تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است
سرخط خبرها

نگرانی آمریکا از توانمندی نظامی چین | چین تا ۲۰۳۰ کلاهک‌های هسته‌ای خود را ۲ برابر می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۷۲۳۷
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
نگرانی آمریکا از توانمندی نظامی چین | چین تا ۲۰۳۰ کلاهک‌های هسته‌ای خود را ۲ برابر می‌کند
یک سازمان اطلاعاتی ایالات متحده در گزارشی هشدار داد چین در طول پنج سال آینده حجم زرادخانه هسته‌ای خود را به ۲ برابر افزایش خواهد داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سازمان موسوم به آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا این گزارش جدید را در حالی منتشر کرده که در گزارش سابقش در سال ۲۰۲۰ گفته بود چین به ۲۰۰ کلاهک هسته‌ای دست پیدا کرده و این تعداد را تا پایان دهه جاری ۲ برابر می‌کند. حالا این سازمان اطلاعاتی آمریکایی در گزارش خود عنوان کرده که چین هم‌اکنون به ۵۰۰ کلاهک هسته‌ای دست یافته و تا سال ۲۰۳۰ این میزان را به بیش از ۱۰۰۰ عدد خواهد رساند.

در متن گزارش این سازمان نوشته شده است: «چین در حال اجرای سریع‌ترین و بلندپروازانه‌ترین برنامه نوسازی تسلیحات هسته‌ای تاریخ خود است. اما توانمندی‌های چین در این حوزه همچنان خیلی عقب‌تر از آمریکا یا روسیه است.»

به نوشته وبگاه «فاکس نیوز»، همزمان چین مانور‌های نظامی جدیدی را در روز‌های اخیر با به حرکت در آوردن ناو‌های هواپیمابر خود در نزدیکی تایوان در واکنش به یک معامله ۲ میلیارد دلاری تسلیحاتی آمریکا با این جزیره اجرا کرده است.

این معامله برای نخستین بار شامل یک سامانه پدافند هوایی پیشرفته که در جنگ اوکراین مورد آزمایش قرار گرفته، می‌شود.

وزارت دفاع تایوان اعلام کرد ۱۹ فروند جنگنده ارتش چین را شامل جنگنده‌های Su-۳۰ که به اجرای یک «گشت مشترک آمادگی رزمی» پیرامون تایوان در هماهنگی با کشتی‌های جنگی چینی از صبح روز یکشنبه پرداخته‌اند شناسایی کرده است.

گزارش اخیر این سازمان اطلاعاتی آمریکایی همچنین یافته‌های یک گزارش سال ۲۰۲۳ پنتاگون در مورد قدرت نظامی چین را تایید کرده است.

طبق این گزارش، روسیه نیز حدود ۱۵۵۰ کلاهک راهبردی و ۲۰۰۰ کلاهک غیر راهبردی را مستقر کرده است.

در رده بندی ارتش‌های هسته‌ای جهان بعد از چین، فرانسه، بریتانیا، پاکستان، هند، اسرائیل و کره شمالی قرار دارند.

در گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا نوشته شده است: «برنامه کنونی در مقایسه با برنامه نوسازی هسته‌ای یک دهه قبل ارتش آزادیبخش خلق چین ابعاد و پیچیدگی بسیار بیشتری دارند.»

طبق این سند همچنین مقام‌های آمریکایی از پکن درباره اهداف این توسعه سریع تسلیحاتی سوال کرده، اما پاسخ‌های روشنی دریافت نکرده‌اند.

چین در دوران ریاست جمهوری «شی جین‌پینگ»، رئیس جمهور کنونی این کشور بیش از پیش وارد یک رقابت راهبردی با ایالات متحده بر سر قدرت جهانی شده، اما بر داشتن سیاست اول استفاده نکردن از سلاح هسته‌ای تاکید داشته و همچنین خواستار مذاکرات میان قدرت‌های هسته‌ای جهان درباره تعهد مشترکشان به چنین سیاستی شده است.

در گزارش جدید مقام‌های اطلاعاتی آمریکا ادعا شده است: «متفکران چینی ممکن است در دیدگاه قدیمی خود مبنی بر اینکه جنگ هسته‌ای غیرقابل کنترل است تجدید نظر کنند.»

نویسندگان این گزارش مدعی شدند چین در صورت بروز جنگی بر سر تایوان و ایجاد تهدید موجودیتی علیه حزب کمونیست چین، ممکن است به تسلیحات هسته‌ای متوسل شود.

منبع: ایسنا
این سازمان همچنین در گزارش خود در ادامه تلاش برای ایجاد هراس علیه چین نوشت پکن ممکن است در ادامه تقویت توانمندی‌ها و به‌روز رسانی دکترین هسته‌ای خود «پذیرای یک ریسک بزرگتر شود» و اینکه این کشور «در حال پیگیری برنامه کلاهک‌های هسته‌ای کمتر مخرب است تا به درگیری پاسخ‌های متناسب بدهد.»

از سوی دیگر به نوشته این رسانه آمریکایی پنتاگون اخیرا درگیر تدارک دیدن برای سال ۲۰۲۷ است؛ رهبران چین به ارتش این کشور دستور داده‌اند که تا این سال باید به توانایی‌های لازم به منظور حمله به تایوان دست پیدا کرده باشند.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->