پخش زنده بازی ملوان و سپاهان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پایان پروژه طارمی در ایتالیا؟ عذرخواهی شجاع بابت کشاله تداوم حضور جویباری در استقلال، وابسته به موفقیت جباری بازگشت مدافع مصدوم پرسپولیس به تمرینات زمزمه جدایی عالیشاه از پرسپولیس دورسون از ایران رفت لیست خرید بازیکنان جدید استقلال لو رفت ترکیب احتمالی استقلال مقابل پیکان | رونمایی از اولین تجربه جباری تاریخ و ساعت بازی سپاهان و ملوان در جام حذفی | جدال طلایی پوشان با گربه سیاه تاریخ و ساعت بازی استقلال و پیکان | امید‌ها به حذفی آرسنال روی مدافع بارسلونا دست گذاشت مربی‌سوزی در استقلال تا کجا ادامه دارد؟ آرایش ال‌کلاسیکو فینال کوپا | جوان‌های فلیک یا ستاره‌های کارلتو؟ ساعت و تاریخ بازی بارسلونا و رئال مادرید در فینال حذفی| آنجلوتی جبران می‌کند؟ چرا خبیری و خداداد عزیزی محروم شدند؟| دعوای بزرگ در اهواز درگیری خداداد عزیزی و یحیی گل‌محمدی در بازی فولاد و تراکتور+ ویدیو آیین افتتاحیه جام بین‌المللی دوومیدانی امام رضا (ع) برگزار شد| هیجان در خط استارت دیدار دو تیم فوتبال پیشکسوتان و تیم کارگری با حضور پزشکیان
سرخط خبرها

قلعه‌نویی در جزایر ابوموسی| دیدار با پیشکسوتان فوتبالی

  • کد خبر: ۲۹۷۳۱۲
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۷
قلعه‌نویی در جزایر ابوموسی| دیدار با پیشکسوتان فوتبالی
امیرقلعه‌نویی، سرمربی تیم ملی فوتبال ایران با حضور در جزیره ابوموسی دیداری با پیشکسوتان فوتبالی این جزیره داشت.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، امیرقلعه نویی پس از حضور در جزیره ابوموسی در جمع پیشکسوتان ورزش این جزیره، اظهار داشت: سفر‌های داخلی و خارجی زیادی رفتم. امروز یکی از آن سفر‌هایی است که در ذهن من خواهد ماند. میزبانی بسیار خوبی بود و با این مردم با صداقت، آدم احساس می‌کند در خانه خودش است.

وی افزود: از شما پیشکسوتان تشکر می‌کنم. به قول یکی از دوستان ۲۰ سال است اینجا بازی می‌کنید. می‌دانم در شرایط آب و هوایی سخت و با کمترین امکانات این پرچم را حفظ کرده‌اید. شما باعث می‌شوید نسل‌های آینده در محیطی سالم و مقدس قرار بگیرند و از محیط‌های آلوده دوری کنند.  

سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان گفت: خواستم عرض ادبی داشته باشم و از تک تک شما تشکر کنم. خواهشم از دولت جدید و پزشکیان این است که در بحث معیشت و اقتصاد مردم که از شعار‌های خودش هم بود به خصوص در استان‌های مرزی مثل سیستان و بلوچستان، کردستان، خارک که یکبار به آنجا رفته‌ام، همین تنب بزرگ، تنب کوچک و ابوموسی، نگاه ویژه‌ای داشته باشند.


قلعه‌نویی خطاب به پیشکسوتان جزیره ابوموسی، عنوان کرد: در این شرایط سخت آب و هوایی تمرین کردن واقعا سخت است. ان‌شاالله روزی برسد که مناطق محروم ما بهترین شرایط را داشته باشند تا کلمه محروم از آنها جدا شود. از تک تک شما ممنون هستم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->