ۱۴۰۳)
نمایندگان مجلس با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ موافقت کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) به بررسی کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ پرداختند.

در جریان بررسی کلیات لایحه بودجه سال آینده، ابتدا رئیس‌جمهور در سخنانی از کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ دفاع کرد و سپس نوبت به اظهارات موافقان و مخالفان کلیات لایحه بودجه رسید.

در نهایت نمایندگان مجلس بعد از استماع سخنان رئیس‌جمهور و موافقان و مخالفان،‌ با ۱۴۶ رای موافق، ۹۶ رای مخالف و ۴ رای ممتنع از مجموع ۲۴۹ نماینده حاضر در مجلس با کلیات لایحه بودجه ۱۴۰۴ موافقت کردند.

با توجه به تصویب کلیات، لایحه بودجه به کمیسیون تلفیق برای بررسی جزییات ارجاع شد.

براساس ماده ۱۸۲ اصلاحی آیین نامه داخلی مجلس، دولت موظف است لایحه بودجه سالانه کل کشور را در دو بخش ماده­ واحده مشتمل بر احکام مورد نیاز برای اجرای بودجه کل کشور و سقف منابع بودجه عمومی دولت به تفکیک درآمدها و واگذاری دارایی­‌های سرمایه‌­ای و مالی و اجزای اصلی آنها و جداول تفصیلی شامل ارقام بودجه به مجلس تقدیم کند.

رئیس جمهور در جلسه علنی روز سه‌شنبه یکم آبان‌ماه بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ را به مجلس شورای اسلامی تقدیم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->