آیا تخم مرغ باعث بالا رفتن کلسترول خون می‌شود؟ تفاهم اولیه با سرمایه‌گذار ترک برای اجرای طرح قطار مشهد_گلبهار_چناران هشدار پلیس فتا: فریب آگهی‌های استخدام جعلی در دیوار و شیپور را نخورید شینا انصاری: هیچ ملتی از خطر بحران‌های زیست‌محیطی مصون نیست پیشرفت ۸۰ درصدی واکسیناسیون تب برفکی در خراسان رضوی | هیچ موردی از سویه غیربومی در استان مشاهده نشده است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۵ آبان ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر سرمای آخر هفته باشند تربیت بدنی، پروردن روح و جان دانش‌آموزان است آمار مرگ‌های ناشی از مسمومیت با قرص برنج | این استان‌ها بیشترین موارد مسمومیت را دارند آیا گرسنگی طولانی‌مدت می‌تواند به کاهش وزن مؤثرتر کمک کند؟ چه عواملی باعث سقط جنین می‌شود؟ پرستار، ستون فقرات نظام سلامت پرستاران مشهدی در روزی که به نامشان است، از مهم‌ترین دغدغه هایشان می‌گویند | مرهم‌سازان بی‌مرهم مراقب قاتل خاموش خانه‌ها باشید دود قلیان، این گونه ضربان قلب را به هم می‌ریزد مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از آنفلوانزا زلزله، سیرچ کرمان را لرزاند + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) تأکید سازمان بازرسی به نظارت بر اجرای قوانین مربوط به پرستاران خسارتی از زلزله ۴.۴ ریشتری نهاوند گزارش نشده است |حضور تیم‌های ارزیاب در محل حادثه بودجه صندوق بیماران خاص و صعب العلاج کافی نیست ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بیمار خاص و صعب العلاج نشان‌دار شده‌اند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب مشهد: مشهد با مدیریت مصرف و همراهی مردم، تابستان سخت را پشت سر گذاشت زلزله، نهاوندِ همدان را لرزاند (۴ آبان ۱۴۰۴) ۲۴ درصد مرگ‌ومیر‌ها در ایران ناشی از سکته قلبی است پرواز هما در ارتفاعات استان سمنان (۴ آبان ۱۴۰۴) + فیلم صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی در برخی نقاط خراسان رضوی (۴ آبان ۱۴۰۴) مدیرکل دادگستری خراسان رضوی: رصدخانه شهری مشهد ابزار مؤثری برای تحقق عدالت توزیعی است + فیلم کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۴ آبان ۱۴۰۴) دستگیری سارقان موزه لوور | ارزش اقلام سرقت شده بیش از ۱۰۰ میلیون دلار بود مأمور قلابی حین اخاذی از شهروندان تهرانی دستگیر شد | کشف ۱۵۸ کیلوگرم ماده روانگردان در عملیات مشترک با پلیس مشهد
سرخط خبرها

یارانه ۴۴۰ میلیارد تومانی مراکز نگهداری در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۹۷۲۲۹
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۸
یارانه ۴۴۰ میلیارد تومانی مراکز نگهداری در سال ۱۴۰۳
مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور گفت: سرانه نگهداری که سازمان بهزیستی و دولت‌های مختلف برای نگهداری در خانواده جایگزین تخصیص داده‌اند، در سال ۱۳۸۸، ۵۰ هزار تومان بوده که در سال ۱۴۰۲ به دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۴۰ میلیارد تومان به مراکز نگهداری یارانه داده می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید بابایی در نشست تخصصی با عنوان رویکرد خانواده‌‎محوری در ساماندهی کودکان فاقد سرپرست، اظهار کرد: سه سال است تلاش می‌کنیم روز ملی یا هفته ملی فرزندخواندگی داشته باشیم. سه سال است که در این ایام برنامه‌های مختلفی در سراسر کشور اجرا می‌شود و بهانه تصویب یازدهمین سالگرد قانون حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان این جلسه را برگزار کردیم، زیرا نیاز است که بتوانیم با کمک شورای فرهنگ عمومی، سال آینده روز رسمی ملی فرزندخواندگی را گرامی بداریم.

وی بیان کرد: کودکانی که به ما سپرده می‌شود بر اساس ماده ۱ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان به بهزیستی سپرده می‌شود و این کودکان به‌ واسطه حکم قضات و قوه قضاییه به ما سپرده می‌شوند. طبق بررسی‌ها علت اغلب واگذاری‌ها بحث اعتیاد بوده و کودکانی بودند که در وضعیت مخاطره‌آمیز قرار گرفتند.

مدیرکل جدید دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور افزود: تا مهرماه سال ۱۴۰۲، روند کشور این بود کودکی که به علت بی‌سرپرستی یا بدسرپرستی وارد بهزیستی می‌شد در درجه اول این بود که خانواده صلاحیت داشته باشد و اولویت بعدی وارد خانواده جایگزینِ خویشاوند و اولویت سوم فرزندخواندگی و در نهایت وارد مراکز شبه‌خانواده شود.

بابایی در خصوص طرح خانواده میزبان عنوان کرد: این طرح بین فرایند قبل از ورود به مرکز شبه خانواده بود که بر این اساس فرایندی اضافه شد تا کودکان بتوانند از فرصتی برای ورود به خانواده استفاده کنند.

وی در خصوص مراکز شبانه‌روزی گفت: در حال حاضر ۶۱۳ خانه نگهداری فعال در سراسر کشور داریم که ۲۷۰ خانه کودکان برای رده سنی ۷ تا ۱۲ سال، ۲۴۵ خانه نوجوانان، ۶۵ خانه برای رده سنی ۳ تا ۶ سال و ۳۳ شیرخوارگاه است.

مدیرکل جدید دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تعداد کودکان در مراکز شبه خانواده تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۲۰۰ کودک در شیرخوارگاه‌ها بود که در پایان سال ۱۴۰۲ با مددکاری فعال به ۶۱۰ کودک برای نخستین بار در سراسر کشور رسید. حدود ۵۰ درصد این کودکان زیر سه ماه در مراکز اقامت دارند و فقط ۱۵ درصد کودکان بالای یک سال اقامت دارند و هدف این است که این درصد را به صفر برسانیم.

بابایی با اشاره به روند حضور کودکان در خانواده جایگزین بیان کرد: کودکانی که امروز به جای اینکه درون مراکز نگهداری کنیم، اکنون در کنار پدربزرگ، مادربزرگ و یا دایی و... زندگی می‌کنند. در ۱۳ سال اخیر از ۱۲ هزار و ۶۱۴ کودک به ۱۸ هزار کودک رسیده‌ایم، به عبارتی اگر اکنون ۹۰۰۰ کودک در مراکز بهزیستی داریم؛ دو برابر این تعداد در خانواده جایگزین نگهداری و مراقبت می‌شود.

وی در خصوص نسبت مراقبت در مراکز نگهداری شبانه‌روزی به کل کودکان تحت پوشش افزود: از ۴۰ درصد نگهداری کودکان بی‌سرپرست در سال ۱۳۹۰ به ۲۹ درصد رسیده‌ایم و این اتفاق خوبی است. برخی‌ها تصور دارند که مراکز یک شبه تعطیل می‌شوند، این درحالی است که مراکز تعطیل‌شدنی نیستند، چراکه ما به مراکز نیاز داریم تا از کودکان در دوره‌های کوتاه‌مدت مراقبت و نگهداری شود.

مدیرکل جدید دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی کشور در خصوص سرانه نگهداری از کودکان گفت: سرانه نگهداری که سازمان بهزیستی و دولت‌های مختلف برای نگهداری در خانواده جایگزین تخصیص داده‌اند، در سال ۱۳۸۸، ۵۰ هزار تومان بوده که در سال ۱۴۰۲ به دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. با دستور دکتر حسینی در سال ۱۴۰۳ این رقم به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده که از ماه گذشته پرداخت شده است. این هزینه‌ای برای کودکی است که در خانواده جایگزین نگهداری می‌شود. در سال ۱۴۰۳ حدود ۴۴۰ میلیارد تومان به مراکز نگهداری یارانه داده می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->